Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela
Zabudnite na treking! Oveľa zábavnejšie sú výlety so štvorkolkou

18.04.2024 17:45 Už vás nudí obyčajný treking, ale nechcete sa vzdať výletov do hôr? Adrenalín spolu s pôžitkom z prírodných scenérií zažijete aj zo sedadla štvorkolky. V posledných… The post Zabudnite na treking! Oveľa zábavnejšie sú výlety so štvorkolkou appeared first on Kankán online magazín.

Ako spoznať dobré letné pneumatiky?

06.04.2024 16:30 Výber správnych letných pneumatík je dôležitý pre bezpečnú jazdu a pneumatiky dokážu tiež ušetriť peniaza na palivo vďaka nízkemu valivému odporu. Dobré pneumatiky vám zaručia… The post Ako spoznať dobré letné pneumatiky? appeared first on Kankán online magazín.

Športové oblečenie: Trendy a tipy pre aktívny životný štýl

06.04.2024 16:30 V dnešnej dobe, keď je zdravý a aktívny životný štýl na vzostupe, sa športové oblečenie stalo nielen praktickou nutnosťou, ale aj módnym trendom. V… The post Športové oblečenie: Trendy a tipy pre aktívny životný štýl appeared first on Kankán online magazín.

Posilňovacia veža – stroj s veľkými možnosťami

01.04.2024 20:30 Posilňovacia veža je multifunkčný stroj, ktorý umožňuje efektívny tréning celého tela. Je vhodná pre širokú škálu cvikov a dobre poslúži všetkým športovcom, a to vrátane… The post Posilňovacia veža – stroj s veľkými možnosťami appeared first on Kankán online magazín.

Následujúci mesiac