Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela
Športujte s celou rodinou – kolieskové korčule alebo kolobežka?

23.03.2019 11:09 Jar sa pomaly, ale isto blíži, a práve to mnohých z nás núti zamyslieť sa nad možnosťami trávenia voľného času. Počasie bude čoskoro slnečné, žiarivé lúče slnka nás budú zohrievať nielen na tele, ale aj na duši. Čo by ste povedali na korčuľovanie? Výhodou je, že tento šport môžete praktizovať osamote, ale aj s vašimi blízkymi, čo znie Príspevok Športujte s celou rodinou – kolieskové korčule alebo kolobežka? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Očkovanie – kontroverzná téma, ktorá potrápi najviac rodičov

19.03.2019 12:30 V ďalších riadkoch by som sa rada venovala očkovaniu našich najmenších ratolestí. Téma je veľmi aktuálna avšak názory sa rôznia. Budem sa snažiť poskytnúť viacero náhľadov na danú problematiku, ale aj fakty, ktoré si treba uvedomiť. O očkovaní sa vieme dočítať veľmi veľa, stačí otvoriť internet a s každej strany sa na nás sypú informácie od odborníkov, ale aj Príspevok Očkovanie – kontroverzná téma, ktorá potrápi najviac rodičov zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Význam očkovania ??? – ochrana zdravia jednotlivca – zabezpečenie tzv. kolektívnej imun

19.03.2019 11:14 V ďalších riadkoch by som sa rada venovala očkovaniu našich najmenších ratolestí. Téma je veľmi aktuálna avšak názory sa rôznia. Budem sa snažiť poskytnúť viacero náhľadov na danú problematiku, ale aj fakty, ktoré si treba uvedomiť. O očkovaní sa vieme dočítať veľmi veľa, stačí otvoriť internet a s každej strany sa na nás sypú informácie od odborníkov, ale aj Príspevok Význam očkovania ??? – ochrana zdravia jednotlivca – zabezpečenie tzv. kolektívnej imunity, jedná sa o stav kedy sa snažíme dosiahnuť odolnosť celej populácie voči danému infekčnému ochoreniu, a tým aj obmedzenie jeho šírenia v populácii. Pre vznik kolektívnej imunity je potrebné dosiahnuť určité percento zaočkovanosti populácie . Kolektívna imunita je obzvlášť dôležitá pre ľudí, ktorí z iných závažných dôvodov nemôžu byť očkovaní a taktiež malé deti, ktoré ešte nedosiahli vek na očkovanie zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Dokáže byť muž verný?

18.03.2019 18:07 Samozrejme. Pre pohodlie. A pokoj v rodine. Muži sa totiž neradi vystavujú stresovým situáciám. Keby bol menej lenivý a keby mohol vylúčiť akékoľvek riziko, zaručene by neverný bol. A nielen príležitostne. Ideálnym prípadom je situácia, keď muž sedí so svojimi priateľmi v bare. Zrazu naša pánska spoločnosť spozoruje pri barovom pulte krásnu osamelú ženu. Príspevok Dokáže byť muž verný? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Jarná detoxikácia často odstráni príčiny rôznych ochorení

18.03.2019 18:07 Prichádza jar a s ňou každoročná jarná únava. Pri strate vitality, energie a oslabenej imunite sa často vyhovárame práve na ňu. Pozor ale, či sa z nej nestáva chronické ochorenie. Ak ste permanentne unavený a nezaberá ani káva, šport, či 8 hodinový spánok, je ten správny čas na okamžité nasadenie účinnej detoxikačnej kúry. Detoxikácia je očista tela, jeho zbavovanie sa Príspevok Jarná detoxikácia často odstráni príčiny rôznych ochorení zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ktoré domáce zviera je najmenej náročné na starostlivosť?

18.03.2019 18:07 Takmer každé dieťa túži po domácom zvieratku. Keby bol svet podľa nich, každá rodina by bývala s celou zoologickou záhradou. Pri zvažovaní jeho kúpy treba brať do úvahy možnosť, že keď dieťa príde do puberty alebo sa odsťahuje kvôli štúdiu, ostane vám domáci miláčik na krku. Preto si vyberajte zviera aj s ohľadom na to, že Príspevok Ktoré domáce zviera je najmenej náročné na starostlivosť? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

O povinnom zmluvnom poistení

18.03.2019 17:01 Každý vodič, ktorý sa pohybuje po cestných komunikáciách, je povinný sa pri akejkoľvek cestnej kontrole preukázať sa nielen vodičským a technickým preukazom, ale aj potvrdením o uzatvorení povinného zmluvného poistenia. PZP musí mať zo zákona uzatvorené každé vozidlo s prideleným EČV, čiže všetky: osobné automobily, ale aj tie nákladné, motorky, či štvorkolky, autobusy, niektoré špeciálne Príspevok O povinnom zmluvnom poistení zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Elektrické vykurovanie – aké sú výhody?

18.03.2019 11:01 Vedeli ste o tom, že sme omnoho menej otužilí ako naši dávni predkovia? Zvykli sme si fungovať pri teplotách 20 až 23 °C, čo je pomerne ideálna teplota, kedy nám nie je chladno, no zároveň ani horúco.  Čo však robiť v prípade, že chcete za vykurovanie platiť čo najmenej? Dá sa v dnešnej dobe vôbec ušetriť na energiách? Príspevok Elektrické vykurovanie – aké sú výhody? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Super potraviny: Ktoré to sú a kde ich zohnať?

14.03.2019 13:39 Okolo super potravín je v posledných rokoch veľký rozruch a každú chvíľu sa objaví  „nová“. Čo vlastne robí z potravín super potraviny a ako je možné, že niektoré z nich sú naraz viac super ako ostatné? Odpoveď je jednoduchá, rovnako ako všetko ostatné aj potraviny podliehajú trendom. Super potraviny nie sú len tie, o ktorých často počujete v televízií, alebo o nich čítate Príspevok Super potraviny: Ktoré to sú a kde ich zohnať? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Vitamíny v tabletkách. Pomoc alebo hrozba?

06.03.2019 10:41 Zimné mesiace prinášajú so sebou časté striedanie teplôt. Sneh, mráz, dážď, vietor, mokré nohy. Všetky tieto vplyvy počasia môžu viesť k nachladnutiu alebo k chrípke. Mnoho ľudí preto začne preventívne užívať vitamíny alebo iné prípravky na posilnenie imunity. Vyzerá to naozaj jednoducho. Stačí doplniť stravu o vitamínové doplnky a nehrozí žiadne ochorenie. Je to však naozaj tak? Alebo sú Príspevok Vitamíny v tabletkách. Pomoc alebo hrozba? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Aj oči môžu trpieť jarnou únavou. Táto bylinka vám určite pomôže.

06.03.2019 09:37 Snáď každý z nás vie, čo znamená trpieť jarnou únavou. Sme malátni, vyčerpaní, bez energie. Máme pocit, akoby sme všetky zvyšky sily investovali do boja s nekonečnou zimou. Rovnako aj naše oči môžu zažívať niečo podobné. Niet divu. Však v zime musia vydať omnoho viac energie ako v ktorékoľvek iné ročné obdobie. Keďže slnko vychádza neskôr a zapadá zavčasu, Príspevok Aj oči môžu trpieť jarnou únavou. Táto bylinka vám určite pomôže. zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Bolí vás chrbtica? Týchto 8 cvikov vám pomôže a zaberú len 5 minút

06.03.2019 09:37 V dnešnej dobe je už bolesť chrbtice ochorením, ktorým trpí takmer každý druhý obyvateľ tejto zemegule. Už dávno neplatí, že bolesťami chrbtice trpia najmä tí, ktorí ťažko fyzicky pracujú a denne dvíhajú niekoľko kilové bremená. Práve naopak. Čím ďalej tým častejšie sa tento zdravotný problém objavuje u osôb pracujúcich v kanceláriách, za počítačom. A prečo je to tak.? Odpoveď je Príspevok Bolí vás chrbtica? Týchto 8 cvikov vám pomôže a zaberú len 5 minút zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Excel vzorce

01.03.2019 17:00 Excel vzorce sú najvyužívanejším nástrojom programu Excel. Ako isto viete, MS Excel je klenotom v balíčku Microsoft Office. Ide o vysoko prepracovaný tabuľkový editor s množstvom funkcií a možností. Dokáže nesmierne rýchlo vykonať aj tie najzložitejšie numerické operácie. Doslovne aplikuje výhody výpočtovej techniky do matematickej praxe. Program sa využíva v technických kruhoch i bežnom živote. V jeho použití môžete dosiahnuť hneď Príspevok Excel vzorce zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.