Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela
Snehové reťaze zvyšujú vašu bezpečnosť – vyberte si tie správne

30.04.2020 22:46 Jazdíte do hôr aj v zime? Za každých klimatických podmienok? Tak vám rozhodne nebudú stačiť len zimné pneumatiky. Ak chcete jazdiť… Príspevok Snehové reťaze zvyšujú vašu bezpečnosť – vyberte si tie správne zobrazený najskôr Snehové správy.sk.

Dovolenková destinácia – Grécke ostrovy

30.04.2020 21:30 Vybrať si dovolenkovú destináciu nie je jednoduché. V záplave mnohých ponúk našich, českých či zahraničných cestovných kancelárií si niekedy nevieme vybrať. Často sa však nevieme rozhodnúť, či nám vyhovuje obrovský hotelový rezort alebo radšej malý domček a súkromná pláž neďaleko od ubytovania. Vybrali sme pár ostrovov, pre lepšie rozhodovanie. Medzi gréckymi ostrovmi Korfu a Kefalónia leží destinácia Lefkáda. The post Dovolenková destinácia – Grécke ostrovy appeared first on Greece.sk.

Beskydy

30.04.2020 20:08 Beskydy  je dnes už len tradičné označenie pohorí vo Vonkajších Západných Karpatoch a Východných Karpatoch, resp. ešte dodnes v niektorých prípadoch súčasť ich názvov. Nachádzajú sa v Poľsku a priľahlých oblastiach Česka  , Slovenska  a Ukrajiny. Východná hranica Beskýd je sporná. Sú to väčšinou zalesnené pohoria s oblými vrcholmi, skaly vystupujú na povrch iba zriedkavo. Najvyšším vrcholom Beskýd je Babia hora , ktorá leží na The post Beskydy appeared first on Beskydy.sk.

Ako si vybrať cestovné poistenie

30.04.2020 19:13 Skočil som do bazéna, zlomil som si nohu, čo teraz? Rozbolel ma zub, preplatí mi poisťovňa zákrok v zahraničí? Moje deti poškodili hotelovú izbu, kde to mám ohlásiť? To sú časté otázky dovolenkárov, ktorí sa nevedia zorientovať v možnostiach cestovného poistenia. Aby ste sa vedeli rýchlo zorientovať v problematike cestovného poistenia, prinášame krátky manuál užitočných The post Ako si vybrať cestovné poistenie appeared first on Beskydy.sk.

Aké čiapky sa Vám hodia?

30.04.2020 18:16 Neviete si bez čiapky zimu predstaviť alebo skôr máte pocit, že Vám žiadna pokrývka hlavy nesvedčí? Počas tuhej zimy to však bez čiapky jednoducho nejde. A v ideálnom prípade je čiapka nielen pokrývkou hlavy, ale tiež perfektným módnym doplnkom. Veď tak, ako aj iné časti šatníka, aj nosenie čiapok podlieha módnym trendom! Ako si teda vybrať

DIY alebo vyrobte si čiapku!

30.04.2020 17:00 Na internete akoby sa vrece roztrhlo s rôznymi návodmi v štýle „urob si sám“. Aj menej zdatné typy si podľa týchto návodov dokážu vyrobiť nábytok z paliet, vianočné ozdoby z papiera, či dokonca háčkované čiapky. Práve tie sú módnym hitom a s obľubou ich nosia nielen tí najmenší. Chcete si nejakú vyrobiť? Háčkovaná čiapka – záľuba i zárobok Na výrobu takejto čiapky

5 pravidiel dobre oblečeného muža

30.04.2020 15:00 Aj v obliekaní mužov existujú isté pravidlá, ktoré by nemali byť porušované. A to či už ste športový typ, ktorý sa cíti dobre v džínsoch a tričku alebo elegán, ktorý si potrpí na kvalitné obleky. Ako sa teda obliekať podľa vlastného štýlu a pritom vždy dobre vyzerať? Poradíme Vám, ako má vyzerať pánske oblečenie! Dobre padnúci oblek Ak pracujete na

Nenahraditeľná v dámskom šatníku. Košeľa!

30.04.2020 13:38 Máte vo svojej skrini aspoň jednu košeľu, milé dámy? Ak nie, je načase to zmeniť. Neverili by ste totiž, kde všade košele využijete. Okrem toho, že sa dajú nosiť na mnoho spôsobov a zladiť prakticky s čímkoľvek, využijete ich naozaj pri mnohých príležitostiach. Tu je pár inšpirácií… Na pracovný pohovor Univerzálnym outfitom na pracovné pohovory, či stretnutia

Sveter pre každú postavu. Aký sa hodí Vám?

30.04.2020 11:32 Iste môžeme pokojne konštatovať, že štíhle a vysoké ženy vyzerajú dobre v čomkoľvek. Zrejme by im pristalo i vrece! Čo však všetky ženy „normálnych“ tvarov? Teda tie, ktoré možno majú nejaké to kilečko navyše, prípadne nemajú práve výšku modelky… Ak chcú vyzerať dobre, oblecenie musia prispôsobiť typu svojej postavy. A to platí i o svetroch. Nízka postava Ak máte pocit, že

7 svetrov, ktoré vo Vašej skrini nesmú chýbať!

30.04.2020 09:34 Aj keď sa módne trendy menia, svetre budú „in“ zrejme vždy. Perfektne zahrejú, dajú sa nosiť na mnoho spôsobov a doladíte ich prakticky k čomukoľvek – k športovému i elegantnejšiemu outfitu. Aké svetre kraľujú v súčasnosti vo svete módy? Sveter na zapínanie/s gombíkmi. Tento elegantnejší sveter je u žien mimoriadne obľúbený. Dá sa nosiť na dva spôsoby. Sveter si môžete rozopnúť

Najzaujímavejšie miesta na Slovensku

30.04.2020 07:42 Pýšiť sa môžeme nie len krásnymi horami, mohutnými kostolmi, prekrásnymi jazerami. Nájdu sa však aj zvláštne miesta, ktoré by sme mali navštíviť, hlavne ak počas leta radi cestujeme. Máte radi Žilinu? Ak áno, vedeli ste, že pod mestom sú katakomby a sú prístupné verejnosti? Ak ste odpovedali áno, táto informácia vás teda neprekvapila. Ak ste odpovedali Príspevok Najzaujímavejšie miesta na Slovensku zobrazený najskôr Mestá.sk.

Čo treba vidieť ?

30.04.2020 06:16 Na Slovensku máme mnoho miest, ktoré si zaslúžia našu návštevu. Pritom však nemusí ísť primárne o pamiatky navštevované húfom turistov, ako je to možné vidieť v hlavnom meste. Vybrali sme niekoľko kostolov, ich zrúcanín, za ktorými nemusíte cestovať niekoľko hodín. Možno sa nachádzajú práve pri vašom okresnom meste. Neďaleko Trnavy, západne asi dvadsať kilometrov, ležia ruiny starobylého Príspevok Čo treba vidieť ? zobrazený najskôr Mestá.sk.

Prečo si Slováci nevážia pamiatky?

30.04.2020 05:06 Prečo si Slováci nevážia pamiatky? Namiesto vzácnych pamiatok nové garáže, obchodné centrum alebo fabrika. Toto je realita na Slovensku! Aj keď je naša krajina bohatá na prírodné a stavebné pamiatky, osudy mnohých z nich sú nejasné. Dennodenne prichádzame o mnohé z nich. Trend na Slovensku je bezohľadne ich zničiť, zbúrať a postaviť na ich miesto niečo nové. Je to Príspevok Prečo si Slováci nevážia pamiatky? zobrazený najskôr Mestá.sk.

Najlepšie wellness na Slovensku

30.04.2020 04:00 Nie je tomu tak dávno, čo sme kvôli wellness pobytom cestovali k našim južným susedom do Maďarska. Avšak časy sa zmenili a dnes si mimoriadne kvalitné a cenovo prístupné wellness pobyty môžeme užiť aj u nás. Ktoré rekreačné zariadenia a relaxačné pobyty patria k najobľúbenejším? Tu je zopár typov na skvelý pobyt pre Vás! Bojnice Ak The post Najlepšie wellness na Slovensku appeared first on Pobyt.sk.

Relax na slovenský spôsob

30.04.2020 02:14 Ak si túžite oddýchnuť, za relaxom veru nemusíte cestovať k moru. Na Slovensku máte nespočetné možnosti, ako si užiť napríklad víkendový pobyt. Aké možnosti relaxu teda ponúka dovolenka na Slovensku? Vyberte sa do hôr V Tatrách je naozaj čo obdivovať. Ponúkajú mnoho možností relaxu nielen pre milovníkov zimy a zimných športov. Dovolenku v Tatrách The post Relax na slovenský spôsob appeared first on Pobyt.sk.