Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav
Zdravá strava pre domácich miláčikov

30.04.2020 10:35 Ak máte domáce zvieratko, určite mu chcete dopriať tie najkvalitnejšie krmivá, ktoré na trhu nájdete. Je to v podstate ako s človekom – základom je, aby bola strava bohatá na bielkoviny, vlákninu, vitamíny a minerály, ktoré prospievajú k správnemu fungovaniu organizmu. Ak by sme sa bližšie zamerali na stravu pre psov, určite by sme sa Príspevok Zdravá strava pre domácich miláčikov zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Prvá recyklovateľná tuba značky COLGATE®

26.04.2020 11:32 Spoločnosť Colgate uviedla na slovenský trh novú zubnú pastu Smile for Good, ktorá obsahuje minimálne množstvo zložiek a ako prvá pasta značky Colgate uvádza na prednej strane balenia zoznam a účinky jednotlivých zložiek, z ktorých je vyrobená. Zubná pasta je zabalená do prvej recyklovateľnej plastovej tuby Colgate. Všetko, čo potrebujete, nič nepotrebné navyše Zloženie zubných Príspevok Prvá recyklovateľná tuba značky COLGATE® zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Hyperpigmentácia – otázky a odpovede

26.04.2020 11:32 Vznik pigmentových škvŕn, rovnako ako redukciu prejavov hyperpigmentácie, môžete celkom jednoducho ovplyvniť. Nadmerná pigmentácia je pomerne bežný stav kože, ktorý však vyvoláva viacero faktorov. Čo by ste o hyperpigmentácii určite mali vedieť? Čo je hyperpigmentácia kože? Hyperpigmentácia označuje proces nadmernej tvorby kožného farbiva nazývaného melanín. To je pre ľudský organizmus celkom prirodzené, dokonca plní funkciu obranného Príspevok Hyperpigmentácia – otázky a odpovede zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Zľavový kód – dobré rady, ako NAOZAJ ušetriť pri nákupoch online

24.04.2020 17:42 Poznáte to určite aj vy. Z každého rohu na vás na internete vyskakujú rôzne „super ultra výhodné“ ponuky, ktoré sa však nakoniec ukážu ako nie príliš výhodné. V tomto článku vám ukážeme spôsoby, ako naozaj ušetriť pri nakupovaní online, bez zavádzania a trikov, ktoré v realite nefungujú… Online svet prináša voči tomu reálnemu množstvo výhod. Príspevok Zľavový kód – dobré rady, ako NAOZAJ ušetriť pri nákupoch online zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Pánske nohavice: Týchto 5 farieb je práve v móde

22.04.2020 14:37 Farby ovplyvňujú to, ako vnímame veci, a rovnako často vyjadrujú, aké sú naše emócie či myšlienky. Preto sú jedným z najintegrálnejších vplyvov v našich životoch. V nasledujúcom článku sa budeme venovať pánskym nohaviciam a trendy farbám, ktoré by nemali chýbať v žiadnom pánskom šatníku. Farby, ktoré sa rozhodnete nosiť, vyjadrujú vašu osobnosť, náladu či to, Príspevok Pánske nohavice: Týchto 5 farieb je práve v móde zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Tieto veci ste o spánku nevedeli II. časť

20.04.2020 20:07 Stravovaním k lepšiemu spánku Nie je žiadnym tajomstvom, že naše stravovanie ovplyvňuje takmer všetko. Od nálady, hmotnosti až po zdravie a kvalitný spánok. Napríklad, jedlá bohaté na sacharidy spustia reakcie, po ktorých sme viac ospalý. Prečo je to tak? Príjem sacharidov je spojený s uvoľňovaním serotonínu, ktorý navodzuje relaxáciu a dokáže podporovať spánok. Ak si po obede Príspevok Tieto veci ste o spánku nevedeli II. časť zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Tieto veci ste o spánku nevedeli I. časť

20.04.2020 20:07 Kedy je dobré si dať „šlofíka“? Ráno vás naštartuje káva a vy idete naplno. No poobede elán opadne a máte problém sa vôbec sústrediť. Zdriemnutie si po obede je odborníkmi považované za opätovné naštartovanie životných funkcií. Výskumníci dlho študovali výhody krátkeho poobedňajšieho spánku. A zistili, že je to celá veda. Vôbec nie Príspevok Tieto veci ste o spánku nevedeli I. časť zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Čierna smrť. Pandémia, ktorá takmer zničila Európu.

20.04.2020 20:07 Najviac skloňovaným pojmom súčasnosti sa stal koronavírus. Obalené vírusy z čeľade Coronaviridae sa vyskytujú u človeka, prasiat a vtákov. Vyvolávajú najmä choroby dýchacích ciest a spôsobujú ochorenia s rôznou závažnosťou, od bežného prechladnutia až po ochorenia MERS či SARS. Koronavírus však nie je jediný vírus, ktorý kedy sužoval našu planétu a jej obyvateľov. Mor má podľa historikov v európskych dejinách Príspevok Čierna smrť. Pandémia, ktorá takmer zničila Európu. zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Kombinézy pre motorkárov. Zamerajte sa na funkčnosť a bezpečnosť

12.04.2020 09:30 Módne trendy sa prejavujú aj vo svete priaznivcov motoriek. Pri rýchlej jazde na motorke by ste však mali uprednostniť funkčnosť a hlavne bezpečnosť. Našťastie si dnes môžete vybrať z veľkého množstva oblečenia pre motorkárov. Dokážete tak iste spojiť vyhovujúci dizajn s pohodlnosťou a ochranou. Rozhodnite sa správne Kombinézy a celkovo oblečenie pre motorkárov nie je lacnou záležitosťou. Preto si pred Príspevok Kombinézy pre motorkárov. Zamerajte sa na funkčnosť a bezpečnosť zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Máte vysoké účty za kúrenie? Možno je problém v oknách

09.04.2020 10:36 Trápia vás už dlhšie obdobie vysoké účty za kúrenie, ktoré ste v minulosti nemali? Mať doma zimu nie je možné a preto je úplne normálne, že zakúrime tak, aby sme boli spokojní. V prípade, že sa vám zdajú poplatky za energie vyššie ako kedysi, mali by ste čím skôr zistiť príčinu, len tak je možné problém odstrániť. Čím Príspevok Máte vysoké účty za kúrenie? Možno je problém v oknách zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Európske štítky na pneumatikách prešli aktualizáciou. Dôraz kladú na bezpečnosť a ekologickosť

09.04.2020 10:36 Možno ste sa klasifikačnými štítkami na pneumatikách doteraz nikdy nezaoberali, no mali by ste to zmeniť. Štítky a najmä tie aktualizované totiž obsahujú veľa dôležitých informácií, ktoré by ste mali o svojich pneumatikách a to najmä zimných vedieť. Čo všetko sa dozvieme? Cieľom spomínaných štítkov na pneumatikách je pomôcť spotrebiteľom pri nákupe gúm podľa rôznych kritérií. Ide napríklad Príspevok Európske štítky na pneumatikách prešli aktualizáciou. Dôraz kladú na bezpečnosť a ekologickosť zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Chutné chudnutie v talianskom štýle

06.04.2020 19:00 Počuli ste už o Mediteránskej alebo stredomorskej diéte? I keď ide skôr o spôsob stravovania či životný štýl, dokáže vám výrazne pomôcť ako pri chudnutí, tak pri rôznych zdravotných problémoch. Žiadne morenie hladom a odopieranie chutného jedla, len konzumácia tých správnych potravín.   Stredomorská diéta pochádza, ako nám napovedá jej názov, zo stredomorských krajín, teda napríklad z Grécka, Príspevok Chutné chudnutie v talianskom štýle zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Zabezpečte si bohatú úrodu Kiwi… nie je to až tak náročné

06.04.2020 19:00 Ovocie kiwi rastie na popínavej drevine s názvom Aktinídia lahodná. Aj keď ho vnímame skôr ako exotickú plodinu, v skutočnosti sa mu darí obzvlášť dobre aj u nás. Častým problémom, s ktorým sa stretne takmer každý druhý pestovateľ kiwi, však je, že jeho rastlina nerodí. Dôvodov, prečo je tomu tak, je viacero. My vám prinášame viaceré riešenia. Kiwi potrebuje Príspevok Zabezpečte si bohatú úrodu Kiwi… nie je to až tak náročné zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Matcha Tea: zdravšia a efektívnejšia alternatíva kávy

06.04.2020 19:00 S názvom Matcha Tea ste sa pravdepodobne stretli i v tom prípade, keď vyslovene neobľubujete čajovne alebo samotné čaje. Tento druh zeleného čaju je v súčasnosti veľmi obľúbený, a to hneď z niekoľkých dôvodov, ktoré si o chvíľku vysvetlíme. Šálka skutočného zdravia Matcha Tea obsahuje čajové katechíny, v preklade, silné čajové antioxidanty, ktoré, ako určite viete, podporujú imunitný systém a chránia bunky pred takzvaným Príspevok Matcha Tea: zdravšia a efektívnejšia alternatíva kávy zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Kokosový olej: prírodný zázrak alebo marketingový trik?

06.04.2020 19:00 Ešte pár rokov dozadu nebolo používanie kokosového oleja v kuchyni úplne bežným. Dnes s ním varia už aj naše staré mamy a samozrejme všetci tí, ktorí chcú žiť zdravo. Okrem toho ho používame tiež pri starostlivosti o pleť či vlasy a podľa niektorých je prospešný i pre naše zuby. Je však kokosový olej skutočným zázrakom alebo ide len o marketingový trik? Príspevok Kokosový olej: prírodný zázrak alebo marketingový trik? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.