Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav
Sprchový gél na každý typ pokožky

31.01.2021 22:30 Veľa ľudí sa stará len o tie časti tela, ktoré sú vidieť na prvý pohľad. Ich vlasy sú lesklé a zdravé, pleť svieža či zuby biele. Pod šatami však skrývajú vysušenú, popraskanú, mdlú alebo podráždenú pokožku. Nezabúdajte ani na túto časť tela, ktorá si zaslúži pozornosť vo forme kvalitných sprchových gélov alebo krémov. Ako vyberať sprchové gély Príspevok Sprchový gél na každý typ pokožky zobrazený najskôr Wellness magazín.

Príčiny bolesti zubov a ako ich zmierniť

31.01.2021 20:32 Neexistuje na svete človek, ktorý by sa aspoň raz za život nestretol s bolesťou zubov. Ako naschvál vedia zuby bolieť hlavne v noci a tým pádom je potrebné čakať do rána na ošetrenie u stomatológa. Príčiny bolesti zubov môžu byť viaceré. Niektoré sa dajú zmierniť pomocou rôznych prostriedkov, na iné pomáha naozaj len návšteva zubára. Najčastejšie príčiny bolesti zubov The post Príčiny bolesti zubov a ako ich zmierniť first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

S našim návodom si vyberiete ten najlepší cyklotrenažér

31.01.2021 19:11 Kto by nemiloval cyklistiku? Tento rozšírený šport je obľúbený po celom svete. Na Slovensku možno o niečo viacej vďaka cyklistom, ktorí nás skvele reprezentujú na medzinárodných súťažiach. Napriek tomu, že na bicykli sa dá jazdiť celý rok, nie každý zvláda nástrahy nepriaznivého počasia. Riešením je cyklotrenažér, ktorý vám aspoň čiastočne vynahradí jazdu na bicykli. Základom je ... Príspevok S našim návodom si vyberiete ten najlepší cyklotrenažér zobrazený najskôr Pisem.sk.

Valec na cvičenie. Pomôcka nielen na uvoľnenie svalov

31.01.2021 17:46 Na cvičenie využívajú športovci rôzne pomôcky, ktoré im pomáhajú formovať telo, zdokonaľovať techniku cvičenia alebo dokonca uvoľniť napäté svaly. Posledný menovaný účinok majú valce na cvičenie. Valce sa najčastejšie používajú pri rozcvičovaní a strečingu. Využiť sa však dajú aj počas samotného cvičenia. Výhody cvičenia s valcom Valec na cvičenie by sme mohli označiť ako masážny prístroj určený na použitie počas rôznych tréningov. Mnohé cviky, ktoré sa robia pri silovom tréningu potrebujú na dokonalé prevedenie flexibilitu. Práve vašu flexibilitu dokáže valec na cvičenie zvyšovať. Zároveň sú isté druhy cvičenia veľmi náročné a vyžadujú najvyššiu výkonnosť. S valcom na cvičenie dosiahnete maximálnu výkonnosť bez vytvárania napätia v tele. Potešujúcou informáciou hlavne pre ženy je, že valec na cvičenie zvyšuje prietok krvi v pokožke a tým pádom pomáha znižovať prejavy celulitídy. Používanie valca je veľmi jednoduché. Stačí ho položiť na svalovú partiu, ktorú precvičujete a váhou vlastného tela dosiahnete jemné premasírovanie. Posúvaním a rolovaním sa dostanete ku všetkým častiam tela, z ktorých potrebujete odstrániť stuhnutosť. Pohyby s valcom robte intuitívne, a ak pocítite bolesť, tlak zjemnite. Pri správnom používaní valca budú vaše cviky dokonalé, pohybové možnosti rozšírené a znížite stres v tele. Zaobstarajte si niektorý z modelov valca na cvičenie a vyskúšajte jeho skvelý efekt. Veľký výber valcov na cvičenie nájdete na stránkach e-shopu inSPORTline. Najčastejšie chyby pri cvičení s valcom Máte valec na cvičenie kúpený? Vyvarujte sa nasledujúcim chybám pri jeho používaní. Valec by ste nikdy nemali používať na masírovanie krku alebo krížov. Uvoľnenie krčnej chrbtice dosiahnete masírovaním stredovej časti chrbta. Napätie a bolesť v krížoch sa zmierni pri masírovaní sedacích svalov. Valcom hýbte čo najmenej t.j. nesnažte sa ním prejsť veľkú časť tela rolovaním. Stačia veľmi jemné pohyby a zatlačenie na bolestivé miesto. Pozornosť nevenujte len svalom, v ktorých cítite napätie alebo bolesť. Dôležité je sa venovať všetkým svalom resp. svalom v okolí bolesti. Bolesť veľmi často vychádza z inej časti tela, než si myslíte. Pri používaní valca na cvičenie sa nikdy neponáhľajte, všetky pohyby musíte preciťovať. Nikdy netlačte na jedno miesto viac ako minútu. V opačnom prípade by sa mohla bolesť zintenzívniť. Pre určenie správnej polohy tela pri jednotlivých cvikoch sa poraďte s profesionálnym trénerom alebo striktne dodržiavajte pokyny v inštruktážnych videách. The post Valec na cvičenie. Pomôcka nielen na uvoľnenie svalov first appeared on MILOTA.

Nebuďte leniví! Takto sa prinútite cvičiť doma

31.01.2021 16:43 Cvičenie vo fitku alebo v športovom centre je motivujúce a vie vás riadne nakopnúť k lepšiemu výkonu. Tréner a k tomu ľudia so skvelou postavou vás priam nútia zamakať na svojom tele. Ako sa však prinútiť cvičiť, keď nemáte možnosť ísť športovať do fitness centra? Existuje zopár trikov, ktoré vám pomôžu aktivovať lenivé telo. Vytvorte si prostredie na cvičenie Príspevok Nebuďte leniví! Takto sa prinútite cvičiť doma zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Predíďte sklamaniu z elektrickej kolobežky

31.01.2021 15:43 Elektrické kolobežky sú čoraz častejšie vidieť hlavne v mestách. Je zrejmé, že tento trend bude v nasledujúcich rokoch pokračovať. Neexistuje lepší spôsob prepravy po… The post Predíďte sklamaniu z elektrickej kolobežky appeared first on Prenocuj.sk.

Tieto veci si nezabudnite zbaliť na cyklistický výlet

31.01.2021 14:01 Teplejšie mesiace sú ako stvorené na výlety do prírody. Okrem klasickej pešej turistiky vyskúšajte taktiež cyklotúru. Môžete sa vybrať na jednodenný výlet… The post Tieto veci si nezabudnite zbaliť na cyklistický výlet appeared first on Bratislavské výlety.sk.

Aj v Bratislave je možné kúpiť kvalitné investičné zlato

31.01.2021 12:31 Ak sa dnes do niečoho oplatí investovať, tak je to rozhodne zlato. Ukázalo sa byt dobrou voľbou aj pre obdobie krízy, akú priniesla koronavírusová epidémia. U našich susedov v Českej republike záujem o zlato odštartoval doslova zlatú horúčku. Zlato je najistejšou investíciou. V dobe koronavírusovej krízy padala cena akcií, predpokladajú sa krachy firiem, podnikanie v prenájme nehnuteľností sa Príspevok Aj v Bratislave je možné kúpiť kvalitné investičné zlato zobrazený najskôr Mesto Bratislava.

Byť najlepší je voľba. Voľba, na ktorej treba pracovať každý deň

31.01.2021 11:06 Každý z nás chce byť úspešný, každý z nás chce cítiť uznanie a byť rešpektovaný. Niektorí z nás chcú byť okrem toho najlepšími z najlepších. Stať sa číslom jeden v určitom odvetví je ale nesmierne náročné a ešte ťažšie je na vrchole sa udržať. Nie nadarmo sa hovorí, že komplikovanejšie ako určitý titul získať je The post Byť najlepší je voľba. Voľba, na ktorej treba pracovať každý deň appeared first on ÚSPEŠNÝ.SK | Internetový magazín pre úspešných.

Ako ušetriť pri nákupe hygienických pomôcok do firmy

31.01.2021 09:36 Hygienické pomôcky ako toaletný papier, mydlá, či kuchynské utierky predstavujú niečo, čo každá firma potrebuje. Je to pravidelný a nevyhnutný výdavok. Premýšľali ste niekedy nad tým, či ich nakupujete výhodne a skutočne tie správne? Nákupom hygienických materiálov sa dá ročne ušetriť firme stovky eur. Ako je to možné? Firma Bemalux Cleaning Corp. s.r.o. sa okrem upratovania The post Ako ušetriť pri nákupe hygienických pomôcok do firmy first appeared on Golem.sk.

Česi skupujú zlato – zachvátila ich novodobá zlatá horúčka

31.01.2021 07:39 Ak je dnes u našich susedov, v Českej republike, záujem do niečoho investovať, tak je to zlato. A to napriek tomu, že jeho cena je už pomerne vysoko. Odborníci však pokladajú zlato za jednu z najlepších investícií a predpokladá sa, že cena porastie ďalej.

Najväčší rock&roll-oví rebeli

31.01.2021 06:42 Nie nemáme na mysli známe wrestlingové duo The Rock ‘n’ Roll Rebels z roku 1987, ale skutočných hudobných rebelov, ktorí svojou tvorbou vyjadrovali… The post Najväčší rock&roll-oví rebeli appeared first on Rebel.sk.

Ako funguje a načo nám slúži varistor?

31.01.2021 05:34 Na svete je dnes množstvo súčiastok a technológií, ktoré sa síce starajú o najzákladnejšie potreby, no aj tak o nich ľudia častokrát nič poriadne nevedia. Aj keď sú tieto súčiastky najmä v technických zariadeniach, naše každodenné aktivity súvisia aj s nimi. Práve preto by bolo dobré o potrebných súčiastkach niečo vedieť. Aké súčiastky sú pre The post Ako funguje a načo nám slúži varistor? appeared first on inmagazin.sk.

SM systém špirálnej stabilizácie slávi úspech v riešení problémov pohybového aparátu

31.01.2021 03:37 Problémy pohybového aparátu vznikajú často už v detstve, s vekom sa zhoršujú,… The post SM systém špirálnej stabilizácie slávi úspech v riešení problémov pohybového aparátu first appeared on EB.sk.

Kúpa a predaj kancelárií je na vzostupe

31.01.2021 02:11 Podnikatelia sú opäť “v hre” a  svoje nápady a plány sa snažia znovu priniesť na svetlo sveta. S pribúdajúcimi drobnými firmami sa… The post Kúpa a predaj kancelárií je na vzostupe appeared first on Bratislavské výlety.sk.