Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel
Ako nadväzovať vzťahy prostredníctvom internetu

29.08.2018 08:36 Kto by nepoznal internetové stránky zaoberajúce sa zoznamovaním ľudí? Aj keď niekto tam len zavíta z času na čas a iní má založený profil, aby nebol považovaný za nemoderného – vieme, o čo ide. Má ale takáto forma zoznámenia šancu na úspech? Nie je to len ďalší výmysel, ktorý nám kradne čas a prípadné peniaze ak ide o platené Príspevok Ako nadväzovať vzťahy prostredníctvom internetu zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

O čo prichádzate ak nemáte internet v mobile

29.08.2018 08:36 Bez internetu ani na krok. Tento slogan v súčasnosti nadobúda čoraz väčšiu platnosť. Kdeže sú tie časy kedy bolo vrcholom pokroku a flexibility jedno internetové pripojenie v domácnosti pre všetkých členov rodiny. Pochopiteľne, takáto variácia zostáva aj naďalej v platnosti, no stále viac sa to ukazuje ako nedostatočné riešenie. No a keďže si nemôžeme strčiť počítač, spolu s potrebným technickým vybavením Príspevok O čo prichádzate ak nemáte internet v mobile zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Máte radi gýč?

27.08.2018 16:35 Ľudia nakupujú rôzne maličkosti len pre potešenie, mnohé z nich dostaneme ako darček, alebo zdedíme. Častokrát k takýmto veciam máme citový vzťah, pretože je v nich stopa toho, kto nám ich podaroval, aj keď možno nemal dobrý vkus. Ako sa však vyznať v tom, čo má umeleckú hodnotu, a čo je už gýčom? Slovo gýč sa odvodzuje z anglického sketsch Príspevok Máte radi gýč? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Máte problematických susedov?

27.08.2018 16:35 Človek je bytosť spoločenská. Komunikuje a je súčasťou akejsi ľudskej korporácie. Vychádza zo základnej potreby niekam patriť, a to už od vzniku samotného ľudstva. Už v praveku boli sociálne potreby naozaj zreteľné. Len v skupinkách dokázal pračlovek uloviť zviera. Spoločne bojovali a hľadali bezpečné príbytky. Dnes si zakladáme rodiny, pracujeme v kolektívoch, zabávame sa v kruhu priateľov, stretávame sa na Príspevok Máte problematických susedov? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Na čo sa zamerať pri kúpe žehličky?

25.08.2018 18:42 Žehličky sú dnes tak dôležitým výrobkom, ktorý s domácnosti nesmie chýbať, že ani jeho výber nie je ľahký. V minulosti žehličky patrili skôr medzi spotrebiče, ktoré mali doma len niektoré rodiny. Dnes je však veľmi dôležitá, pretože práve vyžehlené, rovné a upravené oblečenie dokáže spraviť celkový dojem omnoho lepší. Pri jej výbere by ste sa Príspevok Na čo sa zamerať pri kúpe žehličky? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Najdostupnejšie dovolenkové destinácie – autom

17.08.2018 15:36 Leto pomaly končí, ak chcete využiť posledné slnečné dni a vyraziť za oddychom, prinášame prehľad najlepnejších dovolenkových destinácii, ktoré sú jednoducho dostupné autom. Prečo autom? V prípade že na cestovanie využívate vlastné vozidlo, máte záruku že poznáte jeho reakcie či prípadné závady. Aj tu je však dôležitá dôsledná kontrola pred každou dlhšou cestou. Ak sa chystáte na cestu dlhšiu Príspevok Najdostupnejšie dovolenkové destinácie – autom zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Strach – náš priateľ či protivník?

08.08.2018 17:12 Je prirodzené, že ako deti chceme všetko skúšať a spoznávať. Hlavnou prioritou je oboznámiť sa s tou veľkou neznámou, do ktorej sme vhupli hlavou napred. Naše zdesenie a prekvapenie bolo počuť v celej nemocnici a to, či urobíme alebo neurobíme hanbu našim rodičom alebo ich, nebodaj, sklameme tou nedospelou reakciou, nás priveľmi netrápilo. Skrátka sme si z Príspevok Strach – náš priateľ či protivník? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Upratovanie domácností s použitím bezchlórovej rady na upratovanie

02.08.2018 15:07 Každá žienka si veľmi dobre uvedomuje, že pravidelné upratovanie domácnosti nie je žiadna zábava. Umývanie podláh, čistenie okien či povrchov na toalete nám dajú z času na čas poriadne zabrať, no výsledok stojí rozhodne za to! Aby sa vám však upratovalo ľahšie, je vhodné mať po ruke účinných pomocníkov, ktorí zaistia nielen požadovaný lesk, ale najmä Príspevok Upratovanie domácností s použitím bezchlórovej rady na upratovanie zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ako sa starať o vodu v bazéne v striedavom počasí?

02.08.2018 15:07 Viete si predstaviť leto bez poriadneho ochladenia v bazéne? Kúpanie v osviežujúcej a čistej vode je presne to, čo by sme si mali dopriať počas horúcich letných dní, no treba mať na pamäti, že na kúpalisku žiaľ takýto príjemný zážitok pravdepodobne nezažijeme. Ak však máte vlastný bazén, ktorý je v dnešnej dobe výhodnou investíciou najmä pre rodiny s deťmi, nezabudnite Príspevok Ako sa starať o vodu v bazéne v striedavom počasí? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Diabetes mellitus v kocke

02.08.2018 13:06 Diabetes je ochorenie ktoré je rozmanitého pôvodu. Ja sa tiež cukrovka, alebo cukrová uplavica. Ide o chronické ochorenie ktoré sa vyznačuje zvýšenou hladina cukru v krvi, teda hyperglykémi. Zvýšenú hladinu krvného cukru spôsobuje porucha sekrécie alebo samotného účinku inzulínu. Je sprevádzaná poruchou metabolizmus cukrov tukov a bielkovín. Chronická hyperglykémia spôsobuje poškodenie až zlyhanie rôznych orgánových Príspevok Diabetes mellitus v kocke zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Nespavosť

01.08.2018 19:40 Spánok je nenahraditeľná a najdôležitejšia vec pre zdravý organizmus každého človeka. V dnešnom svete je ťažké dodržovať čas ktorý nám určujú  odborníci na kvalitný spánok. Mnohý sa v tomto prípade uchyľujú k možnosti nekontrolovaného nákupu rôznych neoverených liekov na spanie ktoré zoženú v lekárni bez predpisu. Je to jedna z volieb len by sme si mali dávať pozor na vedľajšie účinky Príspevok Nespavosť zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.