Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel
Nechce sa vám dieťa v škole učiť? Použite týchto účinných 10 metód!

30.01.2020 12:03 S týmto problémom sa stretáva snáď každý, kto má doma školákov. Dieťa sa nechce učiť a dôvodov je celá rada. Vy ste však v prvom rade opatrovníkmi a zákonnými zástupcami, preto by ste vyučovacie metódy mali nechať na učiteľov. Na druhej strane, učitelia nemajú v škole toľko času, aby sa každému žiakovi venovali individuálne. Vy však musíte pre vaše ratolesti Príspevok Nechce sa vám dieťa v škole učiť? Použite týchto účinných 10 metód! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ako zistíte, že ste stretli tú pravú lásku? Jednoducho, no komplikovane…

28.01.2020 10:09 Prečo sa v nadpise protirečia dve odpovede? Vysvetlenie nie je také jednoduché, ako komplikovane vyznieva. Pretože ten, ktorý pravú lásku ešte nikdy nestretol, zostáva často v slepej uličke, ak mu do života príde nový partner. Sami tápate v odpovediach, či je chyba vo vás, ak si vzťah neviete udržať z rôznych dôvodov. Nedokážete akceptovať partnerove Príspevok Ako zistíte, že ste stretli tú pravú lásku? Jednoducho, no komplikovane… zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ako si udržať vzťah? Sú dôvodom rozpadu vždy na vine dvaja?

26.01.2020 18:02 Tak sa aj vraví. Na vine sú vždy obaja partneri. Lenže čo ak vám na tomto konkrétnom vzťahu veľmi záleží? Nenechávajte nič na náhodu a začnite už v počiatku! Uchopte vzťah za pačesy! Stretli ste toho pravého/pravú a už v minulosti sa vám stalo, že vám vzťah nevydržal? Následne ste si povedali, že vám viac liezol na nervy ako Príspevok Ako si udržať vzťah? Sú dôvodom rozpadu vždy na vine dvaja? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ste stále v napätí či sa ľahko rozčúlite? Žiadny strach, máme pre vás riešenie!

23.01.2020 20:04 Trpíte na vnútorný nepokoj a ste permanentne nervózni? Alebo vám tieto symptómy vyvoláva neustály tlak v práci, doma alebo vaši priatelia? Môže zato stres? Dobrá správa: nie ste sami! Zlá správa: musíte s tým niečo začať robiť, inak vám dlhodobo zvýšený tlak môže privodiť zdravotné problémy! Prinášame vám overené a na vlastnej koži vyskúšané rady a tipy, ktoré skutočne pomáhajú! Príspevok Ste stále v napätí či sa ľahko rozčúlite? Žiadny strach, máme pre vás riešenie! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

LEGISLATÍVNY ÚČET ZADARMO v ktorejkoľvek banke

23.01.2020 20:04 Platíte poplatok za vedenie vášho bežného účtu? Viete o tom, že svoj účet môžete mať pravdepodobne  úplne zadarmo? Ak vás teraz napadne, že sa táto informácia týka vyslovene študentov, tak ste na omyle. Reč nebude o študentských účtoch, ale o tzv. legislatívnom účte. Banky majú vo svojej ponuke 2 varianty legislatívnych účtov. Prvým z nich Príspevok LEGISLATÍVNY ÚČET ZADARMO v ktorejkoľvek banke zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ste v zime nešťastní? Možno trpíte zimnou depresiou: 4 rady, ako jej predísť!

22.01.2020 10:02 Asi 90% všetkých opýtaných sa zhodnú na jednom – nemáme radi zimu. Vonku už dávno v našich nížinách neprevláda snehová pokrývka a mrázik už niekoľko desaťročí tvrdohlavo štrajkuje. Na čo sa každú zimu môžeme ,,tešiť“ je štipľavý stredomorský vietor, zamračená obloha a nekonečné dni bez slnečných lúčov. Vonku sa pre časté nízke stupne nedá vydržať dlhšie ako hodinu. Príspevok Ste v zime nešťastní? Možno trpíte zimnou depresiou: 4 rady, ako jej predísť! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Kúpte si elektrokolobežku a do práce už nikdy nepôjdete iným prostriedkom

20.01.2020 13:41 Kolobežky na elektrický pohon sú v súčasnosti novinkou, ktorá valcuje klasické dopravné prostriedky. Vďaka jej výhodám bude o pár rokov samozrejmosťou mnohých ľudí, ktorí dnes do práce cestujú verejnou dopravou, peši alebo vlastným autom. Tieto produkty už dávno nie sú len hračkou pre deti, ale vďaka svojim funkciám sa stávajú súčasťou života aj dospelých ľudí. Ich obrovskou Príspevok Kúpte si elektrokolobežku a do práce už nikdy nepôjdete iným prostriedkom zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ako vytvoriť kvalitnú rezervačnú zmluvu?

19.01.2020 16:44 Podpísať rezervačnú zmluvu je dôležitým krokom pri kúpe nehnuteľnosti. Pokiaľ ste však nikdy nehnuteľnosť nepredávali, alebo nekupovali, zrejme neviete, čo má presne obsahovať. Presne na to sa pozrie tento článok, ktorý sa zameria na to ako vytvoriť kvalitnú rezervačnú zmluvu. Na to, aby sa vytvorila rezervačná zmluva na kúpu bytu je potrebné splniť niekoľko podmienok. Príspevok Ako vytvoriť kvalitnú rezervačnú zmluvu? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Prepravka na mäso z plastu je dnes obľúbenejšia než nerezová

17.01.2020 10:06 Mäso a mäsové výrobky sú veľmi špecifickým potravinárskym sortimentom. Prepravujú sa v chladiacich či mraziacich boxoch, veľmi často cestujú na veľké vzdialenosti, dokonca lietadlom. Ide o potravinársky tovar, a tak sa na prepravné podmienky vzťahujú pomerne prísne hygienické predpisy. Plastové prepravky na mäso sa v týchto procesoch stali absolútnou nevyhnutnosťou. Plastové či nerezové prepravky? Plastová prepravka na mäso sa Príspevok Prepravka na mäso z plastu je dnes obľúbenejšia než nerezová zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Nevládzete pracovať? Pár tipov, ako si privodiť motiváciu!

16.01.2020 11:31 Poznajú to všetci. V istých momentoch vám práca prerastá cez hlavu a vy sa ocitnete v slepej uličke: mám dať výpoveď? Je čas na zmenu? Túto prácu mám celkom rád, no lezie mi už na nervy. Aké je riešenie? Viďme svet farebnejšie, nie čiernobielo Povedzme, že ste vyštudovali odbor, v ktorom ste dobrý. Môžete sa pochváliť bohatými, niekoľkoročnými skúsenosťami Príspevok Nevládzete pracovať? Pár tipov, ako si privodiť motiváciu! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Zvädnutá pleť, čierne uhry či začervenanie? To všetko vyrieši ultrazvuk!

16.01.2020 11:31 Vrásky na tvári už dávno nie sú starosťou len starších žien. Čoraz mladšie ročníky trpia na tzv. predčasné vrásky. Nečudo, životné prostredie plné smogu či stravovacie návyky v podobe fastfoodov nás opticky robia staršími, ako v skutočnosti sme. Chcete vyzerať mladšie, no odmietate ihly a invazívne zákroky? Máme pre vás riešenie! Naša redaktorka a milióny žien na svete odporúčajú Príspevok Zvädnutá pleť, čierne uhry či začervenanie? To všetko vyrieši ultrazvuk! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Najlepší liek – najlepšia prevencia: Ženy, bojujme so ženskými chorobami!

15.01.2020 18:00 ,,Ak má človek prietrž, či je mladý lebo starý, nech varí dve hrste alchemilky v primeranom množstve vody, a to tak dlho, ako sa varí vajce, a potom nech z nej pije,“ píše sa citát z veľmi starej knihy o liečivých rastlinách. Už v minulom článku sme si napísali a zázračnej liečivej sile rebríčka obyčajného, ktorý sa odporúča piť spolu s alchemilkou pasienkovou/žltozelenou. Príspevok Najlepší liek – najlepšia prevencia: Ženy, bojujme so ženskými chorobami! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Pravidelné saunovanie pomôže vyliečiť tieto problémy. Stačí si vybrať tú správnu.

15.01.2020 18:00 Čo môže byť po kvalitnej turistike alebo lyžovaní väčší oddych ako sauna? Mínusové teploty priam nútia človeka niekde ohriať stuhnuté svaly a premrznuté kosti. Pokiaľ patríte k väčšine domácností, ktoré domácou saunou nedisponujú, určite oceníte týchto pár rád pri samotnom procese saunovania. Ak navštevujeme saunu pravidelne, pozitíva sa prejavia vo viacerých oblastiach. Horúce prostredie má upokojujúce účinky Príspevok Pravidelné saunovanie pomôže vyliečiť tieto problémy. Stačí si vybrať tú správnu. zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Vďaka týmto 12 tipom určite ušetríte

15.01.2020 18:00 Autom jazdite iba na dlhé vzdialenosti. V meste využite radšej MHD. Až príliš veľa ľudí na Slovensku jazdí autom aj do obchodu, ktorý majú za rohom. Doprajte si trochu pohybu a dosiahnete mnoho výhod. Nielenže ušetríte peniaze na benzín, najazdíte omnoho menej kilometrov, takže keď budete auto predávať, dostanete zaň viac a v neposlednej rade Príspevok Vďaka týmto 12 tipom určite ušetríte zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Všetko, čo potrebujete vedieť o botoxe

15.01.2020 16:08 Botox je v súčasnosti najčastejším riešením problémov pri starnutí pleti. Aj keď nezastaví samotný proces starnutia, značne redukuje jemné až hlboké vrásky a predchádza tvorbe nových. Väčšina žien si nechá do tváre vpichnúť túto látku bez toho, aby vedela, čo taká injekcia obsahuje a čo spôsobuje. Botox je toxická látka. Je vyrábaný z neurotoxínu, ktorý vytvára baktéria Clostridium Príspevok Všetko, čo potrebujete vedieť o botoxe zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.