Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela
Dievčina si na internete objednala módny hit týchto dní: Dostala módny s na FOTO

30.11.2019 20:10 GLASGOW - Online nakupovanie je síce pohodlné, ale internet denne zaplavujú skúsenosti zákazníkov, ktorých nemilo prekvapí kvalita dodaného výrobku. Podobne dopadla aj mladá Škótka s kabátom vyrobeným v Číne. Na Instagrame teraz všetkých upozorňuje, aby boli opatrnejší, pretože zakúpený tovar nemá kde reklamovať a vrátiť.

Apple opúšťa významný človek, ktorý sa podieľal na ich najväčších úspechoch

30.11.2019 20:10 SAN FRANCISCO - To, čo naznačil Tim Cook v júni tohto roku sa stalo realitou. CDO Jony Ive odchádza z Apple. To, že sa tak naozaj stalo potvrdzuje fakt, že meno Jony Ive už nenájdete na webových stránkach Apple.

Budíte sa často v noci zo spánku? Veľký pozor, možno trpíte týmito vážnymi ochoreniami

30.11.2019 18:44 LONDÝN - Každému sa niekedy stane, že sa uprostred noci z ničoho nič zobudí a má ťažkosti opäť zaspať. Pokiaľ sa to však deje pravidelne, môže to signalizovať vážne ochorenie, ako napríklad cukrovka či rakovina. Sú však aj iné príčiny, ktoré viete ľahko ovplyvniť.

VIDEO Kanaďan natočil ten najdesivejší zvuk v lese: Počuť ho, tak utekáte kade ľahšie

30.11.2019 14:42 MORICETOWN - Už ste niekedy počuli štekať líšku? Údajne je to jeden z najstrašidelnejších zvukov na svete, obzvlášť pokiaľ ste osamote niekde v lese. Dokazuje to napríklad toto video z Moricetownu, kanadskej Britskej Kolumbie. Zachytáva zvuk neznámeho zvieraťa a autor záberov sa pýta, o čo konkrétne išlo.

Zlato pre kĺby, črevá aj imunitu: Objavte účinky kurkumy plus chutný návod, ako si ju dopriať

30.11.2019 13:13 BRATISLAVA - V súčasnosti už táto exotická korenina nie je žiadnou novinkou. Avšak jej účinky a schopnosti sú tak širokospektrálne a obohacujúce, že sa stáva stále viac populárnou.

KVÍZ Bežné veci zblízka: Uhádneš z týchto fotografií, na čo sa v skutočnosti pozeráš?

30.11.2019 13:13 BRATISLAVA - Dnes sa pozrieme bližšie na zúbok predmetom a veciam, ktoré nás každodenne obklopujú. Na prvý pohľad sú všedné, no keď sa zameriaš iba na detail, uvidíš ich v inom, oveľa zaujímavejšom uhle. Pripravili sme pre teba kvíz, v ktorom si môžeš overiť svoje pozorovacie schopnosti.

Ikonická pohovka z Priateľov: Nemusíte za ňou letieť cez oceán

30.11.2019 12:13 BRATISLAVA -Či ste videli len zopár dielov Priateľov alebo ich pozeráte zakaždým keď idú v telke, iste poznáte oranžovohnedý gauč, ktorý sa objavuje v úvodnej znelke pri fontáne. A tiež v newyorkskej kaviarni Central Perk, kde Priatelia trávili toľko času.

FOTO Tragické odhalenie v Pompejach: Dieťa hľadalo útočisko pred výbuchom, skrýša ho zabila

30.11.2019 10:11 POMPEJE - Rímske mesto Pompeje, ktoré bolo zničené výbuchom sopky v roku 79 n. l., odhaľuje svoju tvár vďaka projektu The Great Pompeii Project. Archeológovia tak majú možnosť odhaľovať tajomstvá lokality zavalenej žeravou lávou a tvoriť teórie o tom, čo sa dialo s pôvodnými obyvateľmi v čase katastrofy. Podobne je to aj v prípade objavenej kostry dieťaťa, ktoré pravdepodobne hľadalo útočisko v termálnych kúpeľoch.

Randíte cez zoznamku? Nemusí stačiť ani to, že ste krásni, táto CHYBA vás môže nadobro odpísať!

30.11.2019 10:11 HAAG - Vo svete online randenia je síce príťažlivý vzhľad a charizma výhodou, ale tým, čo nakoniec rozhodne, môže byť správna gramatika a pravopis. Zistili to podľa britského denníka The Times holandskí vedci. Ľudia, ktorí si hľadajú partnera na internetových zoznamkách a dopúšťajú sa gramatických chýb či preklepov alebo volia príliš neformálny jazyk, majú podľa nich často horšie vyhliadky.

Mozartov portrét z detstva vydražili za štyri milióny eur

30.11.2019 10:11 BRATISLAVA - Ojedinelý portrét rakúskeho hudobného skladateľa Wolfganga Amadea Mozarta, ktorý ho zachytáva ako 13-ročného, predali za štyri milióny eur na dražbe aukčného domu Christie's v Paríži. Konečná suma pritom výrazne presiahla predpokladanú čiastku, informovala vo štvrtok stanica BBC.

Ako dokážu osobné kontakty zlepšiť hospodárske výsledky aj materiálne blaho

30.11.2019 10:11 BRATISLAVA - Sú osobné a rodinné väzby skutočne tak dôležité pre dosiahnutie hospodárskych výsledkov tým, že vedú k systematickým rozdielom v raste príjmov? Prirodzený experiment ukázal, že áno.

Poponáhľajte sa s vianočným zdobením: Nenápadný vplyv na psychiku, ktorý vás presvedčí

30.11.2019 10:11 BRATISLAVA - Začali ste už s vianočným zdobením alebo ešte vyčkávate? Máte najvyšší čas, tvrdia vedci. Ideálne je pustiť sa do príprav hneď po Dušičkách, takže už včera bolo neskoro, ako sa hovorí. Prečo by sme sa mali tak ponáhľať?

Randíte cez zoznamku? Nemusí stačiť ani to, že ste krásny, táto CHYBA vás môže nadobro odpísať!

30.11.2019 07:33 HAAG - Vo svete online randenia je síce príťažlivý vzhľad a charizma výhodou, ale tým, čo nakoniec rozhodne, môže byť správna gramatika a pravopis. Zistili to podľa britského denníka The Times holandskí vedci. Ľudia, ktorí si hľadajú partnera na internetových zoznamkách a dopúšťajú sa gramatických chýb či preklepov alebo volia príliš neformálny jazyk, majú podľa nich často horšie vyhliadky.

VIDEO Suseda si všimla, že pri dome krúži dookola auto: Keď zbadala, kto ho šoféruje, neverila

29.11.2019 20:08 PORT ST. LUCIE - Čierny labrador predviedol obyvateľom mesta Port St. Lucie na Floride neobvyklé divadlo, keď im ukázal svoje vodičské zručnosti. Po hodinovom krúžení po miestnej slepej ulici označili policajti a hasiči jeho jazdu ako najbezpečnejší výkon šoféra bez vodičského preukazu.

Muž stratil na túre v snehu svadobný prsteň: našla ho dvojica turistov, neuveriteľná náhoda

29.11.2019 17:10 MOUNT HANCOCK - Dvojici turistov sa podarilo pomocou detektoru kovov objaviť na vyše 1200-metrovom zasneženom kopci v americkom štáte New Hampshire svadobný prsteň istého muža, ktorý ich po strate obrúčky požiadal o pomoc. S odvolaním sa na správy miestnych médií o tom v stredu informovala agentúra AP.