Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela
Krátka a stručná história pneumatík

14.09.2020 00:05 Píše sa rok 3500 pred našim letopočtom a človek práve vynašiel ten najväčší vynález, aký kedy vznikol –  koleso. O tisíce rokov neskôr si koleso prešlo dlhou cestou. Na jednej strane už nie je vyrobené z dreva a je zaručené, že jazda je oveľa plynulejšia. To, čo sa nezmenilo, je skutočnosť, že je stále jedným The post Krátka a stručná história pneumatík appeared first on bankar.sk.

Betónové žumpy spĺňajúce prísne kritéria Európskej únie

14.09.2020 00:05 Kvalitné betónové žumpy, ktoré sú odolným a spoľahlivým riešením problému s domovým odpadom v budovách, ktoré nie sú pripojené ku kanalizácii, sú ideálnou voľbou pre všetkých tých, ktorí chcú zaistiť nielen sebe, ale aj ostatným členom domácnosti vyhovujúce životné podmienky s ohľadom na ochranu životného prostredia. Ak žijete trebárs na predmestí, kde vás trápi podobný problém, asi uvažujete nad The post Betónové žumpy spĺňajúce prísne kritéria Európskej únie appeared first on bankar.sk.

Vchodové dvere z plastu. Je to dobrý nápad?

14.09.2020 00:05 Vchodové dvere sú vstupnou bránou do vašej domácnosti, preto si dajte na ich výbere záležať Žiadne vchodové dvere nie sú len otvorom na vstup do domácnosti, ale ide aj o architektonický prvok a doplnok. Ich výber by ste preto nemali v žiadnom prípade podceňovať a už vôbec nie zanedbať. Ak aj nepatríte k ľudom, ktorí si dajú veľmi záležať na The post Vchodové dvere z plastu. Je to dobrý nápad? appeared first on bankar.sk.

Lacné pneumatiky na e-shopoch. Na čo si dávať pozor?

14.09.2020 00:05 Nenechajte sa zlákať cenou, no rozhodujte sa aj podľa kvality Kúpa novej sady pneumatík nie je lacnou a ani jednoducho záležitosťou. Raz za čas sa s ňou však musí popasovať každý jeden motorista, inak by jeho auto nebolo bezpečné a v mnohých prípadoch ani pojazdné. V dobe, kedy máme plno možností nakupovať výrobky cez internet si túto službu obľúbili aj The post Lacné pneumatiky na e-shopoch. Na čo si dávať pozor? appeared first on bankar.sk.

Prečo sa oplatí outsourcovať účtovníctvo?

14.09.2020 00:05 Outsourcing sa týka mnohých podnikateľských odvetví. Jeho najväčší dôraz sa však kladie na marketing a účtovníctvo. Prečo sa oplatí riešiť  účtovníctvo malých a stredných firiem prostredníctvom outsourcingu? Ušetríte čas Keď sa vám niekto postará o účtovníctvo, strávi pri ňom pár hodín mesačne. Vám by to zabralo desiatky hodín, ktoré by ste inak mohli venovať radšej The post Prečo sa oplatí outsourcovať účtovníctvo? appeared first on bankar.sk.

Kde všade musíte platiť daň, aj keď o tom neviete?

14.09.2020 00:05 30Počas života máme isté iba dane a smrť. Dane musíme platiť naozaj všade a  často si ani neuvedomujeme, koľko rôznych daní vlastne odvádzame štátu. Ktoré dane si ľudia najčastejšie neuvedomujú? Daň z preplatku Máte preplatok v zdravotnej poisťovni? Pravdepodobne z neho budete musieť zaplatiť daň.  Momentálne totiž funguje na Slovensku taká úchvatná politika, že keď The post Kde všade musíte platiť daň, aj keď o tom neviete? appeared first on bankar.sk.

Eurookná vhodné aj pre alergikov

14.09.2020 00:05 Rozhodli ste sa pre výmenu starých okien za nové? Štandardom sú plastové okná, ktoré mnohých ľudí lákajú najmä z dôvodu priaznivej ceny, ale aj moderného dizajnového prevedenia či výborných tepelno-izolačných vlastností. Hliníkové okná sa vyznačujú prvotriednou kvalitou, odolnosťou voči mechanickému poškodeniu a vysokou životnosťou, ktorá sa môže vyšplhať na niekoľko desiatok rokov. Avšak postupom času sa do The post Eurookná vhodné aj pre alergikov appeared first on bankar.sk.

Prilákajte do kancelárie len kvalitných ľudí!

14.09.2020 00:05 Ak ste vo fáze sťahovania sa z jedného miesta na druhé, určite mi dáte za pravdu, že zapojiť do celého tohto procesu by ste mali aj vašich zamestnancov. Totiž, je viac než len dôležité to, aby sa podieľali na zmenách a budovaní firemnej kultúry, čo je koniec koncov určitá forma teambuildingu. Vedeli ste o tom, že aj takáto The post Prilákajte do kancelárie len kvalitných ľudí! appeared first on bankar.sk.