Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela
Viete, čo sú vodíkové autá a aké majú výhody a nevýhody?

17.04.2024 05:45 Popri elektromobiloch sa v posledných rokoch veľmi hovorí aj o autách na vodík. Tieto autá sú pre veľkú skupinu ľudí stále neznáme.… The post Viete, čo sú vodíkové autá a aké majú výhody a nevýhody? appeared first on Hybridné auto.sk.

Zľava na nabíjaciu stanicu od slovenského výrobcu. Prečo si vybrať práve túto značku?

09.04.2024 02:00 V AgeVolt ponúkame riešenia pre domácnosti, firmy aj mestá a obce, pričom berieme do úvahy len aktuálnu rezervovanú kapacitu budovy alebo elektrickej prípojky, ktorá… The post Zľava na nabíjaciu stanicu od slovenského výrobcu. Prečo si vybrať práve túto značku? appeared first on Hybridné auto.sk.

Poznáte rozdiely medzi hybridným a plug-in hybridným automobilom?

09.04.2024 02:00 Medzi ekologické a palivo šetriace automobily patria hybridné a plug-in hybridné vozidlá. Niektorým motoristom robí problém sa v tejto terminológii vyznať. Ak sa rozhodujete, ktorý… The post Poznáte rozdiely medzi hybridným a plug-in hybridným automobilom? appeared first on Hybridné auto.sk.

Prečo sa oplatí kúpiť hybridný automobil

09.04.2024 02:00 Automobilový priemysel sa neustále zaoberá vývojom nových technológií, ktoré nielen uľahčujú život, ale tiež prispievajú k udržateľnejšiemu životnému štýlu. Medzi zelené technológie… The post Prečo sa oplatí kúpiť hybridný automobil appeared first on Hybridné auto.sk.

Hybridné autá a ich „pre” a „proti”

05.04.2024 03:01 Stále si nie ste istí, aký typ pri kúpe auta zvoliť? Či už ide o benzínový alebo dieselový, plne elektrický alebo hybridný… The post Hybridné autá a ich „pre” a „proti” appeared first on Hybridné auto.sk.

Následujúci mesiac