Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek
Rekreačné poukazy už platia. Ako sa dajú využiť?

25.02.2019 11:08 Mnohí ľudia sa potešili, pretože na Slovensku začal platiť zákon, ktorý niektorým zamestnancom garantuje príspevok na dovolenku. Hoci tento benefit vyzerá lákavo, nemá na neho nárok každý a preto čelí kritike z mnohých strán. Aby ste sa k príspevku na dovolenku dostali, musíte splniť niekoľko zákonných podmienok. V prvom rade musíte byť zamestnancom u zamestnávateľa, kde dokopy pracuje viac ako Príspevok Rekreačné poukazy už platia. Ako sa dajú využiť? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

iPhone SE 2 a jeho cenové a technické špecifikácie

23.02.2019 17:30 iPhone SE 2 uzrie svetlo sveta pravdepodobne už tento rok na jeseň. Ak teda dúfate v menší, cenovo dostupnejší a funkciami nabitý nový typ iPhonu, čítajte ďalej a dozviete sa viac. Nepochybne, ľudia čoraz viac dopytujú nový iPhone SE. Prvý model tejto rady mal veľký úspech a keď Apple prezradilo, že iPhone XR bude najnovším modelom, zároveň s nižšou cenou, Príspevok iPhone SE 2 a jeho cenové a technické špecifikácie zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

7 krokov ku rozprávkovej mini záhradke, ktorú si môžete vyrobiť aj doma

15.02.2019 14:31 Máte doma nepotrebnú nádobu, akvárium, starý obitý kvetináč, ošúchaný hrniec alebo niečo, čo sa hodí len na miesto vedľa kontajnera? Mýlite sa. Dajte im druhú šancu a oni sa vám za to odvďačia nádhernou dekoráciou do domu, na balkón, terasu, schody, či dokonca na záhradu. Tu je pár tipov, ako si vytvoriť krásnu mini záhradku: Ubezpečte Príspevok 7 krokov ku rozprávkovej mini záhradke, ktorú si môžete vyrobiť aj doma zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Vitajte v dobe plastovej

15.02.2019 14:31 „Ak sa veľmi nemýlim, tento vynález bude v budúcnosti veľmi dôležitý.“ Poznamenal v roku 1907 Leo Baekeland, tvorca úplne prvého syntetického plastu. Tento belgický chemik sa nemýlil. V súčasnosti si bez plastov nevieme predstaviť život a to aj napriek tomu, že väčšina ľudí si plne uvedomuje ich dopad na životné prostredie a zdravie. Vnímame ich už ako nutné zlo. Mal Príspevok Vitajte v dobe plastovej zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.