Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
KOMENTÁR Ľubomíra Lintnera: Kandidáti na prezidenta – ako huby po daždi

31.05.2018 20:00 BRATISLAVA – Sme v druhej tretine jarného obdobia, a keby sme sa ocitli v prírode, niekde na kraji listnatého lesa, deň po pokojnom májovom daždi, tak by to najmä pre hubárov mohol byť radostný pohľad. Určite to však neplatí pre dianie v slovenskej politike, aj keď si v súvislosti s ďalším a ďalším oznamovaným menom kandidáta na prezidenta môžeme povedať: Objavujú sa ako huby po daždi!

Ďalší škandál mestskej firmy OLO: Pochybné súťaže, obrovský kšeft s autami

31.05.2018 20:00 BRATISLAVA - Po škandále s firmou Vasal EKO a pochybným tendrom, je tu ďalšie zistenie. Mestskí poslanci, ktorí kontrolovali spoločnosť Odvoz a likvidácia odpadu , zistili v mestskej firme ďalšie pochybenie. Podľa nich na pochybnom verejnom obstarávaní niekto zarobil 200-tisíc eur.

Boss Černák píše list z väzenia: Nový šéf polície Lučanský a jeho temné tajomstvá, spojenie s mafiou

31.05.2018 18:31 BRATISLAVA - Budúci policajný prezident Milan Lučanský sa netají stykmi s mafiánskymi bossmi. Koncom uplynulého roka na policajnom výsluchu uviedol, že si s Mikulášom Černákom tyká, aj keď sa postaral o jeho doživotie. Boss všetkých bossov ešte ministrovi vnútra Tomášovi Druckerovi napísal list, v ktorom sa práve o Lučanskom vyjadruje v zlom duchu a tvrdí, že ho platil jeho bývalý komplic. Prinášame reakcie dvoch mužov na opačných koncoch spravodlivosti.

László Sólymos: Rozvoj okolia Fiľakova a Veľkého Krtíša patrí medzi naše základné ciele

31.05.2018 18:31 FIĽAKOVO - Minister životného prostredia navštívil ďalšie z najmenej rozvinutých regiónov Slovenska

Kisku znepokojuje situácia v RTVS, chce, aby sa ňou zodpovední zaoberali

31.05.2018 18:31 BRATISLAVA - Výpovede redaktorov sú podľa prezidenta SR Andreja Kisku ďalšou zlou správou pre kvalitu verejnoprávneho spravodajstva a dôsledkom napätej situácie v RTVS, ktorá sa nezlepšuje, ale, naopak, ešte zhoršuje. Informovalo o tom tlačové oddelenie prezidentskej kancelárie.

Škandalózny americký guvernér skončil: Aféra s milenkou, sexuálne hrátky a vydieranie

31.05.2018 18:31 MISSOURI – Koniec skúseného politika. Guvernérovi amerického štátu Missouri sa osudným stala aféra s milenkou, ktorú mal navyše zastrašovať a podľa jej slov aj biť. Eric Greitens sa v utorok vzdal funkcie po mnohomesačnom tlaku zo stranu verejnosti a kolegov. Ako guvernér pritom pôsobil iba od januára 2017.

Smutná správa po krvavom útoku v Bratislave: Dobitý cudzinec umrel

31.05.2018 16:36 BRATISLAVA - Svoj boj o život prehral! Filipínec , ktorého dokopali na Obchodnej ulici v Bratislave, bol v kritickom stave a v umelom spánku v ružinovskej nemocnici. Vážnym zraneniam však podľahol.

Kliniku Infektológie v košickej nemocnici zrekonštruovali za takmer 350 tisíc eur

31.05.2018 15:09 KOŠICE - Univerzitná nemocnica L. Pasteura Košice dokončila rozsiahlu rekonštrukciu na Klinike infektológie a cestovnej medicíny. Počas nej boli realizované rôzne práce, napríklad kompletná výmena okien či rozsiahle stavebné a inštalačné úpravy. Celkové náklady sa vyšplhali do výšky takmer 350 000 Eur.

Václav Mika v nedeľu ohlási, či bude kandidovať za primátora Bratislavy

31.05.2018 15:09 Bývalý generálny riaditeľ RTVS Václav Mika ohlási v nedeľu svoje rozhodnutie, či bude v tohtoročných komunálnych voľbách kandidovať za primátora Bratislavy. Potvrdil to pre TASR.

Nehoda vo Veľkom Mederi: Auto skončilo na streche, dvaja ľudia sa zranili

31.05.2018 15:09 VEĽKY MEDER – Stredajšia dopravná nehoda, ktorá sa stala vo večerných hodinách na Okočskej ulici vo Veľkom Mederi , si vyžiadala dvoch zranených. Osobné vozidlo sa pri nej prevrátilo na strechu.

ROZHOVOR Politológ zhodnotil krízu pravice na plné ústa: Rozbíjačom je Sulík, bojí sa Kisku

31.05.2018 15:09 BRATISLAVA - Prezident Andrej Kiska nebude kandidovať v najbližších prezidentských voľbách. Všetkých však prekvapil svojím rozhodnutím pokračovať v politike. Kým Sulík ho považuje za rozbíjača pravice, Kiska obhajuje zmenu názoru súčasnou politickou situáciou na Slovensku. To, ako sa rozhodne, oznámi po komunálnych voľbách. Spýtali sme sa preto politológa Radoslava Štefančíka, či je Kiskovo rozhodnutie správne.

Pomôžte polícii pri objasnení krádeže: FOTO Hľadá osoby z kamerových záznamov

31.05.2018 15:09 BRATISLAVA - Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II vyšetrujú okolnosti prečinu krádeže v jednom z obchodných centier na Pribinovej ulici v Bratislave. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

VIDEO Kríza v RTVS pokračuje: Tucet redaktorov dal výpoveď

31.05.2018 15:09 BRATISLAVA – Dvanásť redaktorov verejnoprávneho Rozhlasu a televízie Slovenska dalo dnes výpoveď.

PRÁVE TERAZ Marian Kotleba ohlásil kandidatúru na prezidenta Slovenskej republiky

31.05.2018 14:00 BANSKÁ BYSTRICA - Kandidátom Ľudovej strany Naše Slovensko do budúcoročných prezidentských volieb bude predseda strany Marian Kotleba. Ako dnes povedal podpredseda strany Milan Uhrík, v ĽS NS dlho rozmýšľali, či postavia vlastného kandidáta, alebo niekoho podporia.

SaS žiada nového policajného prezidenta Lučanského, aby doložil pôvod svojho majetku

31.05.2018 14:00 BRATISLAVA - Opozičná strana Sloboda a Solidarita žiada nového prezidenta Policajného zboru SR Milana Lučanského, aby detailne pred tvárou verejnosti vysvetlil pôvod peňazí, za ktoré si obstaral nehnuteľnosti na Slovensku a v USA.