Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef
Sukne v súlade s najnovšími trendmi nájdete v MEDICINE

09.03.2024 07:45 Viete, aký typ sukne sa hodí pre vašu predstavu? V článku si prečítate zaujímavé informácie o dámskych sukniach. Na konci vám prezradíme, kde zoženiete jedinečné limitované kolekcie sukní vyrobené známymi umelcami a dizajnérmi. Aký typ sukne je pre vás vhodný na základe vašej postavy? Milé dámy, vedeli ste o tom, že sukne je možné ľahko prispôsobiť … Continued The post Sukne v súlade s najnovšími trendmi nájdete v MEDICINE appeared first on Cyklonews.sk.

Sagan prišiel o vodičský preukaz

02.03.2024 06:16 Peter Sagan prišiel o vodičský preukaz. Dvanásteho mája ho zastavila polícia vo Fontvieille, pretože javil známky opilosti. O 11:30 sa podrobil skúške, ktorá potvrdila podozrenia. Druhá skúška na stanici bola taktiež pozitívna. Súd v Monaku mu nadelil trojmesačný podmienečný trest, počas tejto doby prišiel aj o vodičské oprávnenie. Sagan a jeho ospravedlnenie View this post … Continued The post Sagan prišiel o vodičský preukaz appeared first on Cyklonews.sk.

8 faktorov, ktoré by ste mali zohľadniť pri kúpe horského bicykla

02.03.2024 06:16 Pri výbere ideálneho horského bicykla je potrebné zohľadniť rôzne faktory, ktoré vám pomôžu nájsť ten najvhodnejší model pre váš štýl jazdy a individuálne potreby. V tomto článku, pripravenom v spolupráci s Bikehouse.sk, vám predstavíme 8 kľúčových aspektov, ktoré by ste mali zvážiť pri nákupe horského bicykla. 1. Veľkosť horského bicykla Najprv by ste mali zohľadniť … Continued The post 8 faktorov, ktoré by ste mali zohľadniť pri kúpe horského bicykla appeared first on Cyklonews.sk.

Následujúci mesiac