Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa
Výsledky skríningu v Jelšave: Prekvapivo vysoké percento pozitívnych, primátor kritizuje obyvateľov

31.01.2021 23:35 JELŠAVA – Skríningové testovanie v Jelšave v okrese Revúca zachytilo v nedeľu 4,65 percenta pozitívnych prípadov. Primátor mesta Milan Kolesár za zlou situáciou vidí aj nezodpovedné správanie niektorých obyvateľov.

ŠOKUJÚCA reakcia rezortu spravodlivosti k hospitalizácii Jankovskej: Samovražda?!

31.01.2021 23:35 BANSKÁ BYSTRICA - Monika Jankovská skončila v nemocnici. Rezort spravodlivosti potvrdil, že dôvodom bolo "väčšie požitie liekov", ktoré mala na predpis. Formulácia, ktorú ministerstvo použilo, nasvedčuje tomu, že bývalá štátna tajomníčka sa vo väznici v Banskej Bystrici pokúsila o samovraždu.

Čaká nás poriadne mrazivá noc: Meteorológovia vydali výstrahy, teploty môžu klesnúť až na -22°C!

31.01.2021 21:47 BRATISLAVA - Slovenský hydrometeorologický ústav upozorňuje na nízke teploty vo viacerých regiónoch. Vydal výstrahy prvého i druhého stupňa.

AKTUÁLNE Monika Jankovská skončila v nemocnici

31.01.2021 20:15 BANSKÁ BYSTRICA - Monika Jankovská skončila v nemocnici. Hospitalizovať ju mali po užití liekov. Podľa našich informácií sa aktuálne nachádza v zariadení v Banskej Bystrici, odkiaľ ju previezli z výkonu väzby v rovnakom meste. Správu priebežne aktualizujeme o ďalšie podrobnosti.

Policajti sa neuspokojili len s predložením dokladov: Odhalili viacerých šoférov s neplatným vodičák

31.01.2021 20:15 LEVICE - Policajti pri dopravných kontrolách odhalili v okrese Levice viacerých vodičov jazdiacich s neplatným vodičským preukazom vydaným v Anglicku. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre na sociálnej sieti.

Pellegrini zaradil Magálovú k hviezdičkám očkovacej kampane: Štipľavou poznámkou mu to totálne natre

31.01.2021 17:37 BRATISLAVA - Líder strany Hlas-SD Peter Pellegrini v nedeľu vystúpil v diskusnej relácii O 5 minút 12 na RTVS. Tam okrem iného okomentoval kampaň Vakcína je sloboda, ktorú rezort zdravotníctva predstavil v piatok. Voči jeho tvrdeniam sa ministerstvo okamžite ohradilo. A prišla aj reakcia jednej z tvári kampane - herečky Kamily Magálovej.

Je to definitívne! Šéf väzníc Milan Ivan končí vo funkcii, rezignoval po smrti Lučanského

31.01.2021 16:33 BRATISLAVA - Generálny riaditeľ Zboru väzenskej a justičnej stráže Milan Ivan po viac ako šiestich rokoch v nedeľu skončil vo svojej funkcii. Informoval o tom ZVJS na sociálnej sieti. Odstúpenie Ivan avizoval na tlačovej konferencii vlani 30. decembra v súvislosti s prípadom bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského.

Kollár a Pellegrini sa zhodli: Súhlasia so spustením COVID-automatu, plošné testovanie odmietajú

31.01.2021 16:33 BRATISLAVA – V nedeľnej diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12 sa stretol predseda Národnej rady SR Boris Kollár a líder mimoparlamentného Hlasu-SD Peter Pellegrini. Obaja sa zhodli v téme spustenia COVID-automatu. Jasný názor vyjadrili aj k celoplošnému testovaniu.

VIDEO Imrecze má za sebou výsluch: Obvinenia popiera! Termín rozhodnutia o väzbe je známy

31.01.2021 16:33 BRATISLAVA - Sudca pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu v Pezinku sa začal v nedeľu od poludnia zaoberať návrhom prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry na väzobné stíhanie bývalého šéfa Finančnej správy Františka Imreczeho a ďalších troch osôb zadržaných v rámci policajnej akcie Mýtnik. O ich ďalšom osude sa definitívne rozhodne až v pondelok.

Instagram zahltili šialené fitness výzvy: Žiadne tuky, žiadne cukry a žiaden zdravý rozum?

31.01.2021 15:32 BRATISLAVA - #Začiatok roka v spojení s pandémiou priniesol smršť nových výziev na Instagrame. Mnoho ľudí je kvôli opatreniam doma, naším novým štandardom je home office a škola z domu. Keďže máme viac času, čoraz viac ľudí sa zaujíma aj o šport a hľadá nové formy udržiavania si štíhlej postavy. Spolu s týmto záujmom sa však rozmohli aj podivné výzvy šíriace sa na sociálnych sieťach. Prečo by si sa do nich mal zapájať?

Cibulkovej sa lepí smola na päty: Po očkovacom škandále si zavarila v parku, pokuta od polície

31.01.2021 15:32 BRATISLAVA - Dominika Navara Cibulková má za sebou škandál súvisiaci s očkovaním proti koronavírusu. Vakcínu totiž dostala skôr, než mnohí zdravotníci. Práve preto čelila kritike verejnosti. No zdá sa, že séria jej prešľapov nie je na konci. Tentokrát neunikla pozornému zraku policajtov počas venčenia štvornohého miláčika.

Kauza Mýtnik: Imrecze a spoluobvinení majú za sebou výsluchy, termín rozhodnutia o väzbe je známy

31.01.2021 15:32 BRATISLAVA - Sudca pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu v Pezinku sa začal v nedeľu od poludnia zaoberať návrhom prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry na väzobné stíhanie bývalého šéfa Finančnej správy Františka Imreczeho a ďalších troch osôb zadržaných v rámci policajnej akcie Mýtnik. O ich ďalšom osude sa definitívne rozhodne až v pondelok na obed.

KORONAVÍRUS Matovič to povedal jasne: COVID-automat bude platiť, termín uvoľňovania opatrení nepribl

31.01.2021 15:32 BRATISLAVA - Premiér Igor Matovič odmieta, že by bola dohoda v koalícii na zmene COVID-automatu v súvislosti s plošným testovaním. Pripomenul, že za jeho prijatie hlasovali aj ostatné koaličné strany a pripravili ho spolu s odborníkmi a epidemiológmi. Povedal to v nedeľnej diskusnej relácii TV Markíza Na telo.

KORONAVÍRUS Využitie ruskej vakcíny je možné, ale až po jej schválení, odkázali europoslanci

31.01.2021 15:32 BRATISLAVA - Ak Európska lieková agentúra schváli žiadosť o registráciu ruskej vakcíny proti novému koronavírusu Sputnik, môže to rozšíriť možnosti očkovania aj na Slovensku. Zhodli sa na tom europoslanci Ivan Štefanec a Lucia Ďuriš Nicholsonová v diskusnej relácii TA3 V politike.

Vodiči, nezabudnite: Dnes končí platnosť ročnej diaľničnej známky

31.01.2021 13:45 BRATISLAVA - V nedeľu sa končí platnosť ročnej elektronickej diaľničnej známky pre rok 2020. Upozornila na to Národná diaľničná spoločnosť . Vodiči, ktorí chcú naďalej využívať spoplatnené úseky diaľnic a rýchlostných ciest, by si preto nemali zabudnúť zabezpečiť eDZ platnú na rok 2021.