Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela
Zradné i zábavné ATV. Ako sa chrániť počas jazdy?

17.04.2024 23:45 Pri robustnosti ATV sa cíti jazdec neohrozený. Štvorkolky sú však oveľa nebezpečnejšie, ako si myslíte. Hlavne v rukách neskúseného jazdca alebo človeka, ktorý nedokáže odhadnúť svoje limity. Jazdiť na štvorkolke zábavne… Príspevok Zradné i zábavné ATV. Ako sa chrániť počas jazdy? zobrazený najskôr Kde kedy.sk.

Ojazdené verzus staré pneumatiky

17.04.2024 03:00 Otázka výmeny pneumatík trápi veľa motoristov. Niektorí sa snažia dojazd maximalizovať a jazdia na gumách, ktoré už prakticky nemajú dezén. Okrem pokuty si koledujú o rizikový šmyk. Iní šoféri vymieňajú… Príspevok Ojazdené verzus staré pneumatiky zobrazený najskôr Kde kedy.sk.

Viete, ako sa vyrábajú a testujú pneumatiky?

12.04.2024 03:41 Pneumatiky sú jedným z najdôležitejších prvkov každého vozidla. Sú zodpovedné za prenos sily motora na vozovku, zaisťujú priľnavosť a trakciu, absorbujú nárazy a chránia podvozok vozidla. Proces výroby a testovania… Príspevok Viete, ako sa vyrábajú a testujú pneumatiky? zobrazený najskôr Kde kedy.sk.

Na túru či do mesta? Aké vlastnosti nesmú chýbať vášmu batohu?

11.04.2024 05:38 Ak sa chystáte do mesta alebo na nejaký turistický výlet s kamarátmi, okrem vhodného oblečenia nezabudnite ani na doplnky, ktoré by sa vám mohli hodiť. Medzi veľmi žiadané doplnky v… Príspevok Na túru či do mesta? Aké vlastnosti nesmú chýbať vášmu batohu? zobrazený najskôr Kde kedy.sk.

Paragliding verzus let balónom: Ktorý zážitok je pre vás ten pravý?

06.04.2024 19:15 Hľadáte nezabudnuteľný zážitok, ktorý vám prinesie vzrušenie a úchvatné výhľady? Paragliding a let balónom sú dve skvelé možnosti so zárukou dobrodružstva. Pri rozhodovaní medzi týmito dvomi aktivitami zvážte rôzne faktory,… Príspevok Paragliding verzus let balónom: Ktorý zážitok je pre vás ten pravý? zobrazený najskôr Kde kedy.sk.

Následujúci mesiac