Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela
Obrovský hazard so životom! FOTO Vystrájanie mladíkov v Bratislave rozčertilo aj políciu, vyjde ich

31.07.2020 23:03 BRATISLAVA – Hazard ich mohol stáť život! Mladíkov, ktorí sa na sklonku júla viezli na zadných nárazníkoch vlaku, hľadá polícia. Muži zákona prosia o pomoc aj verejnosť a varujú, že ide o mimoriadne nezodpovedné a nebezpečné konanie.

V kauze korupcie v SŠHR ide do väzby ďalšia osoba: Konečné slovo bude mať Najvyšší súd

31.07.2020 21:34 BANSKÁ BYSTRICA - Sudca pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu , pracovisko Banská Bystrica, rozhodol v piatok o vzatí do väzby Jozefa J., ktorý je obvinený z pokračovania obzvlášť závažného zločinu porušovania povinností pri správe cudzieho majetku v kauze korupcie v Správe štátnych hmotných rezerv a zo zločinu machinácií pri verejnom obstarávaní.

Prečo dobrí umierajú tak skoro: Sestra Andrea poslala po tragickej smrti Zuzany a Vlada srdcervúci o

31.07.2020 20:11 BRATISLAVA - Smútok, ktorý je po dnešku ešte väčší. Po tragickej nehode pri Komárne dnes po ťažkých komplikáciách zomrela okrem štátneho tajomníka ministerstva kultúry Vladimíra Dolinaya aj jeho manželka Zuzana . Mnohí sa s tým len ťažko vyrovnávajú aj preto, lebo ich len dvaapolročný syn ostal bez rodičov. Po odchode Zuzany si vyliala srdce jej sestra Andrea.

Nehoda auta a kombajnu neďaleko Gortvy: Hlásia dve zranené osoby

31.07.2020 20:11 GORTVA - Dve osoby boli zranené pri dopravnej nehode kombajnu a osobného motorového vozidla, ktorá sa stala v piatok na ceste II/571 neďaleko Gortvy v Rimavskosobotskom okrese. Informovalo o tom Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru Banská Bystrica.

Prvý augustový víkend v znamení horúčav, teploty pokoria 30 stupňov: Pozor, hrozia aj búrky!

31.07.2020 20:11 BRATISLAVA – Nadchádzajúci víkend poteší najmä tých, ktorí milujú slnečné a horúce počasie. V sobotu sa neočakávajú nijaké zrážky a teploty pokoria hranicu +30 stupňov Celzia. V nedeľu ale treba rátať aj s prehánkami či búrkami. Naďalej však bude veľmi teplo.

Hasiči pomáhali zvládnuť pandémiu KORONAVÍRUSU pri vyše 5-tisíc výjazdoch

31.07.2020 20:11 BRATISLAVA - Od začiatku marca vykonali príslušníci Hasičského a záchranného zboru viac ako 5000 výjazdov súvisiacich s pandémiou nového koronavírusu.

Súčasnú legislatívu o poskytovaní dotácií má nahradiť nový zákon, tvrdí ministerstvo kultúry

31.07.2020 20:11 BRATISLAVA - Dotácie Ministerstva kultúry SR bude možné poskytnúť aj na činnosti súvisiace s obnovou kultúrnych pamiatok, ktoré však nebudú predstavovať samotnú obnovu – napríklad na zdokumentovanie aktuálneho stavu kultúrnej pamiatky, odborné posúdenie potreby jej obnovy alebo prípravu projektovej dokumentácie na jej obnovu.

Europoslankyňa Nicholsonová neprestáva prekvapovať: Ďalší účes do zbierky na FOTO, vždy po tom túžil

31.07.2020 18:32 BRATISLAVA - O europoslankyni Lucii Ďuriš Nicholsonovej zo SaS je všeobecne známe, že pri jednom účese dlho nevydrží a aj v tomto prípade sa predpovede naplnili. Tá sa v týchto dňoch odhodlala k razantnej zmene imidžu a rozhodla sa urobiť si dredy! S výsledkom je skutočne spokojná. Inšpiráciu našla dokonca vo vlastnej rodine.

Uvažovali sme nad zrušením verejného obstarávania hardvérov, hovorí Saková

31.07.2020 18:32 BRATISLAVA - Verejné obstarávanie na dodávku hardvérov sa pripravilo v súlade s požiadavkami rezortu vnútra i zákonom. V reakcii na zrušenie obstarávania súčasným vedením Ministerstva vnútra SR to uviedla exministerka vnútra a poslankyňa parlamentu Denisa Saková . Pripomenula, že rezort pod jej vedením uvažoval o zrušení verejného obstarávania, no ponechal to už na nové vedenie rezortu.

Kollár zvolá schôdzu k vetovaným zákonom zrejme na september

31.07.2020 18:32 BRATISLAVA - Predseda Národnej rady SR Boris Kollár rešpektuje rozhodnutie prezidentky SR Zuzany Čaputovej vetovať niektoré zákony, schôdzu na ich opätovné prerokovanie zvolá pravdepodobne na september. Voľba nového generálneho prokurátora by tak podľa neho mohla byť aktuálna až v októbri. Kollárovo stanovisko poskytla jeho hovorkyňa Michaela Jurcová.

AKTUÁLNE Škandalózne centrum Čistý deň: Súd zrušil rozhodnutie Richtera! Prezradil ho Kočner

31.07.2020 17:04 GALANTA - V roku 2016 vypukol škandál, ktorý sa týkal resocializačného centra Čistý deň. Odštartovala ho Natália Blahová, ktorá napísala blog o tom, ako v ňom mali zneužívať dievčatá. Teraz kauzu vo svojej záverečnej reči v prípade vraždy Jána Kuciaka pripomenul obžalovaný Marian Kočner. Krajský súd zrušil rozhodnutie vtedajšieho ministra práce Jána Richtera o odobratí akreditácie.

V autobuse smrti zahynulo 12 ľudí: Čo sa podpísalo pod bolestivú tragédiu? Nákladiak preťažený nebol

31.07.2020 17:04 BRATISLAVA - Jednou z najtragickejších udalostí roku 2019 bola rozhodne nehoda autobusu pri Nitre, ku ktorej došlo 13. novembra. Zahynulo pri nej až 12 osôb. Medzi obeťami, ktoré pochádzali z obcí Kolíňany a Jelenec, boli aj školáci. Doteraz však nie je oficiálne jasné, čo bolo príčinou nešťastia.

VRAŽDA KUCIAKA Slovo dostala Zsuzsová: Vinný je Andruskó! Vedel, že to padne na Kočnera, tvrdí obžal

31.07.2020 17:04 PEZINOK - Dokazovanie v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka je ukončené. Na poslednom pojednávaní predniesli svoje záverečné reči prokurátor a splnomocnenci poškodených. Dnes sú na rade obhajcovia obžalovaných aj samotní obžalovaní.

Vláda má nebezpečnú ústavnú väčšinu, dokáže s krajinou robiť, čo chce, tvrdí Pellegrini

31.07.2020 15:44 BRATISLAVA - Vláda má nebezpečnú ústavnú väčšinu a dokáže pri tvorbe zákonov ignorovať odbornú verejnosť, s krajinou môže robiť, čo chce. Na piatkovej tlačovej konferencii to vyhlásil podpredseda Národnej rady SR a líder novovznikajúcej strany Hlas - sociálna demokracia Peter Pellegrini.

Polícia v rámci akcie Retrovírus hľadala nelegálny dovoz odpadu

31.07.2020 15:44 BRATISLAVA - Polícia na hraničnom priechode Holíč - Hodonín, na vstupe do krajiny z Českej republiky, kontrolovala kamióny v rámci akcie s názvom Retrovírus. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.