Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér
Ako vybrať bežecký pás pre začiatočníka?

07.04.2024 06:01 Chceli by ste začať s behaním, no nemáte chuť chodiť vonku za každého počasia a do posilňovne sa vám tiež nechce ísť? Zaobstarajte si domov bežecký pás a môžete sa venovať zlepšovaniu svojej kondície, formovaniu postavy, chudnutiu a odbúravaniu stresu v pohodlí domova kedykoľvek dostanete chuť. Poradíme vám, ako si vybrať vhodný bežecký pás a The post Ako vybrať bežecký pás pre začiatočníka? appeared first on people.sk.

Čo je kľúčové pri kúpe turistickej obuvi?

06.04.2024 19:15 Na trhu existuje široká ponuka turistických topánok rôznych značiek, materiálov a strihov, čo môže zmiasť aj skúsených trekerov. V našom článku sa zameriame na faktory, ktoré by ste mali zvážiť pri výbere turistickej obuvi. Tieto faktory vám pomôžu, aby ste vybrali topánky, ktoré vám perfektne padnú a splnia vaše potreby. Pohodlie turistickej obuvi Bezpochyby najdôležitejším The post Čo je kľúčové pri kúpe turistickej obuvi? appeared first on people.sk.

Výhody kettlebell činky

05.04.2024 01:30 Pri posilňovaní je možné využiť veľa športových pomôcok a cvičiť sa dá dokonca s vlastnou váhou. Formovanie postavy je tak populárne, že ako huby po daždi rastú fitness centrá i vonkajšie workout cvičiská. Nie každému sa pozdáva predstava cvičenie medzi ľuďmi. Nevadí, pretože posilňovať sa dá aj doma. Kúpte si kettlebell činku, bavte sa a formujte. Prvé tréningy radšej The post Výhody kettlebell činky appeared first on people.sk.

Aká pena je zvukotesná

03.04.2024 07:30 Zamysleli ste sa niekedy nad tým, prečo je v niektorých miestnostiach citeľné ticho aj v hlučnom prostredí? Alebo ste možno boli v nahrávacom štúdiu a boli ste ohromení čistotou zvuku. Tajomstvom za tým je často akustická pena. Prečo potrebujeme zvukovú izoláciu Každý deň sme obklopení hlukmi, chcenými aj nechcenými. Ruch mesta, štebotanie v kaviarňach alebo The post Aká pena je zvukotesná appeared first on people.sk.

Elektrobicykel – je vhodný aj pre vás?

01.04.2024 23:45 Elektrické bicykle sa tešia stále väčšej popularite. Nie je to však náhoda, pretože ponúkajú veľa výhod oproti klasickým bicyklom. Otázkou zostáva, či je ebike vhodný aj pre vaše potreby. Pozrime sa spoločne na to, komu sa kúpa elektrického bicykla vyplatí a kto by si mal kúpiť radšej obyčajný bicykel bez motora. Poznáte všetky výhody elektrobicyklov? Väčšina The post Elektrobicykel – je vhodný aj pre vás? appeared first on people.sk.

Sú lepšie parfémy alebo parfémové oleje?

01.04.2024 23:45 Vo svete vôní je výber správneho parfému záležitosťou osobných preferencií a občas aj nátlaku reklamy. Okrem parfémov sa tešia veľkej popularite aj parfémové oleje. Aké sú medzi týmito kozmetickými prípravkami rozdiely a ktorý si vybrať? Tradičné a elegantné prafémy Parfémy sú známe svojou výraznou vôňou a dlhotrvajúcim účinkom. Vyrábajú sa kombináciou aromatických esencií, rozpúšťadiel a alkoholu. Ich zloženie The post Sú lepšie parfémy alebo parfémové oleje? appeared first on people.sk.

Následujúci mesiac