Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek
Úmrtie Dušana Grúňa : Rodina zverejnila PARTE... Pohreb bude už ZAJTRA!

25.04.2024 01:31 BRATISLAVA - V pondelok Slovensko zasiahla správa o náhlom úmrtí Dušana Grúňa . Spevák bol v nemocnici približne dva týždne so silným zápaľom pľúc a začali mu zlyhávať orgány. Rodina aktuálne zverejnila smútočné parte... Pohreb bude už zajtra!

Slávna speváčka predviedla svoju dokonalú figúru: Odvážnymi zábermi potešila oko nejedného fanúšika!

25.04.2024 01:31 LONDÝN - Britská speváčka Leigh-Anne Pinnock sa preslávila hlavne ako súčasť dievčenskej skupiny Little Mix. Momentálne sa však tak, ako ostatné členky kapely, venuje sólovej kariére a okrem toho pravidelne zásobuje svojich fanúšikov na sociálnych sieťach zábermi zo svojho súkromia.

Haberova FOTO z detstva: Ostrihaný podľa hrnca a štrbavý!

25.04.2024 01:31 BRATISLAVA - Všetci to poznáme... Pri niektorých záberoch z detstva sa červenáme dodnes. Svoje o tom vie aj spevák Paľo Habera .

Ťažko chorá herečka musí nosiť PLIENKY: Nechutný dôvod... HOVINO niekoho iného sa mi dostalo do ÚST!

25.04.2024 01:31 LOS ANGELES - Pred mesiacom obletela verejnosť informácia, že herečka Christina Applegate , ktorá trpí ochorením skleróza multiplex, musí nosiť plienky. Vtedy tvrdila, že to je kvôli problematickej chôdzi, kvôli ktorej by skrátka nestihla prísť na záchod. Aktuálne však prehovorila o ďalšom probléme, ktorý ju v poslednom období trápil. Práve ten ju donútil po hygienickej pomôcke siahnuť!

Ťažko chorý Bartoška po správach o zdravotných problémoch: FOTO Prvýkrát na verejnosti!

25.04.2024 01:31 PRAHA - Od minulého roka Jiří Bartoška bojuje s rakovinou. O to viac minulý týždeň vystrašila verejnosť správa, že obľúbený český herec pre zhoršenie zdravotného stavu ruší natáčanie nového flmu. Podľa vyjadrenia produkčného sa dokonca nachádzal v nemocnici. V utorok sa však po dlhom čase objavil v spoločnosti... Aha, ako aktuálne vyzerá!

Bývalku Georgea Clooneyho POTRÁPILI plavky: Takmer jej vyliezli PRSIA... Aj TO dole!

25.04.2024 01:31 MIAMI - Herečka Elisabetta Canalis sa do povedomia verejnosti zapísala predovšetkým vzťahom s hviezdnym Georgeom Clooneym . Dvojica tvorila pár len 2 roky a rozišla sa pred dlhými 13 rokmi, no napriek tomu je krásna Talianka naďalej v hľadáčiku paparazzov. Aktuálne ju nafotili na pláži v Miami... Fotografi ju zachytili ako bojuje s nezbednými plavkami!

Českému hercovi zomrela jeho láska: Pokus o samovraždu v zahraničí!

25.04.2024 01:31 PRAHA - Zahorel láskou k o 10 rokov mladšej! Bohužiaľ, lásku herca Josefa Dvořáka zrazilo auto. A on sa z toho nevedel spamätať - chcel si vziať život.

Kuly o príhode na cestách: Nafúkal vodič, spolujazdec a keď skontrolovali dieťa… Policajti ostali bez slov!

25.04.2024 01:31 BRATISLAVA - V relácii Hit roka sa prostredníctvom krátkych ukážok vrátime do rokov 1977, 1984 a 1970. V kreslách glosátorov moderátor privíta Adelu Vinczeovú, Mária Kulyho Kollára a Michala Kubovčíka.

PIKANTNÉ PRIZNANIE hviezdnej speváčky: 5 rokov mala milostný vzťah s touto ženou!

24.04.2024 14:30 LONDÝN - Patrí medzi jedincov, pre ktorých žiadna téma nie je tabu! Reč je o speváčke Mel B , ktorá sa preslávila pôsobením v mimoriadne úspešnej formácii Spice Girls. Umelkyňa v týchto dňoch plánuje svoju tretiu svadbu. Ako ale v súvislosti s láskou prezradila, má skúsenosti aj s rovnakým pohlavím.

Stav Dušana Grúňa sa NÁHLE zhoršil pred 2 týždňami: Vážne problémy napovedal BEŽNÝ JAV!

24.04.2024 14:30 BRATISLAVA - V pondelok zasiahla Slovensko informácia o úmrtí legendárneho slovenského speváka Dušana Grúňa . Spevák bol v nemocnici so silným zápalom pľúc a začali mu zlyhávať orgány. Jeho manželka Majka aktuálne prezradila, že jeho zdravotný stav sa zhoršil pred dvomi týždňami... Vážne problémy napovedal tento bežný jav!

Úprimná spoveď herca zo slávneho seriálu: Kvôli finančným problémom rozmýšľal o samovražde!

24.04.2024 14:30 LOS ANGELES - Amerického herca Giancarla Esposita pozná každý fanúšik seriálového hitu Breaking Bad. Predtým, ako sa jeho kariéra vďaka tomuto počinu rozbehla naplno, však jeho finančná situácia nebola vôbec dobrá. V najnovšom rozhovore priznal, že kvôli tomu dokonca uvažoval o samovražde, aby pozostalá rodina dostala peniaze z jeho poistenia.

Markíza ŠOKOVALA divákov: Semifinále Let's Dance bude TOP... Zatancujú si TIETO celebrity z minulej série!

24.04.2024 14:30 BRATISLAVA - Markíza "ide bomby"! Tohtoročná séria Let's Dance je skutočne výnimočná. Tvorcovia si dali záležať a pre divákov pripravili obrovské prekvapenia. Počas aktuálneho ročníka sa na jednom z porotcovských kresiel striedajú známi hostia, no a prvýkrát sme boli svedkom toho, že si celebrity vymenili tanečných partnerov. A týmto to ani zďaleka nekončí!

Posledná kvapka pre princa Harryho: Skončil v slzách... Toto od Karola III. nečakal!

24.04.2024 14:30 LONDÝN - Vzťahy medzi princom Harrym a zvyškom kráľovskej rodiny sa po jeho odchode do USA značne zhoršili. Pre neho samotného však bolo poslednou kvapkou rozhodnutie jeho otca - kráľa Karola III., po ktorom sa podľa najnovších informácií dokonca rozplakal.

Basketbal na Pasienkoch pripomínal NBA: V hľadisku kopa celebrít… Tina s dcérou, Ego aj Martin Škrteľ!

24.04.2024 14:30 BRATISLAVA –Basketbalový zápas medzi dlhoročnými rivalmi Interom Bratislava a Prievidzou prežívala včera plná hala na bratislavských Pasienkoch. Dynamická hra dvíhala takmer 2200 divákov zo stoličiek. Nechýbali medzi nimi známe tváre ako Tina, Ego, či futbalista Martin Škrteľ.

Víťaz svetoznámej speváckej súťaže bojuje o život: Po strelnej rane do hrude utrpel vážne zranenia!

24.04.2024 14:30 BORDEAUX - Francúzsky spevák Kendji Girac sa preslávil hlavne vďaka svojmu víťazstvu v speváckej šou The Voice. Momentálne však bojuje o svoj život v nemocnici v Bordeaux, kde skončil po tom, ako ho v pondelok ráno postrelili do hrude.

Následujúci mesiac