Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela
Vačky a kruhy pod očami: Už nikdy viac s týmito pomocníkmi!

28.02.2020 14:10 Dobre to všetci poznáme. Vaky pod očami, fialové kruhy, vrásky… Faktorov, prečo nás tieto nepekné ,,ozdôbky“ postihujú, je niekoľko: Nezdravý životný štýl Práca za počítačom Únava Nedostatok vitamínov a minerálov Ochorenie Samozrejme, nie vždy sa dá vylúčiť všetko z hore uvedených. Prácu za počítačom nedokážeme zmeniť zo dňa na deň či ani Príspevok Vačky a kruhy pod očami: Už nikdy viac s týmito pomocníkmi! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Čo ste možno nevedeli o spánku a snívaní

27.02.2020 14:59 Kto by nemal rád spánok. Unavení po celom dni si líhate do postele a vaše telo túžobne očakáva obdobie odpočinku. Kvalita spánku je veľmi dôležitá. Vplýva na celkové fyzické i psychické zdravie. Súčasťou spánku je snívanie, ktoré je z veľkej časti stále zahalené tajomstvom. Koľko spánku potrebujete Spánkom trávite až tretinu vášho života. Bez odpočívania a spania by ste Príspevok Čo ste možno nevedeli o spánku a snívaní zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Výstavba záhradného jazierka krok za krokom

27.02.2020 08:02 Jarné obdobie je vhodné nielen na upratovanie záhrady a sadenie rastlín, ale aj na vizuálnu zmenu. Jednou z možností je vybudovanie jazierka. Nádherne doplní vašu záhradu a pôsobí veľmi esteticky. Môžete osloviť firmu alebo si ho spraviť sami. Nie je na tom nič zložité a budete mať radosť z vlastnoručne vytvoreného diela. Plánujeme záhradné jazierko Výstavba jazierka svojpomocne vám ušetrí Príspevok Výstavba záhradného jazierka krok za krokom zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Stres náš každodenný alebo – ako sa nenechať ovládať našim okolím!

27.02.2020 08:02 V našej uponáhľanej dobe niet človeka, ktorý nepozná presný termín s názvom stres. Čím viac sme civilizovaní, tým viac sme ním pohltení. Prečo domorodé či iné komunity na druhej strane planéty tento význam nepoznajú? Iste si poviete, pretože sú necivilizovaní. Ibaže! Ste si úplne istí, že to nedokážeme aj u nás? Prečítajte si dnešný článok – dostanete k nemu Príspevok Stres náš každodenný alebo – ako sa nenechať ovládať našim okolím! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Bulharské Slnečné pobrežie je plné protikladov

26.02.2020 12:10 Leto je za dverami a už dnes má mnoho z vás kúpenú letnú dovolenku. Medzi obľúbené destinácie Slovákov patrí Bulharsko. Priaznivé ceny, milí obyvatelia a podobnosť jazyka so slovenčinou lákajú už desaťročia. Najväčším letoviskom krajiny je Slnečné pobrežie. Jednými zatracované, inými milované. Oplatí sa dovolenka na tomto mieste? Slnečné pobrežie – história a súčasnosť Slnečné pobrežie sa začalo Príspevok Bulharské Slnečné pobrežie je plné protikladov zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Chcete byť úspešný v práci? Osvojte si tieto jednoduché pravidlá.

26.02.2020 12:10 Nová práca so sebou prináša nové možnosti, kolegov a inšpiráciu. Dávate zo seba to najlepšie a po zapracovaní čakáte na povýšenie. Nie vždy sa k nemu dopracujete. Nasleduje frustrácia, upadáte do stereotypu a časom sa prestávate snažiť. Len tak prežívate. Skúste na sebe zapracovať a osvojiť si pravidlá, ktoré vám pomôžu byť úspešný v pracovnej sfére. Vytvorte si na pracovisku Príspevok Chcete byť úspešný v práci? Osvojte si tieto jednoduché pravidlá. zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Veľká psychologická revolúcia: Ovládajte svoje sny a buďte lepší ako ostatní!

25.02.2020 21:06 Predstavte si, že snívate o lepšom športovom výkone, dokážete skočiť ďalej ako vaši atletickí súperi. A to všetko docielite vďaka technike, ktorú ste sa naučili počas spánku. Že je to nemožné? Podľa vedcov a odborníkov realitou, ktorá je už zavedená do praxe. Pozrime sa nato takto: máte talent. Ste maliar či spisovateľ, pracujete s grafikou alebo manažujete veľkú spoločnosť. Príspevok Veľká psychologická revolúcia: Ovládajte svoje sny a buďte lepší ako ostatní! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Bojujte proti bolestiam hlavy prírodnou cestou

25.02.2020 15:07 Bolesť hlavy môže mať viacero príčin. Často kráča ruka v ruke so stresujúcim zamestnaním, rodinnými problémami, ale aj zlým životným štýlom. Najpohodlnejšie je siahnuť po tabletkách, ktoré však zaťažujú ľudský organizmus. Vyskúšajte radšej niektorý z prírodných liekov a „babských“ rád. Príčiny bolesti hlavy U žien je bolesť hlavy často spojovaná s menštruačným cyklom. Naopak u mužov ide o stres v zamestnaní, či osobné Príspevok Bojujte proti bolestiam hlavy prírodnou cestou zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Vidíte pohár poloprázdny či poloplný? Pozerajte sa na svet inými očami!

22.02.2020 14:14 Každý máme svoje horšie a lepšie dni. Minimálne raz do mesiaca trpíme na nevrlú nálada, cítime sa ukrivdený či márne hľadáme význam bytia v našich životoch. Ak takéto stavy prežívate len zriedka a neovplyvňujú váš každodenný život, nepotrebujete si robiť starosti. Ak však tento stav pretrváva a doslova vám strpčuje život, majte sa na pozore! Napadlo vám niekedy, prečo Príspevok Vidíte pohár poloprázdny či poloplný? Pozerajte sa na svet inými očami! zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Toto je 5 najčastejších znakov, že webová stránka je podvodná

22.02.2020 11:39 V dnešnej dobe viac ako kedykoľvek predtým platí, že nie je možné veriť iným. O to viac, ak je na svete čoraz väčšia možnosť vylákať z ľudí peniaze. Ani online obchody nie sú výnimkou. Práve naopak. Pre šikovného počítačového znalca dnes už nie je žiadnym problémom za pár klikov vymámiť od svojej internetovej obete všetky platobné údaje. A vy Príspevok Toto je 5 najčastejších znakov, že webová stránka je podvodná zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Trpíte únavou? Vášmu telu môže chýbať železo. Doplníte ho týmito 5 potravinami.

22.02.2020 11:39 Pokiaľ vaša únava prerastá aj do iných ročných období ako je zima alebo jar, máte závraty, nevoľnosť a zle spíte, prípadne máte bledšiu pleť, je potrebné spozornieť. Pravdepodobne trpíte anémiou , ktorá trápi už takmer štvrtinu našej populácie. Postihuje predovšetkým deti a ženy. Chudokrvnosť ale sprevádza aj iné choroby, napríklad cukrovku. Ak máte železa nedostatok, môžete si Príspevok Trpíte únavou? Vášmu telu môže chýbať železo. Doplníte ho týmito 5 potravinami. zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Kvalitné produkty ako záruka domácej bezpečnosti

21.02.2020 08:39 Pokiaľ sa zaujímate o moderné technické vymoženosti, ktoré vášmu domovu poskytnú väčšiu mieru bezpečnosti, čítate ten správny článok. Odhalíme vám niekoľko praktických a vysoko efektívnych produktov, ktoré by u vás doma nemali chýbať. Na čo treba v prvom rade myslieť? Jedným z prvých krokov pre správne zabezpečenie domácnosti by mala byť špeciálna a maximálne spoľahlivá bezpečnostná vložka na vchodové dvere. Jej Príspevok Kvalitné produkty ako záruka domácej bezpečnosti zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Výber interiérových svietidiel podľa miestnosti

21.02.2020 08:39 Rozoznávame mnohé typy svetiel určených pre osvetlenie interiéru a pri ich voľbe je vhodné vychádzať z toho, kde respektíve v ktorej izbe máte záujem dané osvetlenie umiestniť. S tým vám ochotne poradíme a zároveň nezabudneme spomenúť ani bodovky. Aké svietidlá sa hodia do kuchyne, spálne, kúpeľne a detskej izby? V prvom rade je potrebné zobrať do úvahy množstvo svetla, ktoré si daná Príspevok Výber interiérových svietidiel podľa miestnosti zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Do leta zostáva už len pár mesiacov, tak nestrácajte čas

20.02.2020 18:04 Leto sa pomaly ale isto blíži a mnoho ľudí rozmýšľa, ako by dovtedy schudli pár kíl alebo vypracovali postavu. Každý z nás chce pri vode vyzerať čo najlepšie a preto je dobré začať s premenou čo najskôr. Nejde len o cvičenie, ale aj stravu Sú ľudia, ktorí sa roky snažia schudnúť, no ešte sa im to nepodarilo. Riešením totiž nie Príspevok Do leta zostáva už len pár mesiacov, tak nestrácajte čas zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Superpotraviny vo vašom jedálničku

20.02.2020 08:31 Dnešná uponáhľaná doba plná stresu vyčerpáva nielen psychicky, ale aj fyzicky. Niekedy vám nezostáva čas na seba, koníčky, či fyzickú aktivitu. Preto by ste mali dávať pozor na to, čo sa nachádza na vašom tanieri. Skúste zaradiť do  jedálnička niektorú zo superpotravín. Nabijete sa novou energiou a doprajete telu mega porciu zdravia. Zoznámte sa so superpotravinami Príspevok Superpotraviny vo vašom jedálničku zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.