Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
OĽaNO podávajú trestné oznámenie pre tender na opravy ciest v Banskobystrickom kraji

30.06.2017 22:32 BRATISLAVA - Poslanci z klubu OĽaNO-NOVA Gábor Grendel a Veronika Remišová podávajú trestné oznámenie v súvislosti s tendrom na opravu ciest, ktorý uskutočnil Banskobystrický samosprávny kraj. "Vedenie úradu BBSK malo takmer týždeň, aby predstúpilo pred verejnosť a dôveryhodne vysvetlilo, čo sa dialo okolo súťaže na rekonštrukciu ciest," povedal dnes na brífingu Grendel s tým, že vedenie kraja sa v rámci vysvetlenia celej situácie malo obrátiť na Najvyšší kontrolný úrad, Úrad pre verejné obstarávanie a malo podať vo veci trestné oznámenie, aby vyvrátili podozrenia.

Chlapček prehral boj s meningokokovou meningitídou: Išlo o veľmi rýchly priebeh ochorenia

30.06.2017 20:33 BANSKÁ BYSTRICA - Jedno ochorenie na suspektnú meningokokovú meningitídu u jeden a polročného chlapčeka, ktorý napriek snahe lekárov napokon zomrel, eviduje počas tohto týždňa v okrese Brezno Regionálny úrad verejného zdravotníctva v Banskej Bystrici. Informovala hovorkyňa RÚVZ Mária Tolnayová.

Bratislavskí hasiči zasahovali pri požiari budovy, objekt bol celý evakuovaný

30.06.2017 20:33 BRATISLAVA - Bratislavskí hasiči momentálne zasahujú pri požiari budovy na Einsteinovej ulici. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

V Bratislave sa zrazili štyri autá: Pokrivené plechy, kolóny a zranené osoby

30.06.2017 19:33 BRATISLAVA – Na konci pracovného týždňa mali policajti v hlavnom meste plné ruky práce. Ako nás informoval čitateľ a následne hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff, v blízkosti prezidentského paláca došlo k zrážke štyroch áut. Nehoda si vyžiadala aj zranených.

Očakávate slnečný víkend? Ľudia z týchto krajov na to musia zabudnúť, pripravte sa na dážď

30.06.2017 19:33 BRATISLAVA - Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa pred dažďom na východe Slovenska. Informuje o tom na svojej internetovej stránke.

Kovařík: Podľa OECD nie je protikorupčná legislatíva v zlom stave

30.06.2017 18:32 BRATISLAVA - Audit OECD ukázal, že protikorupčná legislatíva SR nie je v zlom stave, problémom je skôr implementácia zákonov do praxe. V súvislosti s výsledkami auditu, ktorým slovenskú protikorupčnú legislatívu preverila Organizácia pre hospodársku spoluprácu a rozvoj , to uviedol riaditeľ odboru prevencie korupcie Úradu vlády SR Peter Kovařík.

Kotlebovci sa chvália momentkou, z ktorej sa Štúr v hrobe obracia! MEGATRAPAS Dosiahli iný vrchol

30.06.2017 17:32 BRATISLAVA - Hlavne presadzovať národné cítenie a nadväzovať na Slovenské tradície. To sú slová členov národne orientovanej strany ĽSNS. Tentokrát ale šliapli poriadne vedľa. Za výstup na fatranský Veľký Kriváň zožali obrovský výsmech a kritiku. Ľudia sa svojimi reakciami pod príspevkom vybláznili.

PRÁVE TERAZ Bratislavskí hasiči momentálne zasahujú pri požiari budovy

30.06.2017 17:32 BRATISLAVA - Bratislavskí hasiči momentálne zasahujú pri požiari budovy na Einsteinovej ulici. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

PRÁVE TERAZ Zrážka štyroch áut v Bratislave

30.06.2017 17:32 BRATISLAVA – Na konci pracovného týždňa majú policajti v hlavnom meste plné ruky práce. Ako nás informoval čitateľ a následne hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff, v blízkosti prezidentského paláca došlo k zrážke štyroch áut.

Šťastný koniec: Polícia spolu s hasičmi zabránila samovražde muža

30.06.2017 15:01 POPRAD - Polícii sa spolu s hasičmi podarilo zachrániť muža z okresu Poprad, ktorý vyliezol na svetelný stožiar a chcel ukončiť svoj život.

Mečiarovi hrozí nové stíhanie! Detail odhalený v dokumente ÚS mu môže poriadne zavariť

30.06.2017 15:01 BRATISLAVA - Ústavný súd vo štvrtok na svojom webe zverejnil plné znenie nálezu, ktorým potvrdil zrušenie tzv. Mečiarových amnestií, týkajúcich sa zavlečenia syna exprezidenta Michala Kováča. Zaujímavosťou je, že sa v ňom nachádza aj výrok, pre ktorý by si na bývalého premiéra Vladimíra Mečiara mohla posvietiť Generálna prokuratúra. Tvrdí sa v ňom, že šéf HZDS zásadným spôsobom zneužil svoje právomoci, keď tieto amnestie udelil. Aj keď takéto obvinenia padali už aj predtým, teraz ich oficiálne odobrili samotní sudcovia.

Tragédia v Bratislave: Pri rekonštrukčných prácach zahynul robotník , spadol z výšky

30.06.2017 15:01 BRATISLAVA - Pri rekonštrukčných prácach na ulici Stará Vajnorská v Bratislave zomrel 44-ročný robotník.

Prieskum ukázal jasne: Veľká väčšina Slovákov podporuje členstvo v EÚ aj NATO

30.06.2017 15:01 BRATISLAVA - Až 73,9 percenta dospelých obyvateľov Slovenska súhlasí s členstvom Slovenska v Európskej únii , 58,2 percenta súhlasia s členstvom v Severoatlantickej aliancii.

Kusý chce spolu s ľuďmi postaviť nový Park športu a oddychu

30.06.2017 14:01 BRATISLAVA - Rudolf Kusý, starosta bratislavského Nového Mesta a kandidát na predsedu Bratislavského samosprávneho kraja , chce v prípade svojho zvolenia za župana postaviť na pozemku v Petržalke nový Park športu a oddychu.

Taxikár v Prešove sa musel zblázniť! Obišiel závory a... smrť Mareka , desivé FOTO vraku

30.06.2017 14:01 HANISKA – Tragicky sa skončila noc v okrese Prešov. Pri zrážke auta s vlakom vyhasol mladý život spolujazdca Mareka . Príčiny nešťastia sú doposiaľ neznáme. Nehodu vyšetrujú prešovskí vyšetrovatelia.