Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj
Podávate v práci slabé výkony? Toto môže byť dôvodom

31.08.2021 18:31 Bratislava - Ostatní v práci nevedia, kam skôr skočiť a vy sa nudíte, prípadne nevládzete ani len prstom pohnúť. Aj sa snažíte pripraviť niečo originálne a bombastické, no neprichádza to. Pracovné ochabenie môže byť len dočasným pocitom, no taktiež aj niečím trvalejším, čo nezmizne len tak samé od seba. Možno ste už v jednej a tej istej práce príliš dlho, alebo vám chýba nový impulz, podpora či nové výzvy. Pozrite sa, čo môžete urobiť, ak chcete, aby vám to v práci opäť pálilo a podávali ste skvelé výkony.

KORONAVÍRUS Mikas avizuje novinky v trasovaní kontaktov: V teréne môže zasiahnuť oproti minulej vlne viac ľudí!

31.08.2021 18:31 BRATISLAVA - Pandémia je na Slovensku stále téma číslo jeden a jej problémom sa prioritne naďalej venuje Úrad verejného zdravotníctva . Napriek prebiehajúcemu očkovaniu tu máme stále problém so slabou zaočkovanosťou národa, a preto bolo potrebné zvýšiť kapacity v prípade dohľadávania kontaktov. Toho si je zrejme vedomý aj hlavný hygienik Ján Mikas, ktorý oznámil v tomto sektore viaceré novinky.

Muž šoféroval pod vplyvom alkoholu: Zaparkoval aj na miestnom štadióne

31.08.2021 18:31 BRATISLAVA - Obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky čelí 42-ročný Martin z okresu Senec. Pri večernej jazde v pondelok v obci Čataj nezvládol riadenie a autom zaparkoval aj na miestnom štadióne. Dychová skúška na alkohol u muža odhalila 1,83 promile. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Návšteva pápeža na východe ovplyvní dopravu aj školy: Záchytné parkoviská a kyvadlová doprava

31.08.2021 18:31 KOŠICE – Prímestská autobusová doprava v Košickom aj v Prešovskom kraji bude počas návštevy pápeža Františka na východe Slovenska jazdiť v prázdninovom režime. Na svojej webovej stránke o tom informuje spoločnosť IDS Východ. Viaceré školy v Košickom samosprávnom kraji zároveň 14. septembra zostanú zatvorené. Na pôde košickej arcidiecézy to odznelo počas utorkovej tlačovej konferencie spoluorganizátorov návštevy Svätého Otca.

MIMORIADNA SPRÁVA Policajný prezident Peter Kovařík končí vo funkcii

31.08.2021 18:31 BRATISLAVA - Policajný prezident Peter Kovařík na tlačovej besede oznámil, že končí vo funkcii. Urobil tak potom, čo čelí obvineniam zo zmareného zásahu inšpekčnej služby.

MIMORIADNE Veľký deň na Generálnej prokuratúre! Stop v kauze Gorila: Haščák už nie je obvinený

31.08.2021 18:31 BRATISLAVA - Dnes je v prípade Generálnej prokuratúry mimoriadne silný deň a dá sa povedať, že letné suchoty sú už definitívne preč. Po zrušení obvinení v prípade Zoroslava Kollára či exšéfa SIS Vladimíra Pčolinského je tu ďalšie poriadne sústo. Obvinené bolo úradom Maroša Žilinku stiahnuté aj voči Jaroslavovi Haščákovi v kauze Gorila!

AKTUÁLNE Pčolinský ide na slobodu! Exšéfovi SIS zrušila obvinenia Žilinkova prokuratúra: Prvé REAKCIE

31.08.2021 18:31 BRATISLAVA - Bývalý šéf Slovenskej informačnej služby Vladimír Pčolinský ide na slobodu. Generálna prokuratúra mu zrušila obidve obvinenia.

Čo spôsobí delta v slabo zaočkovaných krajinách? Dátoví analytici majú pre nich zlé správy!

31.08.2021 18:31 BRATISLAVA – Leto je definitívne na konci, pekné počasie strieda to pochmúrnejšie. Viaceré krajiny sa snažia ešte pred jeseňou dostať situáciu pod kontrolu zaočkovaním populácie. Nie všetky krajiny však majú šťastie na to, že sa môžu pýšiť dobrou zaočkovanosťou. Slabé štatistiky sa im teraz prejavujú v počte úmrtí.

Pellegrini chce novelou umožniť skoršie rokovanie o zmene pri referende

31.08.2021 18:31 BRATISLAVA - Nezaradení poslanci Národnej rady SR okolo Petra Pellegriniho chcú, aby plénum o odmietnutých návrhoch zákonov mohlo rokovať opätovne aj skôr, ako o pol roka. Ale len vo výnimočných situáciách. Takto chcú dosiahnuť, aby sa čo najskôr dalo opätovne rokovať o zmenách ústavy v súvislosti s referendom o predčasných voľbách, a nie až v decembri. Predseda parlamentu Boris Kollár priznal, že ide o dobrý návrh. Keďže je však z dielne opozície, v zmysle koaličnej dohody zaň ale hlasovať nebude.

Náš koncept profesionalizácie vo verejnom obstarávaní podporuje aj OECD, tvrdí Hlivák

31.08.2021 18:31 BRATISLAVA – Predseda Úradu pre verejné obstarávanie Miroslav Hlivák viedol online rokovanie s riaditeľom odboru verejného obstarávania v rámci Organizácie pre hospodársku spoluprácu a rozvoj Paulom Maginom. Predstavil mu pokrok úradu pri tvorbe legislatívy o profesionalizácii vo verejnom obstarávaní.

VIDEO Všetkých 28 ľudí z Afganistanu prešlo bezpečnostnou previerkou, informoval Ivan Korčok

31.08.2021 18:31 BRATISLAVA - Všetkých 28 ľudí, ktorých v pondelok evakuovali slovenskí vojaci z Afganistanu, prešlo bezpečnostnými previerkami a bola preverená aj ich identita. Momentálne sa nachádzajú v karanténnom stredisku v Humennom. Na tlačovej konferencii o tom informoval minister zahraničných vecí Ivan Korčok . Premiér Eduard Heger označil evakuáciu ľudí za najúspešnejšiu misiu.

Slovensko musí prijať ľudí z Afganistanu, ktorí nám pomáhali, tvrdí Pellegrini

31.08.2021 18:31 BRATISLAVA - Slovensko by malo podľa expremiéra a nezaradeného poslanca Národnej rady SR Petra Pellegriniho prejaviť solidaritu s utečencami z Afganistanu. Tvrdí, že Slovenská republika musí prijať tých, ktorí s ňou aj počas našich misií spolupracovali. Pokiaľ ide o povinné kvóty a prerozdelenie všetkých migrantov, to jeho mimoparlamentná strana Hlas-SD odmieta.

KORONAVÍRUS Počet prípadov rastie: V tretej vlne rozhodnú KĽÚČOVÉ faktory! Táto skupina sa zrejme premorí

31.08.2021 18:31 BRATISLAVA - Prázdniny sa končia a horúce letné dni vystriedal dážď a chladnejšie počasie. Ľudia sa začínajú vracať z dovoleniek a aj to je dôvod, prečo počet nových prípadov začal pomaly stúpať. Presne to sa dialo aj minulý rok o takomto čase, no vtedy sme nemali k dispozícii očkovanie, no na druhej strane sa nevyskytovali ani nebezpečné mutácie. Udrie tretia vlna v plnej sile?

VIDEO Kovařík by podľa Kollára mal odísť z funkcie: Na niektoré otázky dostali odpovede

31.08.2021 18:31 BRATISLAVA - Ak by sa policajný prezident Peter Kovařík rozhodol z funkcie odísť, predseda parlamentu Boris Kollár to bude vnímať veľmi pozitívne. Kovařík by to podľa neho mal urobiť. Hnutie Sme rodina má podľa Kollára viacero otázok aj o fungovaní vedenia Ministerstva vnútra SR, preto chceli poslanci hnutia otvoriť schôdzu o odvolávaní ministra vnútra Romana Mikulca . Koalícia sa podľa neho nechce zúčastňovať na cirkuse Smeru-SD, avizoval, že na riadnej schôdzi v septembri bude mať opozícia možnosť vyjadriť sa k Mikulcovi.

Schôdza, ktorá ani nezačala, má krutý dopad: Fico hovorí o daňovom podvodníkovi Mikulcovi, uzemnil ho Kollár

31.08.2021 18:31 BRATISLAVA - Rokovanie parlamentu, ktoré sa malo venovať odvolávaniu ministra vnútra Romana Mikulca sa dnes pokúsili poslanci otvoriť znova. Po včerajších dvoch pokusoch, kedy nebolo plénum uznášaniaschopné, museli schôdzu presunúť na dnes, no ani teraz neuspeli. Opozícia sa pre dnešný priebeh na koalíciu rozohnila, hlavne predseda Smeru Robert Fico. Vzápätí mu to ale všetko spočítal aj predseda parlamentu Boris Kollár .