Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek
Drevené protipožiarne dvere – zabezpečte si svoj dom či kanceláriu

28.02.2021 23:11 Každému z nás záleží v prvom rade na bezpečnosti. Nezáleží na tom, či bývate v paneláku alebo dome, dôležité je to, aby bola vaša domácnosť… The post Drevené protipožiarne dvere – zabezpečte si svoj dom či kanceláriu appeared first on Prenocuj.sk.

Najjednoduchší a najefektívnejší spôsob chudnutia

28.02.2021 21:30 Veľa ľudí nevie nájsť šport, ktorý by ich bavil a zároveň pri ňom mohli schudnúť. Alebo nemôžu športovať kvôli rôznym zdravotným obmedzeniam. Máme pre vás skvelý tip na šport, ktorý je prirodzený pre každého človeka a navyše nesmierne efektívny pri chudnutí. Vsaďte na chôdzu do schodov alebo rýchlu chôdzu a budete zhadzovať kilogramy závratnou rýchlosťou. Prečo je chôdza Príspevok Najjednoduchší a najefektívnejší spôsob chudnutia zobrazený najskôr Wellness magazín.

Dámy, nezabúdajte pri cvičení na posilňovanie rúk

28.02.2021 19:45 Pri cvičení by ste sa mali venovať komplexne celému telu a nielen niektorým svalovým partiám. Hlavne ženy majú tendenciu sa zamerať iba na zadok, stehná alebo brucho. Sú to časti tela, ktoré túži mať štíhle a pevné každá dáma. Pri trénovaní vám odporúčame nezanedbávať ani ramená a ruky. Telo je ako stroj, ktorý sa skladá zo súčastí vyžadujúcich Príspevok Dámy, nezabúdajte pri cvičení na posilňovanie rúk zobrazený najskôr Bikiny.sk.

Masáž v pohodlí domova. Úľava po náročnom dni

28.02.2021 18:38 Dopriať si pravidelne masáž je prospešné pre vaše fyzické i psychické zdravie. Kvôli masáži nemusíte chodiť len k masérovi. Existujú rôzne masážne prístroje, ktoré čiastočne nahradia klasické masáže a môžete ich využívať v pohodlí domova. Tieto prístroje sú zamerané na masáž určitej časti tela, sú veľmi skladné a pomôžu vám uľaviť od bolesti za pár minút. Malé, skladné a účinné Príspevok Masáž v pohodlí domova. Úľava po náročnom dni zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

FITBOX – zabijak kalórií

28.02.2021 17:00 Klasické boxovanie v ringu netreba nikomu špeciálne predstavovať. Tento  výrazne mužský šport má posledné roky konkurenciu i v ženskom svete. Nejde o klasický boj, ale skôr o kardio cvičenie, ktoré majú v obľube dámy snažiace sa spáliť počas jedinej hodiny maximálny počet kalórií. Predstavme si dynamické cvičenie s názvom Fitbox. Pre koho je Fitbox určený Fitbox obľubujú predovšetkým ženy, ale počas ... Príspevok FITBOX – zabijak kalórií zobrazený najskôr Pisem.sk.

Ako si vybrať kvalitnú kozmetiku

28.02.2021 15:01 Prírodná kozmetika patrí bez pochýb medzi to najlepšie, čo môžete svojej pokožke, vlasom a pleti dopriať. Ľudia čoraz častejšie preferujú zdravie a prírodu pred nízkou cenou. V posledných rokoch sa veľa prípravkov tvári ako BIO, ale v skutočnosti ide len o reklamný fígeľ. Ako rozoznať kvalitnú kozmetiku od napodobením a ako si vybrať správne? Ako rozoznať kvalitnú prírodnú kozmetiku Možno si ... Príspevok Ako si vybrať kvalitnú kozmetiku zobrazený najskôr Pisem.sk.

Spoznajte pozitívne účinky morských rias

28.02.2021 13:51 Morské riasy nie sú len rastliny, ktoré vám prekážajú pri kúpaní sa v mori počas letnej dovolenky. Jedlé morské riasy sú chutnou a predovšetkým zdravou potravinou. Riasy môžete konzumovať samostatne alebo ich pridávať do rôznych jedál. Vďaka morským riasam doprajete svoju telu riadnu dávku minerálnych látok a podporíte váš imunitný systém. Čo sú to morské riasy Morské riasy patria medzi BIO potraviny, ktoré by nemali chýbať vo vašom jedálničku. Morské riasy určené na konzumáciu môžu byť zelenej, červenej alebo hnedej farby. Niektoré druhy majú dokonca modrozelenú farbu. Ich veľkosť sa pohybuje od mikroskopickej až po vyše 60-metrové rastliny. Morské riasy nájdete hlavne v čínskej The post Spoznajte pozitívne účinky morských rias appeared first on Magazín SEN.

Ktoré potraviny zvyšujú vašu imunitu?

28.02.2021 12:35 Ste to, čo jete. Toto pravidlo si pripomeňte vždy, keď si v kuchyni budete pripravovať jedlo. Jedálniček tvorený zdravými potravinami vám pomôže upevniť zdravie, podporí imunitu, zrýchli metabolizmus a dodá vám energiu. Naopak potraviny plné nezdravých tukov alebo cukrov oslabujú váš organizmus a podávajú pomocnú ruku vírusom a baktériám. Viete, ktoré potraviny sú studnicou zdravia? Tradičný cesnak Mnohí sa Príspevok Ktoré potraviny zvyšujú vašu imunitu? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Vyberáme vhodný rodinný dom

28.02.2021 11:32 Skôr ako oslovíte stavebnú spoločnosť je dobré premyslieť si aký veľký by mal rodinný dom byť. Koľko izieb v ňom chcete mať, či vám stačí jedna kúpeľňa, alebo chcete radšej dve prípadne či má byť kuchyňa prepojená s obývacou izbou. Pre mladé rodiny, ktoré sa určite rozrastú je dobré myslieť do budúcnosti. Výhodnejšie je investovať do domu, Príspevok Vyberáme vhodný rodinný dom zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Vitamín D3 potrebujú nielen dojčatá. Je dôležitý i pre ženy v menopauze

28.02.2021 10:20 Vitamín D sa vyskytuje v dvoch hlavných formách, ako ergokalciferol, teda vitamín D2, a cholekarciferol, teda vitamín D3. Ide o vitamín rozpustný v tukoch a jeho dôležitou funkciou je, že napomáha vstrebávaniu vápniku v tele, a taktiež fosforu. Pediatri dnes dojčatám automaticky predpíšu užívanie D vitamínu ako prevenciu proti krivici a taktiež na podporu imunitného systému. The post Vitamín D3 potrebujú nielen dojčatá. Je dôležitý i pre ženy v menopauze first appeared on INSPIRIT.sk.

Produkuje vaša firma veľa odpadu z obalov? My vám poradíme, ako sa ho viete zbaviť!

28.02.2021 09:04 Ak máte firmu, ktorá balí produkty do obalov, alebo len dovážate výrobky, ktoré sú zabalené v rôznych obaloch a podobne, je dobré porozmýšľať, akým spôsobom sa budete odpadu z obalov zbaviť, no zároveň neznečistiť životné prostredie. Ak vás nič nenapadá, my vám jednu možnosť prezradíme! V prípade, že ste teda vlastníkom firmy, ktorá obaly vo The post Produkuje vaša firma veľa odpadu z obalov? My vám poradíme, ako sa ho viete zbaviť! first appeared on Pridajte sa.sk.

Ako chrániť planétu so solárnymi panelmi?

28.02.2021 07:34 Naša planéta je už kvôli znečisteniu a ľuďom veľmi znečistená, a preto je dobré prestať používať veci, ktoré ju znečisťujú. Veľmi aktuálnym problémom, ktorý trápi našu planétu je globálne otepľovanie, ktoré je výsledkom čisto len ľudskej činnosti. Ako teda začať chrániť planétu? Ak chcete zachrániť našu planétu, máte niekoľko možností, ktoré viete začať používať, aj bežne v domácnosti. Naozaj efektívnym spôsobom je začať využívať alternatívne zdroje elektrickej energie, ktorá je vyrábaná z prírodných zdrojov. Ako teda zachrániť planétu vďaka alternatívnym zdrojom energie? Ako využívať alternatívne zdroje energie? Alternatívne zdroje sú veľmi riešenou témou po celom svete a dnes ich viete už celkom bežne nájsť. Aj napriek tomu sa však ešte niekde vyrába elektrina v rôznych tepelných elektrárňach, ktoré výrazne znečisťujú prírodu. Elektrina sa dnes alternatívne vyrába vďaka vetru, vode, slnku a podobne. Vďaka týmto zdrojom sa dá vyrábať elektrina pre domácnosti, ktorá znečisťuje našu planétu takmer minimálne. Ak teda aj vy chcete začať chrániť našu planétu, viete si namontovať na strechu napríklad solárny panel a začať tak využívať dobre známu slnečnú energiu. Slnečná energia dokáže zabezpečiť plynulý chod vašej domácnosti počas dňa, pretože žiarenie dopadá na solárne panely vo veľkej intenzite. Počas noci samozrejme nemôžete panel používať, no aj tak ho nie je tak veľmi treba. Takto dokážete aspoň vy prispieť k záchrane planéty. Okrem iného je dobré začať aj recyklovať odpad, pretože aj to dokážete robiť doma, alebo napríklad obmedziť cestovanie autom a na krátke vzdialenosti ho vymeniť napríklad za bicykel, či za obyčajnú chôdzu. Samozrejme, existuje aj množstvo ďalších vecí, ktoré viete začať robiť, aby ste planéte pomohli Neváhajte a začnite pomáhať na záchrane planéty aj vy! The post Ako chrániť planétu so solárnymi panelmi? first appeared on MILOTA.

Bylinky a liečivé rastliny ako pomoc proti stresu a úzkosti?

28.02.2021 06:14 Stres a úzkosť je dnes veľmi častý problém, ktorý trápi množstvo ľudí. Počas súčasnej zlej situácie trpia stresom a úzkosťou už aj mladší ľudia, a preto je potrebné zbaviť sa ho. Na pomoc netreba brať nejaké lieky, alebo chemikálie, ale stačia bylinky a liečivé rastliny. Práve o nich vám toho povieme viac. So stresom sa Príspevok Bylinky a liečivé rastliny ako pomoc proti stresu a úzkosti? zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Pamäťový matrac. To najlepšie pre váš spánok, kĺby a chrbticu

28.02.2021 05:04 Matrace sú jednou z vecí, na ktorých by ste nemali šetriť. Možno patríte medzi tých šťastlivcov, ktorí spia každý večer ako hodení do vody. Alebo je vaša chrbtica v perfektnej forme. Nezabudnite, že roky pribúdajú každému a zdravotné problémy sa môžu zjaviť zo dňa na deň. Myslite na prevenciu a dožičte svojmu telu počas spánku to najlepšie.  Prečo je Príspevok Pamäťový matrac. To najlepšie pre váš spánok, kĺby a chrbticu zobrazený najskôr Wellness magazín.

TEEKANNE Organics prináša ďalšie bio novinky

28.02.2021 03:32 Citrónové povzbudenie aj hrejivú zmes voňavých bylín Chcete si dopriať chuťovo bohatý… The post TEEKANNE Organics prináša ďalšie bio novinky first appeared on EB.sk.