Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj
AKO NA VÝBER LACNÝCH PNEUMATÍK

31.01.2019 17:05 Máte v úmysle zadovážiť si nové pneumatiky, nechcete však pri tom príliš zaťažiť vašu peňaženku?Nezúfajte, v súčasnosti sú k dispozícii aj cenovo výhodné pneumatiky, ktoré neublížia vášmu rozpočtu a zároveň sa vyznačujú primeranou kvalitou. Čo si pri pneumatikách treba všímať Pýtate sa, v akých hodnotách sa ceny moderných pneumatík pohybujú? Ide o veľmi všeobecnú otázku, je však dôležité zdôrazniť, že v dnešnej Príspevok AKO NA VÝBER LACNÝCH PNEUMATÍK zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

6 módnych tipov, s ktorými budete túto sezónu IN.

28.01.2019 21:36 Aj keď dnešná ponuka obchodných reťazcov je pomerne široká, do značnej miery sa obmedzila na využívanie podobných či rovnakých prvkov. Preto sa mnohokrát stáva, že každodenné outfity, ktoré stretávame, sú vystavané veľmi podobne. Preto, ak sa chcete aspoň trochu odlíšiť, môžete svoj outfit doplniť trendovým kúskom. Inšpirujte sa niekoľkými tipmi. Kožušiny Svoj outfit môžete doplniť Príspevok 6 módnych tipov, s ktorými budete túto sezónu IN. zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

garážové brány

22.01.2019 12:09 Garážové brány sú súčasťou každého jedného garážového priestoru. Nezáleží na tom, či máte garáž v rodinnom dome alebo niekde v meste, každá z nich potrebuje svoju bránu, ktorá ju ochráni. Cieľom brány je nielen dodržiavanie bezpečnosti pred cudzími ľuďmi, ale aj pred poveternostnými podmienkami, ktoré by nám v garáži dokázali urobiť poriadny neporiadok a škodu. Každá dobrá a kvalitná garážová brána Príspevok garážové brány zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Na čo myslieť pri výbere vhodnej sedačky

21.01.2019 10:05 Kúpa sedačky je jedna z najdôležitejších investícií, ktorú môžete urobiť pre svoju obývačku. Je to predsa miesto, kde trávime doma väčšinu svojho času. Vítame tu svoje návštevy, vedieme rozhovory a častokrát tu trávime čas ako svoja rodina. A nechceme predsa, aby sme sa počas toho všetkého cítili nepohodlne. Tu je preto niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu urobiť správnu Príspevok Na čo myslieť pri výbere vhodnej sedačky zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ako býva najšťastnejší národ sveta?

20.01.2019 12:02 Dáni sú dlhodobo považovaní za najšťastnejší národ na svete. Pritom žijú v podmienkach, ktoré na prvý pohľad nevyzerajú veľmi lákavo – sychravé a studené počasie, vysoké dane… To, čo im každodenne dodáva úsmev na ich tváre je životný štýl s názvom „hygge“. Ten zasahuje aj do zariadenia bytu. Začnite sa pomocou nejakých malých zmien cítiť Príspevok Ako býva najšťastnejší národ sveta? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Termoelektrický ventilátor ku kachliam

18.01.2019 16:32 Poznáme mnoho typov kúrenia, pričom každý si môže zvoliť ten pre neho najzaujímavejší. Bez ohľadu na to, aký spôsob kúrenia preferujete, zrejme sa zhodneme na tom, že pre každého je najdôležitejšie, aby bolo kúrenie čo možno najefektívnejšie. Ak na výhrev príbytku používate kachle, možno ste už zauvažovali aj o termoelektrickom ventilátore. Akú rolu zohráva pri Príspevok Termoelektrický ventilátor ku kachliam zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Zbavte sa nepríjemných hlodavcov. Bezpečne, účinne a natrvalo!

17.01.2019 16:32 Hlodavce dokážu narobiť v domácnostiach, ale aj v hospodárskych budovách, či na dvoroch, poriadne škody. Odnesú si to zásoby potravín, zariadenie obydlia alebo dokonca aj auta a často aj hospodárske zvieratá. Hlodavce totiž môžu prenášať rôzne choroby. Ako sa ich teda zbaviť? Existuje humánny a naozaj stopercentne účinný spôsob. Vyskúšajte ultrazvukový odpudzovač hlodavcov Deramax-Profi Existujú rôzne „zaručené“ spôsoby, ako Príspevok Zbavte sa nepríjemných hlodavcov. Bezpečne, účinne a natrvalo! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Tipy na zdravé a chutné raňajky, ktoré sa zapáčia aj vám!

14.01.2019 19:38 Všetci dobre vieme, že raňajky sú jeden z najdôležitejších chodov. Podľa toho, akým jedlom začnete, môžete vedieť ako sa budete cítiť po celý deň. Po čase sa však môže stať, že už nemáte nápady na nové kombinácie či jedlá a raňajky ostávajú fádne. Ak neviete ako na to, v dnešnom článku vám radi poradíme! Začať deň s miskou ovsenej Príspevok Tipy na zdravé a chutné raňajky, ktoré sa zapáčia aj vám! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Štýl Hygge – ako na detskú izbu.

14.01.2019 16:32 Viete čo je to HYGGE? Možno ste o tom ešte nepočuli, tak vám to prezradíme. Hygge má svoj pôvod v Dánsku. Hygge len tak v hypermarkete nekúpite. Je to totiž pocit. Stav vyjadrujúci pohodlie, hrejivú atmosféru, radosť a šťastie. Prezradíme vám ako si premeníte bývanie v Bratislave na miesto, kde sa sústredí harmónia. U koho iného sa inšpirovať pri zariaďovaní interiéru, Príspevok Štýl Hygge – ako na detskú izbu. zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Aké snehové reťaze kúpiť?

14.01.2019 16:32 Snehové reťaze by mali byť súčasťou výbavy auta každého vodiča, ktorý v zime plánuje cestu do horských oblastí. Počasie sa tu menia veľmi rýchlo a neposypaná cesty nie je ničím neobvyklým. Snežné reťaze by mali mať v kufri aj sporiví vodiči, ktorí používajú univerzálne pneumatiky. Povedzme si teda aké sú typy snehových reťazí a podľa Príspevok Aké snehové reťaze kúpiť? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ako sa najlepšie prepraviť na služobnú cestu

14.01.2019 16:32 Služobné cesty sú v dnešnej dobe bežnou záležitosťou vo veľa zamestnaniach.  Či už sa jedná o tie dlhšie alebo kratšie. So služobnou cestou je spojené aj zabezpečenie všetkého potrebného pre vášho zamestnanca. To sa začína jeho prepravou. Pri kratších služobných cestách je to ľahšie, nakoľko netreba riešiť dlhú a náročnú prepravu. Ak sa jedná o významnú služobnú cestu a chcete, Príspevok Ako sa najlepšie prepraviť na služobnú cestu zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Pravidlá stredomorskej diéty

13.01.2019 20:33 Keď sa hovorí o diétach, tak určite mnohí z vás si predstavia delenú stravu, muky pri počítaní kalórií a zrieknutie sa všetkých dobrôt. Stredomorská diéta, však nie je diéta v pravom zmysle slova. Je to skôr štýl života. Tí z vás, ktorí navštívili Grécko, Španielsko, či južné Taliansko, tak ešte dodnes spomínajú na vône a Príspevok Pravidlá stredomorskej diéty zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ako sa prestať vyhovárať a začať cestovať

13.01.2019 11:34 Aj by som šiel, ale… Cestovanie je v dnešnej dobe skutočne jednoduché, avšak nie každý má odvahu opustiť svoju domovskú komfortnú zónu a vydať sa za dobrodružstvom.  Tento strach by mal každý človek aspoň raz v živote prekonať a skúsiť niečo nové, bez ohľadu na vek, pohlavie alebo financie. Cestovanie nám rozširuje obzory, osmeľuje nás a robí nás šťastnejšími. Ako Príspevok Ako sa prestať vyhovárať a začať cestovať zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ako sa správne starať o krk a dekolt – miesta, kde je starnutie najviditeľnejšie

09.01.2019 21:04 Na krku a dekolte je starnutie kože vidieť najrýchlejšie. Však si spomeňte na všetky tie umelo vysústružené krásky, ktoré majú “vyphotoshopovanú” tvár, ale od brady nadol ich zrazu vek prezradí. Starnutie kože je výsledkom množstva zmien, ich intenzity a genetických predpokladov. Je závislé na hormonálnych zmenách prebiehajúcich v organizme a na spôsobe života. Prirodzený proces Príspevok Ako sa správne starať o krk a dekolt – miesta, kde je starnutie najviditeľnejšie zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Porovnajte si poistenie auta. Oplatí sa to.

09.01.2019 10:36 Na vašom aute by ste šetriť nemali. Či už ide o výbavu, zabezpečenie alebo poistenie, cena by nemala byť rozhodujúcim kritériom. To však neznamená, že aj tak nemôžete ušetriť. Najmä pri povinnom zmluvnom poistení, ktoré musí mať každé vozidlo. Aj to však má svoje výhody. Vaše PZP si môžete prostredníctvom pripoistení zostaviť tak, ako potrebujete a vďaka Príspevok Porovnajte si poistenie auta. Oplatí sa to. zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.