Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel
Zásadný faktor bezpečnosti jazdy – Pneumatiky

11.04.2024 07:45 Motoristi robia pre bezpečnosť jazdy rôzne opatrenia, ktoré sú často zbytočné, pretože nedbajú na pneumatiky. Ani tá najopatrnejšia jazda nemusí stačiť, aby ste zabránili kolízii. Obutie kolies je pre bezpečnosť naozaj kľúčové. Preto na pneumatiky myslite vždy a všade – vyberajte kvalitné, starajte sa o ne a včas ich vymieňajte. Označenie pneumatík nie je na parádu Prvým krokom The post Zásadný faktor bezpečnosti jazdy – Pneumatiky appeared first on svetkolies.sk.

Zimné pneumatiky – v mrazoch výkonné a bezpečné

10.04.2024 09:15 Investícia do zimných pneumatík je krokom k bezpečnejšej jazde v zimných podmienkach. Ich špeciálne vlastnosti zabezpečujú, že vozidlo zostane stabilné, ovládateľné a bezpečné aj v náročných podmienkach. Pri výbere zimných pneumatík je dôležité zohľadniť miestne klimatické podmienky a individuálne potreby vozidla. Nezabúdajte, že správna starostlivosť o pneumatiky je kľúčom k ich dlhej životnosti a optimálnemu The post Zimné pneumatiky – v mrazoch výkonné a bezpečné appeared first on svetkolies.sk.

Jarné hmly – ako a kedy používať hmlovky?

06.04.2024 20:45 Jarné obdobie je známe pre svoje nestále počasie a časté hmly. Hustá hmla môže výrazne znížiť viditeľnosť na cestách a ovplyvniť tak bezpečnosť jazdy. Viete, ako a kedy používať hmlovky? Používanie týchto svetiel je pre mnohých motoristov veľká neznáma. Vyhnite sa nebezpečným situáciám na cestách a používajte hmlovky správne. Prečo je na cestách dôležitá viditeľnosť? Viditeľnosť The post Jarné hmly – ako a kedy používať hmlovky? appeared first on svetkolies.sk.

Textil alebo koža? Akú kombinézu na motorku vybrať?

05.04.2024 03:01 Počas kúpy čisto novej alebo pri výmene starej za novú kombinézu stojí pred každým motorkárom jedna veľká dilema. Ide o otázku, či kúpiť koženú moto kombinézu, alebo dať prednosť textilnému variantu. Aké sú výhody a nevýhody oboch materiálov? Bez moto oblečenia na cesty? Rezolútne nie! Nosiť na motorke tričko a rifle či dokonca šortky nie je dobrý nápad. The post Textil alebo koža? Akú kombinézu na motorku vybrať? appeared first on svetkolies.sk.

Elektromobilom na dovolenku k moru? Žiadny problém!

04.04.2024 06:01 Elektromobily sa stávajú neodmysliteľnou súčasťou našej cestovateľskej budúcnosti. S ich ekologickými výhodami a technologickým pokrokom, ktorým prešli v posledných rokoch, nie je prekvapujúce, že stále viac ľudí premýšľa o cestovaní elektrickými autami na dovolenky. Pri klasických autách, akými sú Opel Grandland, Opel Crossland alebo aj nový Opel Astra, sa dlhších ciest na dovolenku nikto nebojí. The post Elektromobilom na dovolenku k moru? Žiadny problém! appeared first on svetkolies.sk.

Následujúci mesiac