Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj
5 TIPOV ako si vybrať svadobné obrúčky

31.07.2022 14:46 Nebudeme vám klamať – je to celá veda. Svadobné obrúčky a ich výber dokážu mladomanželov potrápiť často viac než hľadanie svadobných šiat či toho pravého priestoru na konanie obradu. Pri ich výbere musíte zohľadniť množstvo faktorov, o ktorých možno ani netušíte. Vedeli ste napríklad, že by ste mali zvažovať aj také záležitosti ako veľkosť a Príspevok 5 TIPOV ako si vybrať svadobné obrúčky zobrazený najskôr Na svadbe - svadobný magazín.

Klasika v modernej podobe – plechová škridla Trend od spoločnosti Blachotrapez

31.07.2022 14:46 Už týždne prezeráte katalógy a hľadáte škridlu, ktorá by ako puzzle zapadla k vášmu domu? Niektoré architektonické skvosty v podobe premysleného vonkajšieho dizajnu domu je… The post Klasika v modernej podobe – plechová škridla Trend od spoločnosti Blachotrapez appeared first on Pokrok.sk.

Dámske páperové vesty sú ideálne na jarné outdoorové aktivity

31.07.2022 14:46 Jarným je jedným z najobľúbenejších ročných období. A práve so slnkom a rozkvitnutým okolím prichádza čas výmena základných kúskov nášho šatníka. Konečne sa blíži čas, kedy odložíme zimné bundy, kabáty,... The post Dámske páperové vesty sú ideálne na jarné outdoorové aktivity first appeared on Magazín Adresár.

Strechy pre celé generácie. Rozhodnite sa pre odolnosť a výnimočný dizajn

31.07.2022 14:46 Zastrešenie strechy je pri realizácii stavby veľkým krokom. Mať stavbu pod strechou znamená, že o chvíľu sa budete venovať interiérovým prácam a ste o veľký krok bližšie k bývaniu.

Výber tvaru strechy – čo by som mal zvážiť?

31.07.2022 14:46 Počas výberu strešnej krytiny budete v prvom rade zvažovať jej cenu a dizajn. Tento prístup je úplne v poriadku, pretože na strechu budete pozerať celý život každý deň. Finančná stránka je nemenej dôležitá.

Elektrobicykel je ako stvorený na dlhšie cyklistické túry

31.07.2022 05:30 Ešte pred pár rokmi boli elektrické bicykle cenovo nedostupné a navyše im veľa cyklistov nedôverovalo. Milovníci cyklistiky nedali dopustiť na klasické bicykle, a preto odmietali možnosť jazdiť na bicykli, ktorý im pri šliapaní pomáha. Informácií o elektrobicykloch pribúdalo a s informáciami sa zvyšoval tiež ich predaj. Dnes sú elektrobicykle čoraz populárnejšie a využívané nielen na dlhšie cyklistické túry. Kam vyraziť s elektrickým The post Elektrobicykel je ako stvorený na dlhšie cyklistické túry first appeared on Golem.sk.

Nevlastníte bicykel? Týchto 5 dôvodov vás presvedčí, prečo si bicykel kúpiť

31.07.2022 05:30 Donedávna som aj ja patrila medzi ľudí, ktorí bicykel nevlastnili. Partner ma neustále presviedčal, aby som si jeden zaobstarala a jazdila spolu s ním. Dlho som odolávala, ale keď mi na narodeniny bicykel kúpil, nezostalo mi nič iné, ako sa začať bicyklovať. Benefity bicyklovania som pocítili ihneď a rada sa s vami o moje skúsenosti podelím. Verím, že uvedených 5 The post Nevlastníte bicykel? Týchto 5 dôvodov vás presvedčí, prečo si bicykel kúpiť appeared first on TOP5 magazín.

Vaša kondícia nestojí za nič? Športujte doma v záhrade

31.07.2022 05:30 Vaša kondícia nestojí za nič, ale v lete sa vám nechce tráviť čas v uzavretom priestore vo fitku. Na behanie a bicyklovanie nie ste stavaní, nudia vás… The post Vaša kondícia nestojí za nič? Športujte doma v záhrade appeared first on Kankán online magazín.

Menovky na oblečenie pre deti sú základom každého škôlkara či malého školáka

31.07.2022 05:30 Máte doma malého školáka či škôlkara? Potom by ste mali zbystriť pozornosť, pečiatky na oblečenie – textil vám uľahčia situáciu a označovanie… The post Menovky na oblečenie pre deti sú základom každého škôlkara či malého školáka appeared first on Magazín Village.

Vychutnajte si kávu ako z kaviarne v pohodlí vašej obývačky. Plnoautomatický kávovar vám takú pripraví pomocou jedného tlačidla.

31.07.2022 05:30 Vychutnajte si kávu ako z kaviarne v pohodlí vašej obývačky. Plnoautomatický kávovar vám takú pripraví pomocou jedného tlačidla. Niet nad ten pocit, keď prídete unavení z práce domov a chcete si vychutnať dobrú šálku kávy bez starostí. Plnoautomatický kávovar vám pripraví kávu ako z kaviarne pomocou jedného tlačidla. Tie časy, kedy ste za dobrou kávou The post Vychutnajte si kávu ako z kaviarne v pohodlí vašej obývačky. Plnoautomatický kávovar vám takú pripraví pomocou jedného tlačidla. appeared first on salkakavy.sk.

Plagáty v škandinávskom štýle. Vyberte si vzor a vytlačte ho v online tlačiarni

31.07.2022 05:30 Škandinávsky štýl zažíva v poslednej dobe obrovský boom a aj vy si môžete úplne jednoducho skrášliť domácnosť alebo kanceláriu krásnym a originálnym plagátom presne podľa vašich predstáv. Plagáty inšpirované severským dizajnom môžu osviežiť i vaše steny a vykúzliť v miestnosti útulnú atmosféru. Radi by ste si aj vy doma zavesili takýto plagát? Čítajte ďalej a The post Plagáty v škandinávskom štýle. Vyberte si vzor a vytlačte ho v online tlačiarni appeared first on Infostránka.sk.

Polohovateľný či pevný? Poradíme vám pri výbere roštov do postele

31.07.2022 05:30 Pred kúpou matraca vás čaká jedna veľmi dôležitá úloha. Je ňou výber roštu do postele. Myslíte si, že na rošte nezáleží? Záleží, a to veľmi. Tak ako nemôže byť obraz bez rámu, tak nemôžete k rámu postele kúpiť nevyhovujúci rošt. Rošt je vlastne podložkou matraca a podľa jeho kvality sa bude odvíjať aj kvalita vášho spánku. Ktoré typy The post Polohovateľný či pevný? Poradíme vám pri výbere roštov do postele appeared first on Infostránka.sk.

Túžite po domácom fitness? Začnite so stepperom

31.07.2022 05:30 V rodinnom dome sa iste nájde miestnosť, kde sa dá vytvoriť priestor pre malé domáce fitness. Niekedy priestory na cvičenie dokážete vykúzliť i v menšom byte. Ak začínate so zariaďovaním svojho malého fitness, poobzerajte sa v obchodoch po steperroch. Prečo je stepper super stroj na domáce využitie Možno si kladiete otázku, prečo by práve stepper nemal vo vašom The post Túžite po domácom fitness? Začnite so stepperom appeared first on ÚSPEŠNÝ.SK | Internetový magazín pre úspešných.

S Cisco certifikátom je kariéra v IT jednoduchšia

31.07.2022 05:30 Venujete sa blade serverom? Potom je vám pojem Cisco dobre známy. Ako jeden z popredných hráčov na trhu prináša Cisco neustále novinky, s ktorými je potrebné držať krok. Jeden zo spôsobov, ako to zvládnuť, je príprava na získanie Cisco certifikátu. Jediný certifikovaný školiteľ na Slovensku Cisco školenie ponúka niekoľko spoločností, avšak iba jedna má titul The post S Cisco certifikátom je kariéra v IT jednoduchšia first appeared on Fanpage.sk.

Zubné implantáty: Aké prinášajú výhody?

31.07.2022 05:30 Návšteva zubára je pre mnohých ľudí, takpovediac, postrachom. Zvuk vŕtačky je nočnou morou a práve preto sa ľudia tak veľmi boja ísť k zubárovi. Tento odborník vám však rozhodne nechce ublížiť, práve naopak. Chce vám pomôcť a jedným z možných riešení sú aj zubné implantáty. Zdravie je nevyspytateľné, a to platí aj čo sa týka The post Zubné implantáty: Aké prinášajú výhody? first appeared on Fanpage.sk.