Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava
Od vLásky z lásky: Marián Slávka zverejnil novú experimentálnu verziu skladby Dunaj od Jany Kirschner

25.04.2024 15:45 Marián Slávka zverejnil vlastnú verziu piesne Dunaj od Jany Kirschner. Novinka výrazného bubeníka, klaviristu a skladateľa vychádza v rámci jeho projektu vLáska a bude súčasťou EP zloženého z piesní populárnych slovenských autorov, s ktorými Marián Slávka za uplynulé roky spolupracoval. Nahrávku pomenoval Od vLásky z lásky.

THROWBACK To najlepšie, čo sa mu prišlo do života: Tento song venoval Majk Spirit svojej dcérke

25.04.2024 15:45 Obzvlášť medzi slovenskými rapermi sa zvyknú rodiť najmä dcérky, čo potvrdzujú napríklad Separ, Ego alebo aj Majk Spirit.

Synovia Lennona a McCartneyho spolu napísali pieseň Primrose Hill

24.04.2024 19:15 James McCartney a Sean Ono Lennon, synovia Paula McCartneyho a Johna Lennona, včera zverejnili spoločnú pieseň Primrose Hill. Akustická skladba o trávení času s milovanou osobou na obľúbenom mieste v Londýne je druhým singlom McCartneyho, ktorý oznámil vo februári svoj návrat k hudbe skladbou Beautiful.

Dvojnásobný držiteľ Grammy podporil turné vokálnej skupiny Voising. Príďte zažiť zimomriavky na ich koncerty!

24.04.2024 19:15 Skupina Voising chystá turné po celom Slovensku, na ktorom predstaví debutové CD Všetko má svoj čas. Šesť slovenských výnimočných hlasov podporila špička svetovej a’cappellovej scény! Paul Phoenix – spevák a zakladajúci člen svetoznámej speváckej skupiny King’s Singers, ktorý je dvojnásobným držiteľom ceny Grammy, členov Voising dokonca koučoval! Zistite aj vy, ako znie hudba bez pridania jediného nástroja. Stretneme sa v Bratislave, Nitre, Košiciach, Liptovskom Mikuláši a Banskej Bystrici!

MADUAR prináša svetové hviezdy do Rimavskej Soboty a Žiaru na najväčšiu letnú 90’s party na Slovensku!

24.04.2024 19:15 Skupina MADUAR oslavuje tento rok 30 rokov na českej a slovenskej hudobnej scéne a súčasťou osláv je aj 2. ročník jej vlastného 90’s festivalu, na ktorý pozýva svojich kolegov z 90. rokov.

Pripojte sa k nám na nezabudnuteľnú pivnú cestu v malebnom historickom centre Banskej Štiavnice

23.04.2024 22:00 Objavujte chuť mesta! Nultý ročník Štiavnicej pivnej cesty sa uskutoční 11.5 2024. Po zakúpení lístkov budete mať možnosť prejsť desať rôznych prevádzok a ochutnať v každej z nich jedinečné pivo. Po absolvovaní všetkých desiatich prevádzok na Vás čaká titul "Majster pitia piva" a certifikát ako odmena za vašu ochotu objavovať jedinečné pivné kúty mesta. Cieľom akcie je, aby každý účastník navštívil každú zapojenú prevádzku, prešiel sa mestom Banská Štiavnica a nadýchal sa čerstvého vzduchu pri spoločnom objavovaní miestnych klenotov.

Košice sa pripravujú na veľkolepú módnu udalosť - CASSOVIA FASHION SHOW

23.04.2024 22:00 Pre všetkých obdivovateľov módy a umenia prichádza jedinečná a nezabudnuteľná udalosť. Spojenie módy, tanca a spevu - to všetko ponúka veľkolepá multikultúrna módna show - CASSOVIA FASHION SHOW | SPRING/SUMMER 2024. Premiérový ročník sa koná už 26. apríla o 19:00 v Spoločenskom pavilóne v Košiciach!

Courtney Love kritizuje úspešné kolegyne. Taylor Swift nie je zaujímavá, Lana Del Rey si má dať pauzu

23.04.2024 22:00 BBC Radio 6 Music odvysielalo v uplynulých dňoch rozhlasovú sériu rozhovorov Courtney Love's Women. Rocková ikona v nej vyzdvihla silu žien v hudobnom priemysle, ktoré ju ako speváčku formovali. Hovorila o Patti Smith, Nine Simone či PJ Harvey. Osem odvysielaných epizód však následne zatienil rozhovor pre britský magazín The Standard, v ktorom ostro kritizovala Madonnu, Lanu Del Rey, Beyoncé či Taylor Swift. Medzi ich fanúšikmi tak rozpútala emočnú búrku.

Kto je Emma Stone? Vždy túžila byť herečkou, rodičov presvedčila netradičným spôsobom

23.04.2024 22:00 #Herečke Emme Stone sa darí čím ďalej, tým viac. Hoci má ešte len 35-rokov, kombinácia jej perfektnej vizáže a nepopierateľného talentu z nej robia hviezdu prvej kategórie. Čo všetko sa oplatí o nej vedieť?

Deň velikánov: V rovnaký dátum prišiel na svet Steve Fossett, Kant aj Oppenheimer

23.04.2024 01:00 V pondelok 22. apríla si pripomíname okrúhle výročie narodenia hneď niekoľkých veľkých osobností. Pred 80 rokmi sa narodil dobrodruh Steve Fossett, ktorý posúval hranice možného, pred 120 rokmi zasa Julius Robert Oppenheimer, otec atómovej bomby a čiernych dier a presne pred 300 rokmi prišiel na svet aj Immanuel Kant, jeden z najvýznamnejších európskych mysliteľov.

Peter Bič Project má nový singel Perly. Pozrite si videoklip plný temperamentu a tanca

23.04.2024 01:00 Skupina Peter Bič Project po minuloročných singloch Maky a Len sa smej prichádza s ďalšou novinkou, ktorá je predzvesťou jej nového albumu, plánovaného na vydanie v druhej polovici roka 2024. Kapela momentálne intenzívne pracuje na nových skladbách, keďže koncertná sezóna sa už nezadržateľne rozbieha a príležitostí dostať sa do štúdia bude čoraz menej.

Skladba na tento deň: Pil C a Separ v roku 2016 vytvorili oheň, ktorý nám pomotal hlavy

22.04.2024 14:45 Na konci roku 2015 sa Pil C premiérovo spojil so Separom, pričom nám uvarili už azda nesmrteľný hit "Vidím jak ich je*e".

Životopisný film o Amy Winehouse sa dostal do kín spolu so skladbou Nicka Cavea

21.04.2024 17:45 Dlhoočakávaný hraný film Back To Black bol v piatok 12. apríla uvedený v Spojenom kráľovstve do kín. Na slovenskú premiéru filmu, ktorý sleduje život a kariéru londýnskej speváčky, si budeme musieť počkať do 16. mája. Soundtrack k filmu oficiálne vychádza až 17. mája, avšak nová skladba s názvom Song for Amy vyšla spolu s filmom už v piatok.

Prekvapenie ako má byť: Yzomandias vydal svoje nové EP, má tam samé rakety

21.04.2024 17:45 #Rapové prekvapenia máme veľmi radi, o to viac, keď vo výsledku znejú takto fresh. Yzomandias včera oznámil, že o polnoci vydáva svojé nové EP-čko s názvom Paranoia, ktoré sme si samozrejme okamžite museli pustiť a podeliť sa o neho aj spolu s tebou! Čo nám to Yzo aktuálne uvaril za nové rakety?

Jean-Michel Jarre vystúpi 12. mája v Bratislave. Špeciálnym hosťom bude gitarista Queen Brian May

20.04.2024 21:00 Exkluzívny koncert s názvom Bridge from the Future, ktorý sa uskutoční pri Moste SNP, si budú môcť fanúšikovia vychutnať zadarmo. Pôjde o otváracie podujatie siedmeho ročníka festivalu Starmus, ktorý prepája vedu, hudbu a umenie.

Následujúci mesiac