Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech
Výsledky sú jasné: Tento operátor je na Slovensku najlepší | VEĽKÉ POROVNANIE

30.04.2021 22:22 Známa a na Slovensku pomerne obľúbená aplikácia Speedtest od spoločnosti Ookla, nám pomáha zistiť aktuálny stav internetu. Meria rýchlosť, latenciu a ďalšie údaje, z ktorých neskôr spoločnosť skladá akýsi obraz internetovej situácie v danej krajine.

Skvelá správa pre fanúšikov: Poprad spustil predaj lístkov na finále!

30.04.2021 22:22 POPRAD - Zápasy finálovej série Kaufland play off Tipos extraligy sú prvé v sezóne, v ktorých môžu byť na tribúnach aj diváci. Ide o pilotný projekt "Návrat fanúšikov", vypracovaný SZĽH v spolupráci s ÚVZ, SAV a konzíliom odborníkov.

Vyhláška k triedenému zberu biologického odpadu nie je nastavená dobre, tvrdí Únia miest

30.04.2021 22:22 BRATISLAVA - Vyhláška pre zavedenie triedeného zberu biologicky rozložiteľných odpadov z dielne Ministerstva životného prostredia SR nie je nastavená s ekonomickou, ani environmentálnou logikou. Tvrdí to Únia miest Slovenska . Aktuálne nastavenie vyhlášky prinesie podľa nej mestám a obyvateľom problémy a systém bez výraznej pridanej hodnoty.

Slová analytikov Matovič nerozdýcha! Porovnali šéfov delegácií, ktorí podpisovali zmluvu k Sputniku

30.04.2021 22:22 BRATISLAVA – Analytici z projektu Dáta bez pátosu, ktorí sa intenzívne venujú pandémii nového koronavírusu, tentoraz zamerali svoju pozornosť aj na porovnanie "dohadovačov" dnes už verejnej zmluvy k Sputniku V. Ide o Kirilla Dmitrijeva a Igora Matoviča, do ktorého sa teda poriadne obuli!

ŠOK a ZDESENIE: Žene skočil na čelné sklo nahý muž

30.04.2021 22:22 PARTIZÁNSKE – Kuriózny prípad sa odohral dnes v meste Partizánske v Trenčianskom kraji. Žene, ktorá v tom čase viezla svoju neplnoletú dcéru do školy a sama mala následne namierené do práce, doslova skočil na prednú kapotu auta nahý muž.

Umelú pľúcnu ventiláciu potrebuje na Zemplíne 12 pacientov s KORONAVÍRUSOM

30.04.2021 22:22 HUMENNÉ - Počet pacientov hospitalizovaných v nemocniciach na Zemplíne s ochorením COVID-19 klesol za uplynulý mesiac o polovicu. Aktuálne ich je najviac v michalovskej, najmenej v trebišovskej nemocnici. Podporu umelej pľúcnej ventilácie však stále potrebuje 12 pacientov.

Víkendové teploty budú príjemné, má to však háčik: Na Slovensko sa valia búrky! Platí výstraha

30.04.2021 22:22 BRATISLAVA – Prvý májový víkend budú sprevádzať veľmi príjemné teploty. V sobotu i nedeľu sa počas dňa oteplí až na 23 stupňov. Meteorológovia zo Slovenského hydrometeorologické ústavu však očakávajú aj búrky, pričom lokálne budú aj intenzívne. Preto vydali prvostupňovú výstrahu!

VIDEO Finančník Rattaj v podcaste prezradil, ako chce vyriešiť situáciu v Jasnej

30.04.2021 22:22 BRATISLAVA - Igor Rattaj je známy najmä ako finančník, ktorý okrem iného podniká aj v cestovnom ruchu. Nedávno spustil nový podcast s názvom RATTATA. V jeho najnovšej časti sa porozprával s moderátorom Marcelom Forgáčom. A ten ho ani trochu nešetril!

ŠIALENÉ! Kontroverzná slovenská blogerka šíri nezmyselný HOAX o očkovaní: Toto nemôže myslieť vážne!

30.04.2021 22:22 BRATISLAVA - Z očkovania proti koronavírusu majú niektorí ľudia obavy, iní neváhajú a vakcínu si dajú pichnúť hneď, ako je možné. No a potom sa nájdu takí, ktorí šíria neuveriteľné nezmysly.

KORONAVÍRUS Väznené osoby budú mať opäť možnosť stretnúť sa so svojimi blízkymi

30.04.2021 22:22 BRATISLAVA - Väznené osoby sa budú môcť v ústavoch na výkon väzby a na výkon trestu odňatia slobody opäť stretnúť so svojimi blízkymi. Umožní im to uvoľnenie protiepidemických opatrení, ktoré tento týždeň schválila vláda. Nárokové návštevy väznených budú povolené od pondelka . Informovala o tom Katarína Nováková, riaditeľka odboru komunikácie Zboru väzenskej a justičnej stráže .

Veľký rozhovor o trhu práce: Riaditeľ Kariéra.sk prezradil, ako personalisti vyberajú ľudí

30.04.2021 22:22 Pozrite si rozhovor s riaditeľom pracovného portálu Kariéra.sk Emilom Čižinským v podcaste Romana Hutiru s názvom Krok Vpred. Zistite, ako pandémia ovplyvnila pracovný trh, aké mali uchádzači nároky pred pár rokmi a čo dnes najviac trápi zamestnávateľov. Z tohto rozhovoru si tiež môžete odniesť aj dobré rady, ako úspešne zvládnuť pracovný pohovor, ako si pripraviť super životopis a motivačný list, ktoré vám môžu pomôcť získať prácu.

Šialené alebo geniálne? Žgrloši prezradili netradičné spôsoby, akými šetria peniaze

30.04.2021 22:22 Komu by sa nezišlo pár eur navyše? Kto by sa nepotešil, ak by mu na účte zostalo viac peňazí než zvyčajne? Človek je vynaliezavý tvor a ak sa rozhodne, že nejakým spôsobom ušetrí viac peňazí, je schopný vymyslieť všeličo. Spoznajte tie najčudnejšie, a možno istým spôsobom aj najoriginálnejšie, spôsoby, ako sa dá ušetriť každý mesiac zopár eur. Ktovie, možno vás niektoré tieto spôsoby inšpirujú.

Na pohovor s oblečením zadarmo? Známa značka chce pomôcť ľuďom hľadajúcim prácu

30.04.2021 22:22 Známa odevná spoločnosť H&M chce pomáhať všetkým, ktorých čaká dôležitá udalosť v živote: hľadanie si novej práce. Urobiť dobrý prvý dojem na pohovore môže uchádzačom pomôcť aj slušné a vhodné oblečenie. A preto sa značka H&M rozhodla požičať obleky na 24 hodín zadarmo tým, ktorých čaká pracovný pohovor.

V košickej Šaci vybuchla pec: Tri osoby utrpeli zranenia

30.04.2021 22:22 KOŠICE - Pri výbuchu pece v priemyselnom parku Bočiar v košickej mestskej časti Šaca utrpeli zranenia tri osoby, hasiči sú na mieste. Informovala o tom Katarína Križanová z komunikačného oddelenia Prezídia Hasičského a záchranného zboru .

VIDEO Spoločný obed slovenských špičiek: Čo preberali Čaputová, Kollár a Heger s ministrom zahraničia?!

30.04.2021 22:22 BRATISLAVA - Na ministerstve zahraničných vecí sa dnes uskutočnil pracovný obed najvyšších slovenských ústavných činiteľov. Pozvanie ministra Ivana Korčoka prijala prezidentka Zuzana Čaputová, predseda Národnej rady Boris Kollár aj premiér Eduard Heger. Cieľom schôdzky bolo etablovanie pravidelných stretnutí za účelom koordinácie našej zahraničnej politiky.