Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj
Akými objavmi obohatilo Švajčiarsko svet?

30.09.2021 18:15 Všetky obľúbené vynálezy a predmety, ktoré sú už prirodzenou súčasťou bežných dní, majú svoj pôvod. Nie je prekvapením, že Švajčiarsko – krajina rozprestierajúca sa uprostred Álp, obohatila ľudí zaujímavými objavmi, s jedinečnými vlastnosťami. Čím všetkým prispelo Švajčiarsko svetu? Švajčiarska čokoláda a syr Švajčiarsko má bohatú históriu výroby čokolády už od 17. storočia. Pripravuje sa z najčistejšieho mlieka The post Akými objavmi obohatilo Švajčiarsko svet? appeared first on TOP5 magazín.

Lev Yashin – Futbalová legenda, ktorú nepoznáte

30.09.2021 18:15 Za uplynulých 2021 rokov sa na našej planéte dokázali vypracovať už mnohé legendy z rôznych oblastí či už kultúry, vedy, športu, bežného života … Niektoré z nich sú súčasťou študijných osnov, tvárami billboardov, predmetmi denných konverzácií. Veríme však, že existuje aj veľké množstvo zamlčaných legiend a práve o jednej futbalovej legende si povieme v príslušnom Príspevok Lev Yashin – Futbalová legenda, ktorú nepoznáte zobrazený najskôr MAGAZÍN BOLD.

Tajný poker svetových celebrít? Spoznajte Molly Bloom

30.09.2021 18:15 Pokerová princezná, ktorá ostala bez kráľovstva. Zaujímavý, skutočný príbeh, o ktorom ste možno doteraz ani nepočuli, ale my veríme, že stojí za to ho poznať. Vysoko profilové celebrity, ktoré hrajú tajné pokerové turnaje a to všetko, má na starosti práve Ona! Molly a jej hra Presne tak znie názov memoáru a hollywoodskeho filmu, ktoré rozoberajú ... Príspevok Tajný poker svetových celebrít? Spoznajte Molly Bloom zobrazený najskôr Pisem.sk.

Trochu iný pohľad na spoločnosť Apple

30.09.2021 18:15 Asi nemusíme nikomu predstavovať technologického giganta, jeden z najlepších príkladov pomenovania lovebrand, pre väčšinu ľudí v súčasnosti už aj životný štýl - americkú spoločnosť Apple Inc. Predpokladáme, že väčšine našich čitateľov sa automaticky vybaví meno Steve Jobs, ktoré sa v našom článku ešte objaví. Ale o čom tento článok vlastne teda bude? O produktoch spoločnosti Apple a jej zakladateľoch, už bolo toho krížom krážom popísané dostatok. My sa vám pokúsime priblížiť pár kľúčových krokov, ktoré spoločnosť počas svojho pôsobenia podnikla a ktoré podľa nás, zaujmú milovníka technológií, ale aj bežného tuzemského čitateľa. Slovensko/Česko a spoločnosť Apple Na začiatok by sme The post Trochu iný pohľad na spoločnosť Apple appeared first on Magazín SEN.

7 tipov, ako schudnúť vďaka bicyklovaniu

30.09.2021 09:30 Návodov, ako schudnúť, je na internete naozaj neskutočne veľa. Zahŕňajú pritom množstvo rozličných diét, intenzívne tréningy alebo kombinácie obidvoch. Vedeli ste však, že efektívne schudnúť sa dá aj vďaka bicyklovaniu? Nemusí ísť pritom o žiadne cyklistické maratóny. Stačí vyskúšať našich 7 tipov a už čoskoro sa môžete cítiť aj vyzerať oveľa lepšie. Tip č. 1: Zvážte, koľko The post 7 tipov, ako schudnúť vďaka bicyklovaniu first appeared on Hladanie.sk.

Prevratný spôsob riešenia problémov! Neriešte ich!

30.09.2021 09:30 Účelom tohto textu je oboznámiť čitateľov s novou a prevratnou metódu prístupu k našim problémom, prostredníctvom ktorej sme schopní problémy nie len že vyriešiť, ale popri tom ešte navyše získať významný duchovný benefit, schopný nás výrazným spôsobom posunúť vpred v našom duchovno osobnostnom vývoji. Poďme teda na to!

Chystáte si vybaviť v banke hypotéku na dom? Nezabudnite na toto

30.09.2021 09:30 V dnešnej dobe nie je také jednoduché postaviť si dom. Bez hypotéky je to takmer nemožné. Preto prinášame pár rád, ako sa dostať dostať ku hypotéke, ktorá bude pre nás čo najvhodnejšia. Dobrý plán Vziať si z banky hypotéku na stavbu domu, je skutočne dôležitý záväzok, pri ktorom sa treba správať zodpovedne. Ak máme dobrý The post Chystáte si vybaviť v banke hypotéku na dom? Nezabudnite na toto appeared first on bankar.sk.

Zubný kaz nie je pre zub konečný stav

30.09.2021 09:30 Moderná stomatológia je predovšetkým záchovná. Cieľom dobrej ordinácie nie je zuby trhať, ale zachrániť ich. Aj keď by sa jednalo iba o… The post Zubný kaz nie je pre zub konečný stav appeared first on Prenocuj.sk.

Viete čo je lupienka a ako sa dá liečiť?

30.09.2021 09:30 Lupienka , je vskutku závažné a zväčša dedičné kožné ochorenie. Najhoršie je, že táto kožná choroba, nie je bežnou medicínou úplne liečiteľná. Náš stav, však môžeme stabilizovať, ale aj výrazne zlepšiť svojím životným štýlom. V prvom rade, je veľmi dôležité, aby diagnóza bola určená včas, vtedy je ešte možné výrazne ovplyvniť budúci The post Viete čo je lupienka a ako sa dá liečiť? appeared first on inmagazin.sk.

Prečo sa oplatí mať nezávislý stavebný dozor?

30.09.2021 00:30 Vlastný dom je pre mnohých ľudí splneným snom. Myšlienky na budúce bývanie prehlušia nepríjemnosti spojené so stavbou, prípadne ťažkú prácu, ktorá k… The post Prečo sa oplatí mať nezávislý stavebný dozor? appeared first on Magazín Village.

5 jednoduchých a rýchlych tipov pre bezprašnú kanceláriu

30.09.2021 00:30 Máte pocit, že v kancelárii je neustále množstvo prachu, aj napriek tomu, že upratovačka chodí každý týždeň? Hľadáte riešenie, ako situáciu zvrátiť ale… The post 5 jednoduchých a rýchlych tipov pre bezprašnú kanceláriu appeared first on Momenty.sk.

Nie je zákal ako zákal. Aký je rozdiel medzi šedým a zeleným?

30.09.2021 00:30 Ak sa spomenie zákal v súvislosti s očami, je potrebné spozornieť. Šedý aj zelený berú ľuďom zrak a sú vo svete najčastejšou príčinou zo všetkých očných chorôb. Prečo sa šedý nazýva šedým nie je až také ťažké uhádnuť. Zelený zákal je ale len ľudový názov, pri ktorom sa o zákal v skutočnosti nejedná. Aký je medzi nimi teda rozdiel? Aj Príspevok Nie je zákal ako zákal. Aký je rozdiel medzi šedým a zeleným? zobrazený najskôr Wellness magazín.

Jednoduché tipy, ako sa pripraviť na svadbu bez stresov

30.09.2021 00:30 Svadba je nezabudnuteľná udalosť, a ak z nej minimalizujete stres, ktorý s jej organizáciou môže súvisieť, užijete si ju viac. Je dôležité si uvedomiť, že stres sa neobmedzuje iba na mesiace pred svadbou, ale aj na samotný svadobný deň. Nasledujúce tipy, by vám mali pomôcť znížiť stres a plánovať svadbu s čistejšou hlavou. 1. Vytvorte Príspevok Jednoduché tipy, ako sa pripraviť na svadbu bez stresov zobrazený najskôr Na svadbe - svadobný magazín.

LEGO – Benefity, o ktorých ste nevedeli

30.09.2021 00:30 V nasledujúcom článku vám poodhalíme jednotlivé benefity, ktoré vychádzajú z hrania sa s LEGO hračkami. Veríme, že je dôležité pozerať sa na hranie z rôznych perspektív a kým si to vaše dieťa ani neuvedomuje a hrá sa s kockami, súčasne sa aj zdokonaľuje v rôznych ďalších aspektoch. LEGO – História v kocke Trefný nadpis nemyslíte? The post LEGO – Benefity, o ktorých ste nevedeli first appeared on Gazda.sk - informačný portál.

Zjazdové lyžovanie: zdravá cesta k predĺženiu života

29.09.2021 16:00 Zjazdové lyžovanie nie je určené len pre vrcholových športovcov. Vo všeobecnosti je vhodné takmer pre každého. Nielen, že sa pri ňom zabavíte, ale je to zároveň vynikajúce cvičenie zlepšujúce silu, aj flexibilitu. Pre aké ďalšie dôvody by ste mali skúsiť tento typ zimného športu? Tréning pre celé telo Lyžovanie posilňuje všetky svaly v nohách. Je to The post Zjazdové lyžovanie: zdravá cesta k predĺženiu života appeared first on TOP5 magazín.