Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav
Je rakovina prsníka dedičná?

28.07.2018 12:08 Je rakovina podmienená iba životným štýlom, náhodou alebo ju máme aj v genetickej výbave? V súčasnosti je na Slovensku ročne diagnostikovaných asi 3000 žien z novým nálezom rakoviny prsníka. Z toho je 5 až 7% geneticky podmienených nádorov, takže je to len malé percento a zvyšné percentá je len náhoda. Ak mal niekto v rodine rakovinu hrubého čreva nemusíme sa po Príspevok Je rakovina prsníka dedičná? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Nadmerné potenie sa

28.07.2018 11:02 Potenie sa je prirodzená vec, no do akej miery je to prirodzené a kedy hovoríme už o probléme, ktorý treba riešiť? Potné žľazy sa nachádzajú na pokožke celého tela. V poslednej dobe sa stretávame s veľkými horúčavami, zmenami klímy či otepľovaním. Najviac zabrať dostávajú veľké potné žľazy, ktoré sú v oblasti pazúch, dlaní a chodidiel. Potenie nereaguje len na teplo ale Príspevok Nadmerné potenie sa zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Pravdy o očiach

28.07.2018 11:02 Zrakom získavame až 80 % informácií. Niet pochýb o tom, že u zdravých ľudí je to najdôležitejší zmysel. Ak človek stratí zrak, spôsobí to veľkú traumu. Naopak ľudia, ktorí zrak nemajú už od narodenia majú posilnené ostatné zmysly. Ale čo je pravda a čo tak celkom nie? Netreba veriť všetkému čo sa hovorí. Deťom sa často hovorí aby Príspevok Pravdy o očiach zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Starostlivosť o chrup psíkov

28.07.2018 11:02 Máte doma maznáčika a nedali by ste na neho dopustiť? Dnes už neslúži pes iba ako strážca domu či pomocník pri výkone povolania. Sú ľudia, ktorí nemôžu mať deti a namiesto toho všetku svoju lásku a starostlivosť vkladajú do maznáčika. A sú ľudia, ktorí deti majú a maznáčikovia sú ako členovia rodiny. Psík sa sám o seba postarať nevie, rovnako ako Príspevok Starostlivosť o chrup psíkov zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Život so sklerózou multiplex

28.07.2018 11:02 Skleróza multiplex je ochorenie mladých ľudí, teda vo veku od 20 do 40 rokov. Je zápalovo podmienené a súčasne neurodegeneratívne. Znamená to, že váš zápal resp. vlastný imunitný systém napáda vaše bunky a neurodegeneracia znamená urýchlene starnutie buniek. Kombinácia týchto dvoch reakcií spôsobí, že u zdravých ľudí začnú vznikať prvé symptómy ako je únava, mierne poruchy citlivosti alebo Príspevok Život so sklerózou multiplex zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Reklamácia dovolenky

28.07.2018 11:02 Keď si plánujeme dovolenku, starostlivo vyberáme destináciu, hotely, čítame recenzie, jednoducho chceme aby bola najlepšia na svete. Celý rok pracujeme a snažíme sa plniť všetky povinnosti aby mohol prísť  vytúžený oddych. Konečne príde deň D, kufre sú zbalené, všetci nachystaný a vyráža sa. No deň po dni je vám horšie a horšie, ste zúfalý s toho, že nič nie Príspevok Reklamácia dovolenky zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Rhodos – miesta, ktoré musíte navštíviť

27.07.2018 10:11 Rodos je jeden z gréckych ostrovov, ktoré každý rok navštívi obrovské množstvo turistov. Nechýbajú medzi nimi ani Slováci, ktorí sa dokonca radi na toto územie vracajú. Pobrežie ostrova dosahuje dĺžku 200 kilometrov a lemujú ho nádherné pláže a zátoky, ktoré neuvidíte hocikde. Kým na západnej strane sú pláže k veľkými okruhliakmi a vlnami, východ ostrova ponúka svojim návštevníkom  jemný piesok Príspevok Rhodos – miesta, ktoré musíte navštíviť zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Provensálsky štýl bývania – kúsok Francúzska u vás doma

27.07.2018 10:11 Provensálsky štýl bývania sa teší svojej obľube už aj na Slovensku. Inými slovami vidiecky štýl má svoje jedinečné a nezameniteľné črty, vďaka ktorým  ho dokážete veľmi ľahko spoznať. Žiadaný začína byť nielen v rodinným domoch, ale dokonca aj bytoch, kde si chcú ľudia vytvoriť vlastnú Provensálsku atmosféru bez toho, aby museli niekam cestovať. Takýto typ bývania spoznáte Príspevok Provensálsky štýl bývania – kúsok Francúzska u vás doma zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Toto sú najdrahšie mestá na svete

27.07.2018 10:11 Svetoví odborníci robia dvakrát za rok porovnanie najdrahších miest na svete a na základe toho vytvárajú rebríček. Porovnáva sa viac ako 400 položiek, medzi ktorými je cena potravín, oblečenia, drogérie, pohonných hmôt, ubytovania, nápojov a mnoho iných. Hodnotia sa pri tom ale aj náklady na vzdelanie, bývanie, zábavu, či celkové žitie v danom meste. Vďaka týmto výskumom dokážeme Príspevok Toto sú najdrahšie mestá na svete zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Riešte úver výhodne a s rozumom

26.07.2018 09:40 Peniaze boli, budú, ale nie sú. S touto vtipnou myšlienkou, ktorú ste si možno okúsili aj na vlastnej koži, začneme článok o finančnej situácii na Slovensku. Tá je v súčasnosti mimoriadne priaznivá, najmä pre tých, ktorí si potrebujú požičať nejaké peniaze. Dôvodom sú úrokové sadzby, ktoré sa nachádzajú na historickom minime, a je načase, aby Príspevok Riešte úver výhodne a s rozumom zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Omladenie pleti: 3 dogmy na mladovyzerajúcu pleť

25.07.2018 09:35 V polovičke dvadsiatich rokov sa dejú mnohé zmeny – od vzťahov, v našej kariér a v našom tele. Po dosiahnutí veku 25 rokov sa na pokožke začnú prejavovať známky starnutia. Make up je len dočasné riešenie problému. Aké sú základné tri kroky pre mlado vyzerajúcu pleť okrem samozrejme zdravého životného štýlu? Pravidelné čistenie pleti Prvý krok je najdôležitejší. Pri Príspevok Omladenie pleti: 3 dogmy na mladovyzerajúcu pleť zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Počuli ste už o guerille?

23.07.2018 09:35 Guerilla marketingom sa vo všeobecnosti najčastejšie označuje provokatívna, kontroverzná a agresívna reklama, pri ktorej sa nepoužívajú klasické reklamné kanály alebo sa použijú neštandardným spôsobom. Od klasického marketingu sa odlišuje hlavne dvoma základnými podmienkami: nízkonákladovosť a orientácia na maximálnu efektivitu. Jeho tvorcom nesmie chýbať nápaditosť a osobná angažovanosť. Aj vďaka týmto Príspevok Počuli ste už o guerille? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

MUZIKOTERAPIA – Liečivá sila hudby

17.07.2018 11:02 Iste ste už počuli o tom, že pri zaspávaní alebo relaxácii je vhodné si pustiť niečo pokojné, pri športovaní naopak niečo dynamickejšie, trávenie zase podporuje klasika. Zaľúbené piesne nám vynárajú spomienky na našu polovičku, hity z rádií zase na spoločne strávené chvíle s priateľmi. Nie je to náhoda. Hudba má naozaj hlboké harmonizujúce účinky na naše telo, Príspevok MUZIKOTERAPIA – Liečivá sila hudby zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

BIGGER – BETTER – FASTER – MORE

14.07.2018 14:37 Každé ráno sa v Afrike prebudí gazela s vedomím, že musí bežať rýchlejšie ako najrýchlejší lev, aby nebola zožratá. Každé ráno sa tiež v Afrike prebudí lev. Vie, že musí byť rýchlejší ako najpomalšia gazela, pretože inak zostane hladný. Je v podstate ľahostajné, či byť levom, alebo gazelou. Zakaždým, ako vyjde slnko, musia obaja bežať. Príspevok BIGGER – BETTER – FASTER – MORE zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ako zmýšľať ekologicky, aj keď už máte sklenenú fľašu a nepoužívate plastové slamky

12.07.2018 14:05 Obmedzujete plasty, do obchodu nosíte bavlnenú tašku a pijete zo sklenenej fľaše. Ale čo ak môžete urobiť viac? Obmedziť plasty je skvelý prvý krok, no ak chcete pre prostredie spraviť viac, treba si začať všímať okolie, prírodu a hľadať spôsoby, ako zanechávať za sebou čo najmenšiu odpadovú stopu.  Menej chémie v kúpeľni Trh s prírodnou kozmetikou sa Príspevok Ako zmýšľať ekologicky, aj keď už máte sklenenú fľašu a nepoužívate plastové slamky zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.