Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel
Politici hodnotia tento rok: Danko nabral skúsenosti, Matovič chystá zmeny, Smer padol

31.12.2017 22:05 BRATISLAVA - Koniec roka nastane za necelé dve hodiny a pre mnohých nastal čas hodnotenia uplynulého roka. Inak to nie je ani medzi politikmi. Na Slovensku to bol v rámci politiky naozaj turbulentný rok plný zvrat, kríz, káuz a slovenskí politici sa preto rozhodli zhodnotiť, čo to pre nich znamenalo.

Zmenu spôsobu voľby šéfa RTVS absolútne vylučujem, vyhlásil Danko

31.12.2017 21:01 BRATISLAVA - Predseda koaličnej SNS a šéf Národnej rady SR Andrej Danko absolútne vylučuje, že by podporil zmenu voľby generálneho riaditeľa RTVS. Povedal to v rozhovore pre TASR ako reakciu na návrh ministra kultúry Mareka Maďariča .

Recesia nadovšetko! V Michalovciach súťažili vo vystreľovaní zátok zo šampusu

31.12.2017 21:01 MICHALOVCE - Michalovčanov v nedeľu napoludnie neodradilo od účasti v recesistickej súťaži vo vystreľovaní zátok zo šumivého vína ani nepriaznivé počasie. Zapojilo sa do nej rekordných 68 ľudí. Otvorili tak silvestrovskú zábavu v metropole Zemplína.

Šefčovič spomínal na detstvo i staré časy: FOTO Prezradil svoje tajné priania do nového roka

31.12.2017 17:11 BRATISLAVA - Vianoce sú za nami a čaká náš ďalší rok, ktorý bude, veríme, plný úspechov. Viceprezident Európskej komisie Maroš Šefčovič si pred koncom roka zaspomínal na detské i staré časy. Pre Topky prezradil, že do nového roka má tri osobné priania a jedno profesionálne.

Vyvážené spravodajstvo RTVS neznamená, že sa bude všetkým páčiť, odkazuje Rezník

31.12.2017 16:12 BRATISLAVA - Nezaujaté, objektívne a vyvážené informovanie považuje generálny riaditeľ Rozhlasu a televízie Slovenska Jaroslav Rezník za hlavné poslanie verejnoprávneho spravodajstva. „Urobím všetko preto, aby to spravodajstvo bolo vyvážené, čo ale neznamená, že sa bude všetkým páčiť. To ani nie je úloha spravodajstva,“ konštatoval Rezník v rozhovore pre agentúru SITA.

Vyvážené spravodajstvo RTVS neznamená, že sa bude všetkým páčiť, tvrdí Rezník

31.12.2017 15:11 BRATISLAVA - Nezaujaté, objektívne a vyvážené informovanie považuje generálny riaditeľ Rozhlasu a televízie Slovenska Jaroslav Rezník za hlavné poslanie verejnoprávneho spravodajstva. „Urobím všetko preto, aby to spravodajstvo bolo vyvážené, čo ale neznamená, že sa bude všetkým páčiť. To ani nie je úloha spravodajstva,“ konštatoval Rezník v rozhovore pre agentúru SITA.

Do konca roka ostáva pár hodín: POZOR na pyrotechniku, polícia vyjde do ulíc

31.12.2017 14:07 BRATISLAVA - Od konca roka nás delí už len pár hodín a mnohí z nás sa už nevedia dočkať bujarých osláv, večierkov či posedenia s priateľmi a rodinou. K oslavám neodmysliteľne patrí aj alkohol a zábavná pyrotechnika. Polícia preto upozorňuje na dôsledky alkoholu a radí, ako bezpečne zaobchádzať so zábavnou pyrotechnikou.

OĽaNO už dalo dve mená na primátora Bratislavy, Sulík schvaľuje len jedno

31.12.2017 14:07 BRATISLAVA - Opozičné hnutie OĽaNO už predstavilo partnerskej SaS mená dvoch ľudí, ktorí by sa ako nominanti pravicovej opozície mohli budúci rok uchádzať o post primátora Bratislavy. V rozhovore pre TASR to povedal šéf SaS Richard Sulík.

Kollár má voči Kiskovi výhrady: Do prezidentských volieb dáme vlastného kandidáta

31.12.2017 13:09 BRATISLAVA - Opozičné hnutie Sme rodina možno postaví do prezidentských volieb v roku 2019 vlastného kandidáta. V rozhovore pre TASR to nevylúčil líder hnutia Boris Kollár. Rozhodnutie Sme rodina bude závisieť od toho, aká bude klíma, podpora vlastného kandidáta však bude prioritou.

Mrazivý Silvester sa blíži: POZOR na cestách, tvorí sa poľadovica a bude fúkať

31.12.2017 12:22 BRATISLAVA – Ste pripravení na oslavy? Vyzerá to tak, že Silvester bude na Slovensku mrazivý. Takmer na celom území sa bude tvoriť poľadovica, vodiči i ostatní by si mali preto dávať na cestách pozor. V horách platí mierne lavínové nebezpečenstvo a v niektorých oblastiach sa dvihne silnejší vietor. Na Nový rok by sa počasie malo niesť v podobnom duchu.

Ďalší zásah horských záchranárov: FOTO V Malej Fatre ratovali sedem českých turistov

31.12.2017 12:22 ŽILINA – Sedem českých turistov zachraňovali príslušníci Horskej záchrannej služby v sobotu podvečer v Malej Fatre. Dvaja sa pošmykli na zľadovatenom teréne pod vrcholom Stoh, piati uviazli za sedlom Bublen. Ako informovala HZS na svojej webovej stránke, dvaja 21-roční českí turisti sa pošmykli a po 100-metrovom páde po zľadovatenom svahu sa už nedokázali vrátiť späť na turistický chodník.

Lavína strhla otca so synom: FOTO Zasahoval tucet záchranárov, utrpeli zranenia

31.12.2017 11:10 LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Dvanásť horských záchranárov zasahovalo v sobotu podvečer v Nízkych Tatrách. Zachraňovali dvoch lyžiarov, ktorí odtrhli malú lavínu. Obaja utrpeli zranenia.

Silvester prináša v mestách aj dopravné obmedzenia. Rátať treba i s hliadkami

31.12.2017 11:10 BRATISLAVA - Silvestrovské oslavy si môžu v centrách miest vyžiadať dopravné obmedzenia. Polícia si posvieti na alkohol za volantom.

FOTO Ďalšia lavína v Nízkych Tatrách: V Derešskom kotle strhla otca so synom

31.12.2017 10:10 LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Dvanásť horských záchranárov zasahovalo v sobotu podvečer v Nízkych Tatrách. Zachraňovali dvoch lyžiarov, ktorí odtrhli malú lavínu. Obaja utrpeli zranenia.

KDH prejde budúci rok zmenou názvu, prezradil Hlina

31.12.2017 10:10 BRATISLAVA - Kresťanskodemokratické hnutie budúci rok zmení svoj názov. V rozhovore pre agentúru SITA to povedal predseda KDH Alojz Hlina s tým, že budúci rok ich čaká snem, kde budú delegáti hlasovať o zmenách stanov KDH.