Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav
Vianočné dekorácie pre váš dom

25.03.2024 07:30 Vianoce sa blížia a s nimi aj množstvo nádherných dekorácií. Tu trblietavá drobnosť, tam veniec, niekde prívesok… Ale ako nájsť miesto pre všetky tie úžasné veci? Napriek tomu sa bez… See More Príspevok Vianočné dekorácie pre váš dom je zobrazený ako prvý na Tvorte s nami.

Základy interiérového dizajnu a dekorovania: Ako si zariadiť a zútulniť domácnosť

21.03.2024 08:30 Interiérový dizajn je profesia, ktorá sa zameriava na architektúru a priestorové plánovanie, vytvára súdržné a esteticky príjemné návrhy pre domáce interiéry aj podniky. Profesionálni interiéroví dizajnéri vyžadujú vzdelávanie a formálne… See More Príspevok Základy interiérového dizajnu a dekorovania: Ako si zariadiť a zútulniť domácnosť je zobrazený ako prvý na Tvorte s nami.

Praktické tipy, ako si začať vyrábať vlastné oblečenie

16.03.2024 02:45 Videli ste vo výklade krásne nohavice, no nemajú vašu veľkosť? Vyhliadli ste si dizajnérske šaty no ich cena sa pohybuje príliš vysoko? Čo tak vyrobiť si vlastné oblečenie? Naučiť sa… See More Príspevok Praktické tipy, ako si začať vyrábať vlastné oblečenie je zobrazený ako prvý na Tvorte s nami.

Tip na dlhé zimné večery – výroba drevených ozdôb

08.03.2024 04:01 Zima je ideálnym obdobím na to, aby ste sa počas dlhých večerov venovali učeniu novej zručnosti alebo si osvojili nové vedomosti. Z ručných prác odporúčame vyskúšať výrobu drevených figúrok a ozdôb. Nejde… See More Príspevok Tip na dlhé zimné večery – výroba drevených ozdôb je zobrazený ako prvý na Tvorte s nami.

Následujúci mesiac