Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek
Súdna rada nepozná mená sudcov, ktorým zobrala NAKA telefóny

30.09.2019 22:40 BRATISLAVA – Súdna rada SR nepozná mená sudcov, ktorí vydali telefóny na výzvu príslušníkov Národnej kriminálnej agentúry , všetky informácie má z médií, prokuratúra jej informácie neposkytla, aj keď disponuje listom predsedu Krajského súdu v Bratislave, ktorý konkrétnych sudcov menuje. Na svojom zasadnutí Súdna rada zriadila päťčlennú komisiu, ktorá má zvážiť ďalší postup.

Šéf Infra Services prosí viceprimátorku Bratislavy, aby pomohla pri stotožnení páchateľa

30.09.2019 22:40 BRATISLAVA – Generálny riaditeľ Infra Services, dcérskej firmy Bratislavskej vodárenskej spoločnosti , Róbert Stanke prosí bratislavskú viceprimátorku Tatianu Kratochvílovú, aby nechránila osobu, ktorá jej dala informácie získané z nelegálneho odpočúvania a pomohla tak identifikovať páchateľa trestného činu. Stanke to uviedol vo svojom vyhlásení.

PRÁVE TERAZ Hasiči zasahujú pri požiari domu v Modre

30.09.2019 21:03 MODRA - Tucet hasičov momentálne zasahuje pri požiari rodinného domu na Národnej ulici v Modre. Požiar, ktorý vypukol pred siedmou hodinou večer, zasiahol prevažne strechu objektu. Informovala o tom Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

Šefčovič: Každý híring je iný, dnes som hovoril o spájaní dvoch rôznych agend

30.09.2019 21:03 BRUSEL - V Európskom parlamente musel v pondelok prezentovať portfólio, ktoré vzniká "na zelenej lúke", a presvedčiť europoslancov, ako sa dá spojiť strategický výhľad s agendou medziinštitucionálnych vzťahov. Týmito slovami zhodnotil slovenský eurokomisár Maroš Šefčovič svoje vypočúvanie pred členmi štyroch výborov europarlamentu a zástupcami európskych médií.

VIDEO Vrak stíhačky sa vracia na letisko po častiach, bude k dispozícii vyšetrovateľom

30.09.2019 21:03 NOVÉ SADY – Časť vraku havarovaného stíhacieho lietadla MiG-29 už smeruje na letisko Sliač. Z miesta havárie pri obci Nové Sady, časť Ceroviny, ho do hangárov letiska prevážajú dve nákladné vozidlá.

Smutný koniec pátrania, nezvestnú Banskobystričanku našli po dvoch hodinách mŕtvu

30.09.2019 19:36 BANSKÁ BYSTRICA - Pátranie po nezvestnej Banskobystričanke malo v pondelok smutný koniec.

Tragédia v bratislavskej Dúbravke: Záhadná smrť ženy, našli ju so strelnými poraneniami

30.09.2019 19:36 BRATISLAVA - V Bratislave došlo k tragickej udalosti. Jej príčiny sú však nateraz záhadou. Na Koprivnickej ulici v mestskej časti Dúbravka našli ženu, ktorá utrpela strelné poranenie. Žiaľ, nepomohla ani pomoc privolaných záchranárov. Prípadom sa už zaoberá polícia.

Šéf sýkorovcov Kýbel a iní odsúdenci opäť na súde, Lališ ani Roháč nebudú vypovedať

30.09.2019 19:36 BANSKÁ BYSTRICA – Ďalší proces s už odsúdeným bývalým šéfom sýkorovcov Róbertom Lališom, zvaným Kýbel, a ďalšími obžalovanými sa dnes začal pred senátom Špecializovaného trestného súdu v Banskej Bystrici. Medzi obžalovanými sú i na doživotie odsúdení Jozef Roháč, Ivan Cupper, zvaný Vincko, a Alojz Kromka, prezývaný Čistič.

VIDEO Havária stíhačky pri Nitre sa neskončila tragicky vďaka pilotovi Jánovi: Chvíle hrôzy v kokpit

30.09.2019 19:36 NOVÉ SADY - Sobotná nehoda stíhacieho lietadla MiG-29 sa našťastie zaobišla bez strát na životoch. Pilot, ktorého stroj sa zrútil do poľa v blízkosti obce Nové Sady, časť Ceroviny, sa stihol katapultovať. Nemyslel však len na seba. Ako profesionál presne vedel, čo robiť, a stíhačku nasmeroval do neobývanej oblasti.

Muž skončil s autom na koľajisku: Bol agresívny, v škatuľke od cigariet mal zrejme drogy

30.09.2019 18:08 KOŠICE – Drogy mal pravdepodobne pri sebe vodič, ktorý utrpel ťažké zranenia po tom, ako skončil na električkovom koľajisku. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová s tým, že bol agresívny. K nehode došlo na Južnej triede v Košiciach v sobotu okolo 20.00 h.

FOTO Vrak stíhačky sa vracia na letisko po častiach, bude k dispozícii vyšetrovateľom

30.09.2019 18:08 NOVÉ SADY – Časť vraku havarovaného stíhacieho lietadla MiG-29 už smeruje na letisko Sliač. Z miesta havárie pri obci Nové Sady, časť Ceroviny, ho do hangárov letiska prevážajú dve nákladné vozidlá.

Vyšetrovateľ Gorily neinformoval špeciálneho prokurátora o znaleckom posudku

30.09.2019 18:08 BRATISLAVA - Vyšetrovateľ kauzy Gorila Lukáš Kyselica neinformoval špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika o výsledkoch znaleckého posudku hlasov z nahrávok, ktoré našli u Mariana Kočnera. Informovala o tom hovorkyňa Úradu špeciálnej prokuratúry Jana Tökölyová.

Vodiči, zvýšte opatrnosť: Polícia vás nemusí zastaviť, no pokuta vám môže prísť poštou

30.09.2019 16:32 BRATISLAVA - Polícia bude od utorka 1. októbra vo zvýšenej miere pri dohliadaní na bezpečnosť cestnej premávky využívať inštitút objektívnej zodpovednosti.

Galkova skupinka reaguje: My nie sme žiadni vzbúrenci, Kiššová trojku u Sulíka odmieta

30.09.2019 16:32 BRATISLAVA - Richard Sulík dnes predložil prvých pätnásť mien svojej kandidátky, na ktorej budú okrem iného aj Juraj Droba či Václav Mika. O pár hodín na to reagovali na Sulíka aj členovia Demokratického jadra SaS, ktorý tento krok odsúdili. Sulík spravil jednu výnimku a tretie miesto nechal voľné pre Janu Kiššovú. Tá to však na sociálnej sieti rázne odmietla. Nebude na kandidátke SaS, ak na nej nebudú "kľúčoví saskári".

Desivá nehoda v okrese Žarnovica: FOTO Auto sa zrazilo s nákladiakom, vodič je ťažko zranený

30.09.2019 14:32 BREHY - S ťažkými zraneniami vyviazol 27-ročný vodič osobného auta, ktorý sa v piatok popoludní zrazil v smere od obce Brehy do Tekovskej Breznice s nákladným autom.