Rozšírené hľadanie
Utorok 16. Apríl 2024 |
meniny má Dana, Danica
Trendy v CRM

30.09.2020 19:35 Pre tých, ktorí sú majiteľmi veľkých spoločností predstavujeme systém CRM . CRM systém je určený na riadenie vzťahu so zákazníkmi, čo umožní jednej aj druhej strane udržanie podnikania a maximálnu spokojnosť z pohľadu konkurencieschopnosti. CRM systém  zhromažďuje, uchováva a spracováva informácie o zákazníkovi. K dispozícii tak budete mať jeho osobné a platobné údaje, ... Príspevok Trendy v CRM zobrazený najskôr Pisem.sk.

Dlhodobé sporenie – ako pri ňom postupovať?

30.09.2020 18:25 Sporenie na dôchodok, sporenie pre dieťa, či iná dlhodobá rezerva majú rovnaké vstupné parametre: Sporíte si pri nich na dlhé obdobie, ktoré je 10 a viac rokov Sporíte si pravidelne, každý mesiac Pri sporení tohto typu je obzvlášť dôležité dosahovať reálne zhodnotenie sporených peňazí nad mieru inflácie. Dnešné klasické sporiace produkty to však väčšinou nedosahujú: Stavebné The post Dlhodobé sporenie – ako pri ňom postupovať? appeared first on ÚSPEŠNÝ.SK | Internetový magazín pre úspešných.

Úspech s CRM systémom

30.09.2020 17:05 Ak ste sa do vášho podniku rozhodli implementovať systém CRM, určite ste urobili dobre. Ide totiž o systém, ktorý zhromažďuje o vašich zákazníkoch dáta, vďaka ktorým im budete lepšie rozumieť. Potom je to už len krôčik k tomu, aby ste si zvolili najlepšiu stratégiu prístupu ku zákazníkom z hľadiska ich potrieb, ktorá vám zaručí čo najefektívnejší predaj. Pokiaľ však chcete naplno využiť všetky zložky, ktoré vám systém CRM ponúka, musí váš podnik prejsť istým procesom, aby sa CRM systém mohol úspešne implementovať. Faktory, ktoré zohrávajú hlavnú úlohu pri úspešnej implementácii systému CRM sú nasledovné: Stratégia a plánovanie Pri plánovaní CRM je nevyhnuté, aby ste si zvolili osobu, ktorá bude “hlavou” celého projektu – vrcholového riadiaceho pracovníka. Ten bude mať na starosti všetky dôležité procesy implementácie systému CRM. Je tiež dôležité zostavenie skupiny projektových užívateľov, ktorá určí najväčšie nedostatky, ktoré pomocou systému CRM budú v podniku neskôr odstránené. Zmena organizačnej štruktúry Ak chce podnik zmeniť svoju efektivitu a skutočne sa orientovať na zákazníka, musí rátať s tým, že je potrebná aj zmena organizačnej štruktúry a nielen to. Pracovníkom musí byť vysvetlená vízia podniku, je potrebné ich motivovať, zhromaždiť potrebné finančné a personálne zdroje a vytvoriť funkčný plán. Zmena myslenia Ak chcete byť vo vašom podniku úspešní, zmeňte vaše myslenie. V centre záujmu nesmie byť zisk, ale potreba zákazníka. Uvažujte o niekoľko krokov dopredu, táto zmena myslenia vám môže v budúcnosti na základe dobrých vzťahov so zákazníkmi priniesť niekoľkonásobný zisk. Efektívna práca s informáciami Zhromažďujte v podniku informácie, s ktorými viete pracovať a ku ktorým majú prístup všetci účastníci zainteresovaní pri napĺňaní vášho cieľa. Cieľom je mať systém, ktorý automaticky umožňuje prístup k požadovanej informácii a automaticky ukladá údaje o zákazníkoch do databázy. Revízia procesov Ešte predtým, než sa rozhodnete implementovať systém CRM, by mal váš podnik prejsť istou revíziou, aby ste mali jasno v tom, kde sa vlastne v tomto zmysle váš podnik nachádza. Pokiaľ je väčšina procesov vo vašom podniku neprepojených, je čas na ich revíziu. Pýtajte sa na názor kľúčových zákazníkov ale aj pracovníkov na ich názory, zaujímajte sa o to, čo im chýba pri procesoch CRM. Využívajte vo vašom podniku všetko, čo vám internet v dnešnej dobe ponúka. Máte možnosť byť rýchlejší, ale aj kreatívnejší ako v minulosti. Internet predstavuje prostredie nekonečných možností. Dovoľuje firmám zriadiť ich online predaj a poskytnúť tak zákazníkom online pomoc, servis, získať referencie, byť prístupný kedykoľvek to zákazník potrebuje. Takto sa buduje lojálny vzťah medzi kupujúcim a predávajúcim, ktorý je založený na dôvere. Využite systém CRM a spoznajte vašich zákazníkov lepšie, aby ste presne vedeli, ktorá stratégie predaja bude tá najvhodnejšia. The post Úspech s CRM systémom first appeared on MILOTA.

Najlepšie dôvody prečo si najať cateringovú spoločnosť

30.09.2020 15:36 Pre väčšinu z nás sa organizovanie akýchkoľvek akcií môže javiť ako skľučujúca skúsenosť. Treba myslieť na toľko detailov, ak chcete podať chutné jedlo a správne nápoje. Angažovanie cateringovej firmy môže pre vás byť bezproblémovým riešením, aby ste si túto udalosť užili rovnako, ako Vaši hostia. Medzi významné cateringové spoločnosti na Slovensku patrí aj spoločnosť Sharkam, Príspevok Najlepšie dôvody prečo si najať cateringovú spoločnosť zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Zubné implantáty – čím sa vyznačujú?

30.09.2020 14:07 Zubné implantáty predstavujú veľmi kvalitnú zubnú náhradu, ktorá je takmer nerozoznateľná od vlastných zubov. Ak sa Vám stal úraz, prípadne iným spôsobom ste prišli o svoj zub, potom sú zubné implantáty to pravé riešenie. Strata zubu môže spôsobiť stratu sebavedomia, ale vďaka zubným implantátom sa Vám vráti úsmev na pery, ako aj sebavedomie a príjemný Príspevok Zubné implantáty – čím sa vyznačujú? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Ako si vybrať vhodné pripoistenia k PZP?

30.09.2020 12:40 Povinnému zmluvnému poisteniu sa nevyhneme, teda pokiaľ nechceme riskovať mastnú pokutu alebo v najhoršom prípad tučný účet od autoservisu. V rámci poisťovní sa základné PZP veľmi nelíši. Chráni ostatných pred... The post Ako si vybrať vhodné pripoistenia k PZP? first appeared on Magazín Adresár.

Nákupné chovanie Slovákov sa mení – nakuje online a aj akčné letáky sledujeme digitálne

30.09.2020 11:31 Na Slovensku sme mali na začiatku roku 12 600 e-shopov. Všetko však zmenil koronavírus, ktorý naštartoval ďalšiu vlnu nárastu e-commerce. Medziročne, medzi rokmi 2018 a 2019, vzrástol objem internetových tržieb z e-shopov o 20 %. Tento rok bude nárast určite ešte výraznejší. Behom koronavírusovej krízy sme totiž nakupovali rovnako intenzívne, ako v predvianočnom období.

3 skvelé hry pre deti v domácnosti

30.09.2020 09:34 Vonku prší a fúka tak, že sa bojíte ísť vyvenčiť aj psa? Deti majú plno energie a vy neviete, ako ich zabaviť? Prezradíme vám 3 skvelé hry pre deti na doma.

Plánujete prevádzku rýchleho občerstvenia,? Toto by ste mali vedieť

30.09.2020 08:15 Klasické plasty nahradil EKO / BIO plast a drevený príbor.

Technické kreslenie: Zásady kreslenia od ruky.

30.09.2020 07:01 Na zvládnutie technického kreslenia od ruky musíte ovládať niekoľko zásad, pričom pevná ruka je veľkou výhodou.

Plánujete si zaobstarať exotického vtáčika? Na mieste je zváženie viacerých okolností ako len farebn

30.09.2020 05:42 Plánujete si zaobstarať exotického vtáčika? Na mieste je zváženie viacerých okolností ako len farebná kombinácia jeho operenia!

Symbol hlavného mesta: Starý most

30.09.2020 04:44 Starý most v Bratislave bol prvým pevným mostom, ktorý spájal brehy Dunaja Bratislavy. Čo o ňom vlastne vieme?

Chemické látky pre každú potrebu

30.09.2020 03:39 V súčasnej dobe prekvitajú tie najrôznejšie vedecké odvetvia, ktoré však majú jednu vec spoločnú a tou je okrem iného nutnosť využívania tých najrôznejších chemikálií. Ktoré z nich patria dnes k najžiadanejším a na akej webovej stránke na ne natrafíte? Účinné látky vychádzajúce z prírody Jednu z chemických látok často využívaných v praktickom živote predstavuje chemická zlúčenina známa pod menom hyperosid vyznačujúca sa antioxidačným a ochranným účinkom pred pôsobením UV lúčov. V prirodzenom stave na ňu v prírode natrafíme pri niektorých druhoch rastlín, ako je napríklad rosička okrúhlolistá či iné predstaviteľky z čeľade hluchavkovitých respektíve pyskatých rastlín. Ďalšou z chemikálií inšpirovaných prírodou je tiež látka so zdĺhavým názvom xanthopurpurin, s ktorou sa stretávame aj The post Chemické látky pre každú potrebu appeared first on Magazín SEN.

Česi investujú do zlata – nakupujú ho vo veľkom

30.09.2020 02:31 V Českej republike je hitom medzi drobnými aj veľkými investormi zlato. Ukázalo sa byť stávkou na istotu. Cena zlata v posledných dňoch… The post Česi investujú do zlata – nakupujú ho vo veľkom appeared first on Prenocuj.sk.

Kde nájdete široký výber chemických zlúčenín?

30.09.2020 00:36 Ak sú pre pokrok vášho výskumu, vývoja či každodennej práce nevyhnutnosťou rozličné chemické zlúčeniny, určite oceníte možnosť ich výberu prostredníctvom jedinej webovej… The post Kde nájdete široký výber chemických zlúčenín? appeared first on Prenocuj.sk.