Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér
Elon Musk: Budúci rok predstavíme batériu, ktorá vydrží 1,6 milióna km!

30.04.2019 21:03 LOS ANGELES - Často kontroverzný šéf automobilky Tesla, Elon Musk, predstavil plány týkajúce sa základu azda každého elektromobilu – batérií. Spoločnosť má pracovať na nových batériách, ktorých životnosť sa bude pohybovať na úrovni 1,6 milióna kilometrov .

Avengers Endgame lámu rekordy a zarobili už viac než miliardu dolárov

30.04.2019 21:03 BRATISLAVA - Avengers Endgame zlomil všetky rekordy vo väčšine krajín, kde sa premieta.

Ryanair nepustil na palubu chorého chlapca : A navyše chceli, aby zaplatil za túto šialenosť!

30.04.2019 20:03 ALICANTE - Zamestnanci leteckej spoločnosti Ryanair nedovolili chlapcovi trpiacemu autizmom zobrať si na palubu lietadla upokojujúcu hračku. Dokonca za ňu pýtali príplatok vo výške 25 libier. Chlapca sa prístup zamestnancov hlboko dotkol. Situáciu napokon zachránili konkurenčné aerolinky Jet2.

Štyri znaky, že ste bohatý človek, aj keď si to o sebe nemyslíte

30.04.2019 19:13 BRATISLAVA - Nemusíte mať obrovskú hŕbu peňazí na to, aby ste sa cítili bohatý. Veľa ľudí síce za boháčov považuje ľudí, ktorí majú luxusné autá, žijú v obrovských vilách alebo chodia niekoľkokrát ročne na drahé dovolenky. Toto však nemusí byť jediná podmienka, bohatý človek môže byť definovaný aj inak. Chcete vedieť, čo stačí k tomu, aby ste sa cítili ako boháč?

VIDEO Kúpila si starý dom v Sliači a zmenila svoj život od podlahy

30.04.2019 19:13 SLIAČ - Stretnutie Adriany a storočného domu s 50 oblúkmi bolo bez preháňania osudové – prinieslo radikálnu zmenu najskôr do života mladej ženy, potom aj do domu samotného.

Odvážne ženy ukázali svoje FOTO bez mejkapu: Každodenný život s desivou diagnózou

30.04.2019 18:03 BRATISLAVA - Ružovka je kožné ochorenie, pri ktorom pokožka na tvári abnormálne sčervenie. Ženy trpiace touto chorobou zverejnili prostredníctvom hashtagu #RosaceaNoFilter fotografie, ktoré zobrazujú každodenný život s touto diagnózou. Chcú tak podporiť milióny osôb po celom svete, ktoré prežívajú to isté.

Tento zoznam by mali mať deti na očiach: 30 zásad slušného správania

30.04.2019 16:33 BRATISLAVA - Tento zoznam vyveste na viditeľné miesto, aby si ho deti mohli kedykoľvek pozrieť. Obsahuje to najzákladnejšie, čo by každý mladý džentlmen a mladá dáma mali ovládať.

Otestuj sa v najlepších KVÍZOCH tohto roku: Páli ti to? Predveď sa!

30.04.2019 15:17 BRATISLAVA - Sú sviatky a máme za sebou takmer prvú tretinu roka. A tak môžeme aj trocha bilancovať. Kvízy na Hashtagu patria k tomu najobľúbenejšiemu obsahu. Pravidelne ti prinášame každý týždeň aspoň jeden. A preto, aby ti náhodou nejaký skvelý kvíz neunikol, pozri si tie, ktoré si tento rok otvorilo najviac ľudí.

FOTO Armáda údajne našla v snehu stopy legendárneho monštra

30.04.2019 14:09 HIMALÁJE - Indická armáda tvrdí, že sa jej ako prvej podarilo odfotografovať stopy yetiho, údajného človeku podobného tvora žijúceho v Himalájach. Oznámenie vyvolalo na internete záplavu nedôverčivých reakcií, informovala televízia CNN.

Pravdivý príbeh: Mužom vzťah bez záväzkov prekáža, ja sa už nechcem viazať

30.04.2019 14:09 BRATISLAVA - Hovorí sa, že ženy túžia v partnerstve po zázemí a istote, zatiaľ čo muži sa do vzťahov nehrnú a čo najdlhšie chcú zostať slobodní. U mňa to ale akosi neplatí. Zažila som sklamanie a z vážneho vzťahu mám teraz strach. Moji doterajší partneri by sa však najradšej už po týždni známosti sťahovali ku mne a zazneli už dokonca aj reči o svadbe.

Zažite cestu do budúcnosti na vlastnej koži: VIDEO Otvorili najkrajšie letisko na svete

30.04.2019 13:15 Prestupy počas letov do vzdialenejších destinácií obvykle cestujúcich otravujú, v Singapure si ale budete želať, aby trvali dlhšie. Alebo sem dokonca priletíte len preto, aby ste mohli jeho letisko Changi preskúmať poriadne. Nová budova s názvom Jewel je totiž akýmsi obchodným, gastronomickým a zábavným centrom a ponúka také atrakcie, ktoré skutočne inde neuvidíte, ani keby ste mali všetky peniaze sveta.

Máte v aute „šumítko“, alebo koncertnú sálu? Akú značku?

30.04.2019 12:01 BRATISLAVA - Štýlová karoséria, skvelý pohon, mäkká koža a pravé drevo, odpruženie perfektné ako oblek ušitý na mieru.

Tiché príznaky, ktoré upozorňujú na nebezpečnú chorobu: Signály, že niečo nie je v poriadku!

30.04.2019 12:01 BRATISLAVA - Aj keď je krvácanie z konečníka najzreteľnejším príznakom rakoviny hrubého čreva, vaše telo vám môže dať aj iným spôsobom dať najavo, že niečo nie je v poriadku. Ak spozorujete niektorý z nasledujúcich príznakov, nenechávajte si to pre seba a radšej navštívte lekára.

Sexi modelke neverili, že táto časť jej tela je naozaj pravá: VIDEOdôkaz priamo od lekára

30.04.2019 10:31 BEVERLY HILLS - Instagramová influencerka Daisy Keechová sa postavila kritikom jej guľatého zadočku. Tí tvrdili, že ho má chirurgický upravený, expert však prehlásil opak. Preslávený odborník, doktor Ghavami, potvrdil prirodzenosť a Daisyinu ozdobu označil za „prvý certifikovaný pravý zadok“.

Ohrozená obľúbená kľúčová komodita: Jej budúcnosť diktujú preferencie zákazníkov

30.04.2019 10:31 BRATISLAVA - Mlieko, ktoré nás sprevádza už od čias pastierov a lovcov má z globálneho pohľadu pred sebou naďalej svetlú budúcnosť. Ohrozia ho však klimatické zmeny, alebo demografické explózie? Súčasný pretrvávajúci trend smerujúci k vyššej konzumácii proteínov vedie k akémusi „návratu“ mlieka a dlhodobo potvrdzuje tempo rastu vo výrobe tejto komodity.