Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa
Nie je to rýchly proces, ale šípky získavajú potrebnú pozornosť

31.05.2021 22:30 Nebudeme preháňať, pred niekoľkými rokmi sa o športovom odvetví šípky na Slovensku príliš veľa nehovorilo. Teda, skôro vôbec nehovorilo. Posledné roky ale… The post Nie je to rýchly proces, ale šípky získavajú potrebnú pozornosť appeared first on Bratislavské výlety.sk.

Leto s pralinkami Ferrero

31.05.2021 14:46 Nalaďte sa na leto v znamení lieskových orieškov, exotického kokosu a sviežich malín a užite si slnečné chvíle s pralinkami Ferrero! Orieškové… The post Leto s pralinkami Ferrero appeared first on eMagazin.sk.

Doplnky na chalupu a DIY nápady

31.05.2021 07:00 Doplnky dotvárajú celkový dizajn každej domácnosti a rovnako aj chalupy. Dokážu priam kúzelným spôsobom dotvoriť každý štýl bývania. Preto nezabúdajte okrem zainvestovania do prerábky, odložiť si aj pár drobných na doplnky. Doplnky vás nemusia zruinovať. Siahnuť môžete po originálnych hrnčekoch, ktoré budú za svoju potlač vďačiť práve univerzálnemu termolisu. Takéto hrnčeky pôsobia hravým a originálnym dojmom. Organické The post Doplnky na chalupu a DIY nápady first appeared on Golem.sk.

Šťavnaté citrusové plody v zelenom a čiernom čaji TEEKANNE

31.05.2021 07:00 Čaj chutí výborne nielen s citrónom, ale aj s pomarančom alebo šťavnatým grepom! Objavte citrusové varianty čajov od TEEKANNE obohatené o príjemný ovocný nádych. Stojí zato ochutnať čierny pomarančový čaj Earl Grey Orange či zelený Green Tea Orange, a ak vás lákajú neobyčajné spojenia, potom musíte vyskúšať zelený čaj s výraznou chuťou grepu Green Tea The post Šťavnaté citrusové plody v zelenom a čiernom čaji TEEKANNE appeared first on inmagazin.sk.

Oblátka plná kúziel Kinder Cards

31.05.2021 07:00 Čo sa stane, keď sa spojí chuť čokolády Kinder s chrumkavou oblátkou? Vzniknú Kinder Cards – kúzelné oblátky od obľúbenej značky. Kombináciu najtenšej oblátky s jemnou a prekvapivo krémovou náplňou si môžete dopriať pri aktivitách s rodinou. Určite to poznáte – ste vonku a dostanete neutíchajúcu chuť na niečo jednoduché a zároveň špeciálne. Pôžitok bez The post Oblátka plná kúziel Kinder Cards appeared first on inmagazin.sk.

Zľavové kódy a kupóny zdarma – kde ich nájdete?

31.05.2021 07:00 Vedeli ste o tom, že zľavové kupóny a kódy sa dajú zohnať úplne zadarmo na internetovom portáli? Stačí pár jednoduchých klikov a zľava je vaša. V nasledujúcom článku sa dozviete ako jednoducho zohnať zľavové kódy, aké sú ich výhody, a tiež v akých kategóriách ich je možné nájsť.

Ako si poradiť s plochými nohami u detí?

31.05.2021 07:00 Medzi veľmi častý problém, najmä u detí patria ploché nohy a k tomu zlé držanie tela. Všetky tieto nedokonalosti dokážu spôsobovať problémy a neskôr aj bolesti. Je preto najlepšie sa plochých nôh zbaviť, čo najskôr. Ako na to?

Liečba bolesti existuje – netrpte zbytočne

31.05.2021 07:00 Bolesť nám dokáže zásadne znepríjemniť život a dokonca nás z bežného života vyradiť. Lepší prípad je, keď je pôvod bolesti známym. V tom prípade je zbytočné otáľať a problém okamžite riešiť.

Rodinné domy z PUR panelov

31.05.2021 07:00 Sendvičové Pur panely z polyuretánovej peny majú mnohonásobné využitie. Okrem administratívnych, poľnohospodárskych budov, mraziarenských a chladiarenských boxov sa využívajú aj v obytných budovách. V našich končinách… The post Rodinné domy z PUR panelov appeared first on eMagazin.sk.

Prijemný hlas –zdroj veľkých obchodov

30.05.2021 23:00 Komunikácia je základným zdrojom informácii. V závislosti od toho ako druhý človek rozpráva , sme schopný ho vnímať alebo nevnímať. Veľmi záleží na intonácii, farbe hlasu, melodickosti, rýchlosti, rytmus reči kolísavosť a pauzy a tak isto obsah predneseného textu a slov. Takmer vždy máme tendenciu počúvať a vnímať ľudí , ktorí majú všetky zložky prejavu Príspevok Prijemný hlas –zdroj veľkých obchodov zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

MOBIL nevyhnutnosť alebo závislosť

30.05.2021 23:00 Nie je to tak dávno, čo mobilné telefóny neexistovali v takej podobe ako ich poznáme dnes. V minulosti to boli veľké neskladné „tehly“ s anténou a myšlienka na schovanie do vrecka bola nereálna , meral totiž s anténou okolo 25cm , neskryjete ho , ani keby ste chceli. Pamätám si akoby to bolo včera , dostala som telefón. V tom čase Príspevok MOBIL nevyhnutnosť alebo závislosť zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

HOJDAČKA EMÓCII A CITOV – zneužívanie situácii

30.05.2021 23:00 Hranie na city, manipulácia, citove vydieranie , emócie, apel Jedine u človeka je uvedomelá činnosť prežívať emócie , pocity a city. Na nižšej úrovni sa to prejavuje aj  u zvierat, ktoré dokážu prežívať pocity a emócie svojho majiteľa alebo človeka , s ktorým sa stretnú. Oni sa riadia intuíciou a vlastným vnútorným programom. U ľudí , predovšetkým u žien aj u mužov, sú tieto Príspevok HOJDAČKA EMÓCII A CITOV – zneužívanie situácii zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Nastupuje éra skladacích smartfónov? Apple by mal svoju verziu predstaviť v roku 2023

30.05.2021 23:00 Populárny Samsung i na scénu sa vracajúca Motorola už predstavili svoje verzie… The post Nastupuje éra skladacích smartfónov? Apple by mal svoju verziu predstaviť v roku 2023 first appeared on EB.sk.

Ako pripraviť veľkú oslavu na záhrade?

30.05.2021 06:45 Aj keď to situácia kvôli koronavírusu momentálne nedovoľuje, je veľmi obľúbené medzi ľuďmi robiť veľké oslavy. Možno sa počas pár mesiacov dočkáte uvoľnenia a veľké oslavy budete môcť začať robiť. Ako sa ale na takéto oslavy pripraviť? Oslava si vyžaduje množstvo vecí a je potrebné všetko dopredu poriadne premyslieť a potom aj pripraviť. Na oslavu Príspevok Ako pripraviť veľkú oslavu na záhrade? je zobrazený ako prvý na Pridajte sa.sk.

Ako chrániť planétu zelenou elektrinou?

30.05.2021 06:45 Naša planéta je už kvôli znečisteniu a ľuďom veľmi trápená, a preto je dobré ju začať chrániť. Ľudia si často neuvedomujú, že… The post Ako chrániť planétu zelenou elektrinou? appeared first on Instranky.sk.