Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech
PRÁVE TERAZ Tragická nehoda v Bratislave: Vlak zrazil ženu

31.10.2018 23:32 BRATISLAVA - Sviatkový večer poznačila tragédia. Podľa našich informácií zrazil vlak v Devínskej Novej Vsi mladú ženu.

Drsný prípad pri Komjaticiach: VIDEO Nevinného psíka uväznili vo vreci, čakala ho istá smrť

31.10.2018 22:31 KOMJATICE/ČERNÍK - Ľudská krutosť nepozná hraníc. Malého psíka niekto odsúdil na istú smrť, no osud to chcel našťastie inak. Okoloidúci ľudia ho našli skôr, než zomrel od hladu, smädu či vyčerpania. Občianske združenie Zatúlané labky Šurany sa so šokujúcim prípadom podelili na sociálnej sieti. Pri hľadaní toho, kto zviera uväznil vo vreci, môžete polícii pomôcť aj vy.

Bývalá policajná stanica v Slovenskom Novom Meste v plameňoch, požiar sa podarilo lokalizovať

31.10.2018 21:33 SLOVENSKÉ NOVÉ MESTO - Viac ako tridsať hasičov zasahuje pri požiari v Slovenskom Novom Meste v okrese Trebišov. Plamene zasiahli strechu rekonštruovanej budovy, ktorá mala kedysi slúžiť ako policajná stanica. Príčina vzniku ohňa zatiaľ nie je známa. Na mieste sú okrem hasičov aj príslušníci polície.

ROZHOVOR s Michalom Ivanom, kandidátom na post primátora Nitry

31.10.2018 19:32 NITRA - Nezávislý 35-ročný kandidát Michal Ivan sa o post primátora Nitry uchádza po prvý raz. Vyštudoval medzinárodné vzťahy v na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Aktívne sa angažoval v Slovenskej asociácii plážových športov.

Kiska vetoval novelu zákona o verejnom obstarávaní, podpísal viacero zákonov

31.10.2018 19:32 BRATISLAVA - Prezident SR Andrej Kiska vetoval novelu zákona o verejnom obstarávaní. Ako informoval Martin Lipták z tlačového oddelenia Kancelárie prezidenta SR, prezident zároveň navrhol, aby poslanci Národnej rady SR pri opätovnom prerokovaní schválili zákon s pripomienkami. Podľa prezidenta neboli predložené žiadne analýzy, prečo by pravidlá verejného obstarávania mali obsahovať ďalšie obmedzenia hospodárskej súťaže.

Kiska vetoval novelu zákona o verejnom obstarávaní, podpísal desať zákonov

31.10.2018 18:34 BRATISLAVA - Prezident SR Andrej Kiska vetoval novelu zákona o verejnom obstarávaní. Ako informoval Martin Lipták z tlačového oddelenia Kancelárie prezidenta SR, prezident zároveň navrhol, aby poslanci Národnej rady SR pri opätovnom prerokovaní schválili zákon s pripomienkami. Podľa prezidenta neboli predložené žiadne analýzy, prečo by pravidlá verejného obstarávania mali obsahovať ďalšie obmedzenia hospodárskej súťaže.

Tragédia pri Bytči: Jozefa zrazilo auto, ďalšie po ňom prešlo, keď ležal na ceste

31.10.2018 17:32 BYTČA/POVAŽSKÁ BYSTRICA - Jedno auto do neho vrazilo, keď bol na bicykli, druhé, keď po nehode ležal na vozovke. Z tragickej udalosti, ktorá sa odohrala v utorok podvečer, doslova mrazí. Šesťdesiatjedenročný Jozef bol totiž po kolízii na mieste mŕtvy. Okolnosti nešťastia sú predmetom policajného vyšetrovania.

ROZHOVOR s Patrikom Gromom, kandidátom na post primátora Žiliny

31.10.2018 17:32 ŽILINA - O post primátora Žiliny sa v nadchádzajúcich komunálnych voľbách uchádza sedem kandidátov. Nezávislý kandidát 45-ročný Patrik Groma ponúka Žilinčanom 15 veľkých projektov, ktoré sa podľa neho dajú presadiť len z postu primátora. Preto sa rozhodol uchádzať o priazeň Žilinčanov.

Až zrušením milosti pre Mariána Kočnera bude spravodlivosti učinené zadosť, tvrdí SaS

31.10.2018 16:32 BRATISLAVA - Až zrušením milosti pre Mariána Kočnera bude spravodlivosti učinené zadosť. Myslia si to podpredsedovia strany Sloboda a Solidarita Jana Kiššová a Ľubomír Galko a poslanci NR SR Alojz Baránik a Jozef Rajtár. Podľa nich členovia vládnej koalície miesto základnej spravodlivosti zrozumiteľnej pre všetkých ponúkajú verejnosti formalistické argumenty, prečo omilostenie Kočnera nebohým prezidentom Michalom Kováčom nemožno zrušiť.

KDH tvrdo útočí na vládu: Kandidáti sa hanbia za svoje strany, najviac tí za Smer-SD

31.10.2018 16:32 BRATISLAVA - Slovenskej predvolebnej kampani pred komunálnymi voľbami je vlastný nový fenomén, keď sa niektorí kandidáti hanbia za svoje strany, ktoré ich podporujú. Na tlačovej konferencii to vyhlásil líder mimoparlamentného KDH Alojz Hlina s tým, že tento jav vidieť najmä pri kandidátoch Smeru-SD.

PRÁVE TERAZ Bývalá policajná stanica v Slovenskom Novom Meste je v plameňoch

31.10.2018 16:32 SLOVENSKÉ NOVÉ MESTO - Viac ako tridsať hasičov zasahuje pri požiari v Slovenskom Novom Meste v okrese Trebišov. Plamene zasiahli strechu rekonštruovanej budovy, ktorá mala kedysi slúžiť ako policajná stanica. Príčina vzniku ohňa zatiaľ nie je známa. Na mieste sú okrem hasičov aj príslušníci polície.

Štyria nezávislí kandidáti na primátora Košíc podporili Bašistovú

31.10.2018 16:32 KOŠICE – Štyria nezávislí kandidáti na post primátora Košíc sa vzdali svojej kandidatúry a vyjadrili podporu Alene Bašistovej . Uviedli to na stredajšej spoločnej tlačovej konferencii v Košiciach. Vzdanie sa kandidatúry oznámili Ján Dečo, Richard Havrilla, Milan Lesňák a Miroslav Špak.

Polícia hľadá a žiada svedkov o pomoc: Pátrajú po vodičovi, ktorý zrazil cyklistu a ušiel

31.10.2018 16:32 BRATISLAVA - Polícia pátra po vodičovi na nezistenom aute, ktorý zrazil 57-ročného cyklistu a z miesta nehody ušiel. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, polícia dokumentovala dopravnú nehodu, ktorá sa stala dnes medzi 11:15 až 11:30 na ceste medzi obcami Šaštín-Stráže a Borský Mikuláš.

Nezvestný novinár Rýpal je naďalej v pátraní: Vyšetrovanie pokračuje, tvrdí polícia

31.10.2018 15:09 BRATISLAVA - Prípad nezvestného novinára Pavla Rýpala stále nie je uzatvorený. Pátranie po ňom aj naďalej pokračuje. Informoval o tom hovorca policajného prezídia Michal Slivka.

Škody v Tatranskom národnom parku po silnom vetre: Neodolalo vyše sedem a pol tisíca stromov

31.10.2018 15:09 POPRAD – Štátne lesy TANAP-u opäť rátajú škody po silnom vetre, ktorý v noci z pondelka na utorok a v utorok zasiahol Tatranský národný park. Podľa prvotných odhadov neodolalo vyše sedem a pol tisíca stromov, čo predstavuje viac ako 5 000 m3 drevnej hmoty len na území v správe Štátnych lesov TANAP-u. Najviac zasiahnutá bola aj tentokrát oravská časť Tatier a Podspády.