Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel
Do hôr vykročte správne – Tipy pred kúpou turistickej obuvi

11.04.2024 23:45 Nadšenie z nového koníčka v podobe trekingu vás môže veľmi rýchlo prejsť, ak sa do hôr vyberiete bez poriadnej výbavy. Zamerajte sa hlavne na turistickú obuv, ktorá je dôležitá pre pocity pohodlia počas túry a pre vašu bezpečnosť. Pri výbere turistickej obuvi je dôležité brať do úvahy viacero faktorov, ktoré ovplyvňujú jej kvalitu, funkčnosť a pohodlie. Riaďte sa Príspevok Do hôr vykročte správne – Tipy pred kúpou turistickej obuvi zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Vyšperkujte spálňu pomocou svetielok alebo prírodných doplnkov

11.04.2024 23:45 Chýbajú vám v spálni nejaké dekoračné prvky a doplnky? Máte pocit, že izba pôsobí fádne a nudne? Poradíme vám, ako zmeniť vzhľad spálne pomocou niekoľkých základných doplnkov, ktoré však zásadným spôsobom dokážu ovplyvniť atmosféru v celej miestnosti. Každá spálňa si zaslúži kvalitnú posteľ aj matrac Predtým ako sa pustíte do skrášlenia spálne, uistite sa, že Príspevok Vyšperkujte spálňu pomocou svetielok alebo prírodných doplnkov zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Čistenie fasády chráni váš dom

09.04.2024 07:00 Fasáda vášho domu nie je len povrchom. Je to zrkadlo, ktoré odráža jeho charakter aj váš osobný štýl. Okrem toho poskytuje dôležitú ochranu pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Avšak s plynutím času sa môže znečistenie postarať o to, že vaša fasáda stratí svoj lesk a atraktivitu. Preto je dôležité venovať pozornosť čisteniu fasád, aby si zachovali Príspevok Čistenie fasády chráni váš dom zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Ako sa správne starať o hliníkové rebríky

07.04.2024 03:00 Hliníkové rebríky sú neoceniteľným nástrojom pre každého majstra. Ich ľahkosť, odolnosť a stabilita z nich robia obľúbenú pomôcku na práce vo výškach. Aby vám hliníkový rebrík dlho slúžil v optimálnom stave, musíte sa o neho správne starať. Prinášame vám zopár užitočných tipov, ako udržiavať a ošetrovať rebríky vyrobené z hliníka. Čistenie hliníkových rebríkov Pred začatím umývania rebríka odstráňte Príspevok Ako sa správne starať o hliníkové rebríky zobrazený najskôr Staviteľ.sk.

Následujúci mesiac