Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech
Hrozivý povolebný deň na Slovensku: Početné nehody, záchranári sa museli obracať

31.03.2019 22:02 BRATISLAVA - Vrtuľníkovú záchrannú zdravotnú službu ATE z Bratislavy v nedeľu napoludnie privolali k dopravnej nehode, ktorá sa stala pri obci Dubová . Osobné motorové vozidlo tam skončilo prevrátené mimo vozovky.

USA o výsledkoch volieb: Hoci je v semenisku nacionalizmu, Slovensko sa otočilo k liberalizmu

31.03.2019 22:02 WASHINGTON – Vzostup Zuzany Čaputovej na Slovensku je vnímaný ako pokarhanie konzervatívneho nacionalizmu pretvárajúceho väčších susedov Slovenska, napísal americký denník The Wall Street Journal .

Jedna blondínka a tisíc hipsterov: FOTO Zmysel pre humor ľudí neopúšťa, schytala to aj Čaputová

31.03.2019 22:02 BRATISLAVA - Prezidentské voľby sú za nami a Slovensko sa prebudilo do slnečného rána. Volebná noc bola pre mnohých nielen radostná, ale ponúkla aj množstvo inšpirácie pre kreatívnych a vtipných ľudí. Schytala to aj samotná novozvolená prezidentka.

Ostré slová Moniky Smolkovej na adresu Smeru: Súhlasím s Kažimírom, strácame voličov

31.03.2019 20:01 KOŠICE – Blíži sa názorový rozkol v strane SMER? Vyjadrenie europoslankyne Moniky Smolkovej na výsledky prezidentských volieb to nasvedčujú.

Štefunka s Beblavým pobúrili zvyšok opozície: VIDEO Čaputová by ich mala dať do karantény

31.03.2019 20:01 BRATISLAVA - Tesne po víťazstve Zuzany Čapurovej sa v jej centrále na pódium postavili šéf Progresívneho Slovenska Ivan Štefunko a šéf hnutia Spolu Miroslav Beblavý. Štefunko s Beblavým vyhlásili, že je to víťazstvo liberalizmu. Rozpútali tak diskusiu, či to bolo vhodné a voči ich vystúpeniu sa ohradil aj Igor Matovič.

Bývalý šéf SIS Valko reaguje na obvinenia: Striktne vylučujem akýkoľvek kontakt s Vadalom

31.03.2019 19:01 BRATISLAVA - Bývalý šéf Slovenskej informačnej služby Ján Valko odmieta, že bol v kontakte s talianskym podnikateľom Antoniom Vadalom. To, že mu mal posúvať informácie, považuje za absurdné. Avizoval, že podá podnet súčasnému vedeniu SIS na prešetrenie informácií.

Česko reaguje na Zuzanu Čaputovú: Útok na prezidenta Zemana, ostré slová Okamuru

31.03.2019 19:01 PRAHA - Podpredseda ODS Martin Kupka aj predseda SPD Tomio Okamura dúfajú, že zvolenie Zuzany Čaputovej za prezidentku Slovenska nebude mať zásadný vplyv na fungovanie vyšehradskej štvorky . Povedali to dnes v relácii Partie v televízii Prima.

FOTO Dráma v Žiline: Novostavba sa ocitla v plameňoch, okamžitý zásah hasičov

31.03.2019 18:02 ŽILINA - Hasiči dnes zasahovali pri požiari rodinného domu v Žiline. Ako informovala Zuzana Farkasová z Prezídia HaZZ, hasiči boli vyslaní k požiaru pred pol piatou popoludní.

V prípade prepadnutia majetku Bašternáka už súd vykonáva úkony

31.03.2019 17:01 BRATISLAVA - V prípade prepadnutia majetku právoplatne odsúdeného podnikateľa Ladislava Bašternáka už príslušný konkurzný súd - Okresný súd Bratislava I vykonáva patričné zákonné úkony.

Čaputová po víťazstve vo voľbách: Definitívny odchod zo strany, cenné rady Šefčoviča

31.03.2019 17:01 BRATISLAVA - Oficiálna víťazka prezidentských volieb Zuzana Čaputová bude rada, ak sa za antikampaňou, ktorej čelila aj zo strany Smeru-SD, urobí hrubá čiara. Povedala to v diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12.

Výsledky prezidentských volieb: Kažimír nesúhlasí so Smerom, strana by mala priznať prehru

31.03.2019 16:01 BRATISLAVA - Minister financií a podpredseda strany Smer-SD Peter Kažimír nesúhlasí s vyhlásením Smeru-SD, že vyšiel z prezidentských volieb posilnený. Uviedol to v reakcii na vyhlásenie tlačového odboru strany k výsledkom prezidentských volieb.

Slovensko vo svetových médiách: Je to senzácia, píšu o víťazstve Zuzany Čaputovej

31.03.2019 15:01 VIEDEŇ/BERLÍN - O výsledkoch prezidentských volieb na Slovensku informovali v nedeľu aj médiá v Rakúsku a Nemecku. Podľa rakúskej agentúry APA sa víťazstvo Zuzany Čaputovej síce všeobecne očakávalo, napriek tomu je pokladané za "senzáciu".

Veľké gesto novej prezidentky: FOTO Prvá zahraničná návšteva Čaputovej, odkaz do neba

31.03.2019 15:01 BRATISLAVA - Slováci si v sobotňajších voľbách zvolili novú prezidentku Slovenskej republiky. Zuzanu Čaputovú prišli do bratislavskej Starej tržnice podporiť nielen jej blízki priatelia a rodina, ale aj množstvo známych tvárí. Čaputová však počas volebnej noci spravila gesto, ktoré nikto nečakal.

Andrej Danko je pripravený v pondelok prevziať zápisnicu o výsledku volieb, víťazke gratuluje

31.03.2019 13:02 BRATISLAVA 31. marca - Predseda Národnej rady SR Andrej Danko je pripravený v pondelok prevziať zápisnicu o výsledku volieb. Informoval o tom hovorca Kancelárie NR SR Tomáš Kostelník.

Prezidentské voľby 2019: Ľudia podľa Čaputovej neveria politikom, výzva je nesklamať

31.03.2019 13:02 BRATISLAVA - Žijeme v dobe, keď ľudia neveria politikom. Výzvou pre mňa je nesklamať. V diskusnej relácii TA3 V politike to uviedla nová prezidentka SR Zuzana Čaputová.