Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa
Zababušte sa: ako si vybrať vhodnú prikrývku pre pohodlný spánok?

07.03.2024 00:30 V noci by sme mali spať. Je to prirodzené pre ľudský organizmus, aby si nabil batérie a pripravil sa na ďalší náročný deň. No niekedy spánok neprichádza, aj keď sa cítite takí unavení, že sa nevládzete ani otočiť na druhý bok. Kvalitu spánku totiž ovplyvňuje niekoľko faktorov. Určite ste počuli o tom, aká dôležitá je The post Zababušte sa: ako si vybrať vhodnú prikrývku pre pohodlný spánok? appeared first on inmagazin.sk.

Zaobstarajte si barové stoličky, ktoré zvýraznia krásu vášho interiéru

05.03.2024 09:00 Na mnohých miestach, kde trávime súkromné a obchodné podujatia, môžeme nájsť barové stoličky. Nájdeme ich v baroch, reštauráciách, v moderných firmách, kde sa zamestnanci stravujú v moderných kuchyniach a jedálňach, ktorých súčasťou je malý bar s barovými stoličkami. Rovnako často ich však nájdeme aj doma. Zamysleli ste sa niekedy nad tým, kedy sa vám na The post Zaobstarajte si barové stoličky, ktoré zvýraznia krásu vášho interiéru appeared first on inmagazin.sk.

Výhody nabíjacích staníc pre hotely a penzióny

02.03.2024 01:00 Keďže čoraz viac ľudí prechádza na elektrické vozidlá, hotely majú jedinečnú príležitosť uspokojiť tento rastúci trh tým, že vo svojich priestoroch ponúkajú nabíjacie stanice pre elektromobily. V tomto článku poskytneme viac informácií o tom, ako môžu byť nabíjacie stanice prínosom pre hotel aj jeho hostí. Prilákajte ekologicky zmýšľajúcich cestovateľov Tým, že na svojom pozemku ponúknete The post Výhody nabíjacích staníc pre hotely a penzióny appeared first on inmagazin.sk.

Porovnanie pachových a elektronických odpudzovačov kún

02.03.2024 01:00 Prítomnosť kuny vás môže prekvapiť takmer kdekoľvek. Tieto lesné zvieratá sa čoraz častejšie približujú k ľudským obydliam, kde hľadajú potravu a teplo. Najčastejšie si vytvárajú nory na povalách domov, v stodolách alebo pod kapotou auta. Vždy je ich neželaná prítomnosť predzvesťou materiálnych škôd a rizika šírenia ochorení. Buďte na kuny pripravení a zabráňte ich prítomnosti pachovými alebo elektronickými odpudzovačmi. Pachové The post Porovnanie pachových a elektronických odpudzovačov kún appeared first on inmagazin.sk.

Následujúci mesiac