Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav
Novinky zo sociálnych sietí: Sagan v zajatí bicyklov, nostalgický Froome

29.05.2020 07:37 Pred víkendom sme sa pozreli na sociálne siete a prinášame informácie zo zákulisia. Na twitteri prevláda nostalgia. Nejeden jazdec spomína na Giro d´Italia, ktoré pravidelne patrí piatemu mesiacu v roku. Froomovi a Dumoulinovi sa cnie, no Nibali si užíva čas s rodinkou. Náš Tourminátor zase upozorňuje na 3.6 – medzinárodný deň bicyklov. … Continued The post Novinky zo sociálnych sietí: Sagan v zajatí bicyklov, nostalgický Froome appeared first on Cyklonews.sk.

Francúzsky šprintér si zlomil zápästie

25.05.2020 08:42 Francúzsky šprintér Arnaud Démare utrpel zlomeninu zápästia. „Podarilo“ sa mu to pri tréningu na horskom bicykli. Nehoda sa mu stala neďaleko domova, v regióne Picardy. Na ľavom zápästí si to odskákala loďkovitá kosť . Podľa doktorov si na bicykel nesadne jeden až dva týždne. Francúz je jeden z mála čo absolvoval UAE Tour … Continued The post Francúzsky šprintér si zlomil zápästie appeared first on Cyklonews.sk.

Peter Sagan je podľa L’Equipe najlepšie plateným cyklistom planéty

21.05.2020 10:31 Podľa francúzskeho denníka L’Equipe je najlepšie plateným cyklistom sveta Peter Sagan . Ten si podľa informácií ročne pripíše 5,5 miliónov eur. Jeho marketingová hodnota je ale nevyčísliteľná. Na sociálnych sieťach má takmer dvojnásobne viac fanúšikov ako druhý v poradí. O celý milión má menej štvornásobný víťaz Tour de France – Chris Froome . Silu Ineosu … Continued The post Peter Sagan je podľa L’Equipe najlepšie plateným cyklistom planéty appeared first on Cyklonews.sk.

V Ineose majú problém. Froome cíti, že nemá podporu

18.05.2020 11:31 Chris Froome sa len nedávno zotavil z hovorového zranenia, ktoré utrpel na minuloročnom Dauphiné. Brit už ale má tie najvyššie ambície – chcel by po piatykrát ovládnuť Tour de France. Lenže podobné ambície má i jeho tímový kolega Egan Bernal . Mladík sa chystá za obhajobou a to sa rodákovi z Nairobi úplne nepáči. … Continued The post V Ineose majú problém. Froome cíti, že nemá podporu appeared first on Cyklonews.sk.

CCC končí ako hlavný sponzor

13.05.2020 08:08 Tím CCC sa ocitol v neľahkej situácii. Ich hlavný sponzor pocítil následky krízy a rozhodol sa ukončiť spoluprácu s tímom po konci tejto sezóny. Jazdci boli nútení obetovať 50% platu a dohodnúť sa na odjazdení tejto sezóny. Tímový manažér Jim Ochowicz sa tak ocitol v ťažkej situácii, ak má tím prežiť musí okamžite hľadať sponzora … Continued The post CCC končí ako hlavný sponzor appeared first on Cyklonews.sk.

Primož Roglič: „Veci sa zlepšujú.“

11.05.2020 09:01 Počas víkendu urobila Jumbo-Visma pre svojich fanúšikov event na Zwifte. Zúčastnil sa ho i Primož Roglič . Ten však napokon riešil technické problémy s pripojením a tak miesto jazdenia porozprával o aktuálnom dianí v Slovinsku, cyklistike a jeho prioritách pre zbytok sezóny. „Veci sazlepšujú. Môžeme jazdiť vonku, obchody sa otvárajú a ľudia chodia znova do … Continued The post Primož Roglič: „Veci sa zlepšujú.“ appeared first on Cyklonews.sk.

Pogačar podpísal dlhodobý kontrakt

07.05.2020 15:08 Tadej Pogačar podpísal so svojim zamestnávateľom nový kontrakt. Predĺžil tak súčasnú zmluvu až do roku 2024. Mladík zo Slovinska je považovaný za jedného z naj-talentovanejších v pelotóne. 21-ročný cyklista tento rok ovládol už niekoľko pretekov a patrí tak k „horúcemu tovaru“ v cyklistickom svete. Na svojej oficiálnej stránke povedal: „Som šťastný, že môžem pokračovať … Continued The post Pogačar podpísal dlhodobý kontrakt appeared first on Cyklonews.sk.

Ralph Denk: „Škoda, že väčšina klasík bude počas Gira.“

06.05.2020 15:03 Včera uvidel svetlo sveta aktualizovaný kalendár UCI pre zbytok sezóny 2020. Začínať sa bude podľa pôvodného plánu 1. augusta a to pretekami Strade Bianche. Celkovo je na pláne 17 jednodňových pretekov a 8 etapových. Podľa nových informácií sa budú prelínať v jeden čas až tri podniky. Extrémom je 25. október, keď bude zároveň Giro, Vuelta … Continued The post Ralph Denk: „Škoda, že väčšina klasík bude počas Gira.“ appeared first on Cyklonews.sk.

Novinky zo sociálnych sietí: Konečne sloboda, jazdci vyrazili do ulíc

05.05.2020 09:00 Na sociálnych sieťach zavládol optimizmus. Krajiny ako Taliansko začali pomaly uvoľňovať opatrenia a jazdci sa tak konečne dostanú na slobodu. Kým v iných krajinách ako Belgicko mohli jazdci trénovať vonku, tak v Monaku, kde sídli Peter Sagan to tak nebolo. Tourminátor sa po 7 týždňoch dostal na čerstvý vzduch a náležite si to užíval. Podľa … Continued The post Novinky zo sociálnych sietí: Konečne sloboda, jazdci vyrazili do ulíc appeared first on Cyklonews.sk.