Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela
Na tieto parametre si dajte pozor pri kúpe tlačiarne čiarových kódov

31.01.2022 15:00 Čiarové a QR kódy na etiketách sa využívajú v priemysle i obchode. Sú praktickým riešením pri označovaní tovaru. Tlač týchto etikiet má svoje špecifiká, a preto by ste mali byť pri výbere tlačiarne etikiet obzvlášť opatrní, aby spĺňala všetky vami požadované parametre.

Máte veľkú spotrebu vody? Príčinou môže byť prasknuté potrubie

31.01.2022 15:00 Zdá sa vám, že sa enormne zvýšila spotreba vody vo vašej domácnosti? Tento nepríjemný poznatok môže súvisieť s inštalatérskou poruchou. Najčastejšie sa jedná o prasknuté potrubie, cez ktoré voda uniká bez toho, aby ste dokázali spozorovať miesto úniku. Možné príčiny zvýšenej spotreby vody V úvode sme spomínali, že za zvýšenou spotrebou studenej vody môže byť prasknuté potrubie. Ešte pred tým, ako sa pustíte do odhalenia poruchy potrubia, dajte si skontrolovať samotný vodomer. Niekedy sa za zvýšenou spotrebou vody skrývajú na prvý pohľad malichernosti. Napríklad vám môže pretekať záchod alebo ste si nevšimli kvapkajúcu vodovodnú batériu. Skontrolovať by ste mali tiež trúbky vedúce The post Máte veľkú spotrebu vody? Príčinou môže byť prasknuté potrubie first appeared on Časopis Home.sk.

Reklama na Facebooku funguje. Nechajte si ju pripraviť na mieru

31.01.2022 15:00 Aj keď sa dnes a denne dočítame o nových sociálnych sieťach a niektorým sa podarilo v rôznych cieľových skupinách aj presadiť, dominantným je stále Facebook. Z tohoto dôvodu dnes patrí do každého marketingového mixu. Facebook je dnes najvyužívanejšou komunikačnou a sociálnou platformou Má mnoho výhod a široký záber publika je len jednou z nich. Je to ideálne The post Reklama na Facebooku funguje. Nechajte si ju pripraviť na mieru first appeared on Hladanie.sk.

Hrazdy na cvičenie – ako sa v nich zorientovať?

31.01.2022 15:00 Hrazda je jednou z najobľúbenejších pomôcok na cvičenie. To platí nielen o hrazdách vo fitness centrách, ktoré sú často obsadené a treba na ne čakať, čím môžeme potvrdiť naše slová, ale teší sa obľube aj doma, kde máte toto náradie kedykoľvek k dispozícii a poskytuje  mnohé výhody. Pripravili sme si pre vás zoznam benefitov cvičenia Príspevok Hrazdy na cvičenie – ako sa v nich zorientovať? zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Štvorkolka Maverick X3 je kombináciou rýchlosti, ovládateľnosti a výkonu

31.01.2022 15:00 Už svoje štvrté víťazstvo dosiahla spoločnosť BRP a jej terénne vozidlá Can-Am Off-Road-y v Rally Dakar, pričom obsadili prvých 11 miest. Za zmienku… The post Štvorkolka Maverick X3 je kombináciou rýchlosti, ovládateľnosti a výkonu appeared first on Auto4x4.sk.

Viete, aké nástrahy na vás čakajú na pracovnom stole?

31.01.2022 15:00 Pracovný stôl. Miesto, kde zamestnanci trávia 8 hodín denne len s malými prestávkami. Zároveň ho zaraďujeme k najnebezpečnejším miestam v kancelárii. Pripravili sme pre vás niekoľko faktov, ktoré vás donútia zamyslieť sa nad čistotou kancelárskeho stola. Nájdete na ňom viac ako 400 násobok baktérií, ktoré by ste našli na WC doske. Tento jediný fakt hovorí o mimoriadnom znečistení, ktoré The post Viete, aké nástrahy na vás čakajú na pracovnom stole? appeared first on Infostránka.sk.

Fitness náramky. Neuveríte, čo všetko dokážu

31.01.2022 04:45 Všade okolo nás pribúdajú veci, ktoré sú označované ako smart. Mobily, spotrebiče v domácnosti, fitness náramky. Všetky tieto maličkosti vedia robiť veľké veci… The post Fitness náramky. Neuveríte, čo všetko dokážu appeared first on Hattrick.sk.

Jednoduché tipy, ako sa pripraviť na svadbu bez stresov

31.01.2022 04:45 Svadba je nezabudnuteľná udalosť, a ak z nej minimalizujete stres, ktorý s jej organizáciou môže súvisieť, užijete si ju viac. Je dôležité si uvedomiť, že stres sa neobmedzuje iba na mesiace pred svadbou, ale aj na samotný svadobný deň. Nasledujúce tipy, by vám mali pomôcť znížiť stres a plánovať svadbu s čistejšou hlavou. 1. Vytvorte Príspevok Jednoduché tipy, ako sa pripraviť na svadbu bez stresov zobrazený najskôr Na svadbe - svadobný magazín.

Ohňovzdorné party stany sú to pravé na slávnosti či svadby

31.01.2022 04:45 Party stany sú základným vybavením pre všetky oslavy alebo ceremónie, ktoré sa organizujú na verejnosti. Sú ideálnym riešením už len kvôli tomu, že je ich zloženie a servis otázkou niekoľkých chvíľ a pritom ponúkajú plnohodnotnú ochranu pred dažďom a nepríjemným počasím. Pre niektoré špecifické príležitosti však nemusí byť štandardný párty stan dostačujúci. V ponuke sú Príspevok Ohňovzdorné party stany sú to pravé na slávnosti či svadby zobrazený najskôr Na svadbe - svadobný magazín.

Súčasné trendy svadobných obrúčok

31.01.2022 04:45 Nachádzate sa vo fáze svadobných príprav a chystáte sa vyberať svadobné obrúčky? V kútiku duše vám závidíme, pretože prípravy na svadbu dokážu byť hektické,… The post Súčasné trendy svadobných obrúčok appeared first on Magazín Village.

Zamestnávatelia, POZOR! Inšpekcia práce avizuje zvýšené kontroly počas leta

31.01.2022 04:45 Uvoľňovanie opatrení proti koronavírusu aj sezónne práce. To všetko predstavuje zvýšené riziko pracovného úrazu. Národný inšpektorát práce zaznamenal v uplynulých týždňoch niekoľko závažných úrazov, pri ktorých prišli o život až štyria ľudia. Varuje, že aj chvíľková nepozornosť môže mať za dôsledok stratu života. Kontrola predpisov BOZP V letných mesiacoch je podľa dlhodobých skúseností inšpekcie práce riziková The post Zamestnávatelia, POZOR! Inšpekcia práce avizuje zvýšené kontroly počas leta first appeared on Banner.sk.

TOP 5 tipov, ako vybrať svadobné obrúčky

31.01.2022 04:45 Svadobné obrúčky by ste nikdy nemali vyberať narýchlo, bez rozmyslu a bez vopred pripraveného rozpočtu. Uvedomte si, že ide o šperk, ktorý budete nosiť na prste po zvyšok života. Z tohto dôvodu musíte vybrať prstene z vášho pohľadu nadčasové. Pri výbere sa riaďte pocitmi, ale zároveň majte chladnú hlavu. Dizajn obrúčok sa dá vybrať behom minúty, ale materiál a drahé The post TOP 5 tipov, ako vybrať svadobné obrúčky appeared first on TOP5 magazín.

Viete, ako by mal vyzerať zásnubný prsteň?

31.01.2022 04:45 V dnešnej dobe dbá už len máloktorý mladý človek na tradície. Na svete zostáva minimum činností, ktoré sa robia tak ako v minulosti. Jednou z týchto činností resp. životných udalostí sú zásnuby. K zásnubám patrí zásnubný prsteň, ktorý túži nastoknúť na prst svojej vyvolenej každý zamilovaný muž. Viete, ako by mal vyzerať tradičný zásnubný prsteň? Základné črty zásnubného prsteňa The post Viete, ako by mal vyzerať zásnubný prsteň? first appeared on Familia.sk.

Inšpirácie na bezpečné hry s deťmi a tipy, ako ich viesť k samostatnosti a zodpovednosti

31.01.2022 04:45 Viesť deti k samostatnosti a zodpovednosti je jednou z najdôležitejších úloh rodiča. Nie vždy budeme našim deťom nablízku a budeme ich môcť postrčiť správnym smerom. Preto je dôležité, aby vedeli robiť tie správne rozhodnutia aj samé. Bezpečné hry plné kreativity Viesť deti k samostatnosti nie je jednoduché. Pomôcť vám v tom môžu rôzne kreatívne hry, The post Inšpirácie na bezpečné hry s deťmi a tipy, ako ich viesť k samostatnosti a zodpovednosti first appeared on Familia.sk.

Prečo by ste mali deťom zabezpečiť kvalitné detské preliezačky?

31.01.2022 04:45 Detské preliezačky sú fantastickou výbavou nielen detských ihrísk, ale aj domácností. Deti si s nimi užijú veľa zábavy a zároveň ponúkajú deťom mnoho výhod. Lezením si zlepšujú motoriku, silu, rovnováhu a koordináciu. Preliezačky sa tak stali užitočným doplnkom detských izieb. Prečo by ani vám nemala doma chýbať kvalitná detská preliezačka? Výber kvalitnej detskej preliezačky Ešte The post Prečo by ste mali deťom zabezpečiť kvalitné detské preliezačky? appeared first on Výlety s deťmi.