Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech
ŽIVOT-NS žiada plošné zníženie DPH

11.04.2024 01:15 Poslanci parlamentu z národnej strany ŽIVOT okolo Tomáša TARABU podporili návrh opozície na zvolanie mimoriadnej schôdze Národnej rady Slovenskej republiky k rastu cien potravín a energií, ktorý je v novodobej histórii Slovenska takmer bezprecedentný.  Vláda Slovenskej republiky nijakým spôsobom nerieši krízovú situáciu, ktorá existenčne ohrozuje široké skupiny obyvateľstva, počínajúc od seniorov, cez mladé rodiny a zdravotne znevýhodnené osoby. Príspevok ŽIVOT-NS žiada plošné zníženie DPH je zobrazený ako prvý na ŽIVOT - Národná strana.

ŽIVOT – NS považuje rozhodnutie prezidentky SR o nepredložení vojenskej zmluvy s USA na posúdenie Ústavnému súdu SR, za zbabelý.

09.04.2024 07:15 Slovensko bude úspešnou krajinou len v prípade, že sa bude riadiť právnym poriadkom platným na území Slovenskej republiky a bude prijímať vážne zákony po dostatočnej spoločenskej diskusii a demokratickým spôsobom. Zuzana Čaputova odignorovala vážne pripomienky, odignorovala spoločenskú debatu a podkopala autoritu úradu prezidenta ako garanta štátnosti a ústavnosti. Konštatovať, či niečo je alebo nie je v Príspevok ŽIVOT – NS považuje rozhodnutie prezidentky SR o nepredložení vojenskej zmluvy s USA na posúdenie Ústavnému súdu SR, za zbabelý. je zobrazený ako prvý na ŽIVOT - Národná strana.

...

09.04.2024 07:15 Príspevok je zobrazený ako prvý na ŽIVOT - Národná strana.

Zvolávame mimoriadnu schôdzu NR SR ku katastrofálnemu stavu v zdravotníctve

09.04.2024 07:15 „Slovenské zdravotníctvo kolabuje a minister zdravotníctva nedokázal do dnešného dňa predstaviť riešenia ako tomuto kolapsu predísť. Akútny nárast výpovedí už dnes paralyzuje viaceré nemocnice čo v kombinácii s prečerpanými nadčasmi u zostávajúcej časti zdravotníckych pracovníkov vytvára nezákonné a neľudské pracovné prostredie a ohrozuje pacientov. Za týmto účelom zvolávame mimoriadnu schôdzu parlamentu, pretože problémy sa prehliadať Príspevok Zvolávame mimoriadnu schôdzu NR SR ku katastrofálnemu stavu v zdravotníctve je zobrazený ako prvý na ŽIVOT - Národná strana.

Vyhlásenie ŽIVOT-NS k situácii v bezpečnostných zložkách štátu – VÝZVA PREMIÉROVI HEGEROVI NA OKAMŽITÉ VYVODENIE ZODPOVEDNOSTI

09.04.2024 07:15 Strana ŽIVOT-NS vyzýva predsedu vlády Slovenskej republiky na okamžité vyvodenie politickej zodpovednosti za rozklad právneho štátu na Slovensku. Včerajší rozsiahly zásah na Národnej kriminálnej agentúre, Úrade inšpekčnej služby len potvrdzujú avizované informácie od Slovenskej informačnej služby, ktorá už pred mesiacmi upozorňovala na masívne a bezprecedentné porušovanie zákonov v trestných konaniach. Strata dôvery občanov voči bezpečnostným zložkám štátu Príspevok Vyhlásenie ŽIVOT-NS k situácii v bezpečnostných zložkách štátu – VÝZVA PREMIÉROVI HEGEROVI NA OKAMŽITÉ VYVODENIE ZODPOVEDNOSTI je zobrazený ako prvý na ŽIVOT - Národná strana.

Tlačová beseda predstaviteľov ŽIVOT-NS po mimoriadnom rokovaní parlamentu – ZRADA OBČANOV OD VLÁDNYCH STRÁN

09.04.2024 07:15 ŽIVOT-NS sa pripája svojimi štyrmi poslancami k ústavnej žalobe voči prijatému zákonu k povinnému testovaniu nezaočkovaných občanov Slovenskej republiky. Zákon, ktorý bol dnes prijatý je zradou voličov najmä jednej z vládnych strán – Sme rodina, ktorá počas celého mimoriadneho rokovania parlamentu prezentovala odmietavé stanovisko k povinnému testovaniu nezaočkovaných. Odmietame, akým spôsobom poslanci vládnej koalície schválili Príspevok Tlačová beseda predstaviteľov ŽIVOT-NS po mimoriadnom rokovaní parlamentu – ZRADA OBČANOV OD VLÁDNYCH STRÁN je zobrazený ako prvý na ŽIVOT - Národná strana.

Taraba: Ako je možné, že Matovič Lengvarského za také správanie okamžite neodvolá? Čo je za tým?

09.04.2024 07:15 https://www.hlavnespravy.sk/taraba-ako-je-mozne-ze-matovic-lengvarskeho-za-take-spravanie-okamzite-neodvola-co-je-za-tym/2618852 Príspevok Taraba: Ako je možné, že Matovič Lengvarského za také správanie okamžite neodvolá? Čo je za tým? je zobrazený ako prvý na ŽIVOT - Národná strana.

.

09.04.2024 07:15 Príspevok . je zobrazený ako prvý na ŽIVOT - Národná strana.

Stanovisko k situácii s rozdeľovaním ochranných prostriedkov v ambulanciách primárneho a sekundárneho kontaktu

07.04.2024 03:00 Asociácia polikliník a zdravotníckych zariadení víta pomoc štátu poskytovateľom zdravotnej starostlivosti vo forme distribúcie a poskytnutia ochranných pomôcok v súvislosti s ochorením COVID-19. Väčšina našich zdravotníckych zariadení ochranné prostriedky k dnešnému dňu nedostala.Nepoznáme mechanizmus prerozdelenia, distribúcie, logistiky a ani harmonogram dodávok. Ambulancie primárneho a sekundárneho kontaktu sú v Príspevok Stanovisko k situácii s rozdeľovaním ochranných prostriedkov v ambulanciách primárneho a sekundárneho kontaktu je zobrazený ako prvý na ŽIVOT - Národná strana.

Následujúci mesiac