Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela
FOTO Moderátor neveril tomu, čo sa deje v lietadle: Tajne nakrútil nadržaný párik pri čine

31.05.2019 20:32 CANBERRA - Austrálsky televízny moderátor Darren McMullen prichytil pár, ktorý sa na palube lietadla Jetstar skutočne odviazal. Tridsaťsedemročný moderátor bol svedkom toho, ako žena „rukou obšťastňuje“ muža sediaceho vedľa nej. Zdá sa, že tento riskantný skutok si nikto okrem Darrena nevšimol.

Niekto zaplatil 1,3 milióna dolárov za netbook plný vírusov

31.05.2019 18:33 BRATISLAVA - Existuje ešte niečo viac absurdnejšie ako toto? Ktosi zaplatil za netbook plný malvéru neuveriteľných 1,3 milióna dolárov.

Slováci ho kupujú ako teplé rožky: Tento Xiaomi smartfón je klenot!

31.05.2019 18:33 BRATISLAVA - Xiaomi tento rok predstavil niekoľko verzií svojej vlajkovej lode, Mi 9. Jednou z nich je aj Xiaomi Mi 9 SE, ktorá síce prichádza o tie najprémiovejšie vlastnosti, no zvyšok je vzhľadom na jeho cenu neuveriteľne atraktívny. Aj z toho dôvodu sa z neho stal bestseller nielen v Číne, ale aj u nás, v Európe.

VIDEO Muža bolelo brucho, röntgen odhalil šokujúcu príčinu: Toto mu našli v bruchu

31.05.2019 17:02 BUNDI - Muž zo severozápadného indického štátu Radžastan má šťastie, že po zjedení desiatok železných klincov vôbec žije. Žiaden z nich našťastie neprerazil jeho žalúdočnú stenu a lekárom sa ich podarilo bezpečne odstrániť. Podľa odborníkov pacient trpí poruchou príjmu potravy.

Prečo je dobré, keď si v práci riešite „svoje“: Dôkaz, že to z vás robí lepšieho zamestnanca

31.05.2019 17:02 BRATISLAVA - Dnes je pre mnohých zamestnancov normálne, že v rámci pracovného času riešia aj svoje súkromné záležitosti. Mnohí sa po príchode do práce prihlasujú do súkromných e-mailov, aby vyriešili, čo je potrebné. Zaplatiť faktúry, deťom obedy, objednať firmu na opravu klimatizácie. Popri práci komunikujú s najbližšími, aby vedeli, že je všetko v poriadku. Robíte to aj vy a máte z toho občas pocit viny? Nemusíte mať. Toto je dôvod.

Ruskí kozmonauti upratovali vo vnútri ISS a narazili na nečakaný nález

31.05.2019 14:39 ISS - Ruskí kozmonauti Oleg Kononenko a Alexej Ovčinin sa počas nočného výstupu do voľného priestoru okrem údržbárskych prác venovali aj upratovaniu. Vo vnútri Medzinárodnej vesmírnej stanice našli uterák, ktorý tu pred desiatimi rokmi zanechal jeden z ruských kozmonautov, ktorý si ním čistil skafander od špiny. Uterák sa teraz vráti na Zem, kde ho vedci budú skúmať.

Prepočítavanie: Obraz o tom, nakoľko je bohatý šéf Facebooku

31.05.2019 13:37 BRATISLAVA - Mark Zuckerberg je ôsmy najbohatší človek na svete. Spoluzakladateľ a generálny riaditeľ Facebooku má podľa Forbes odhadované čisté imanie 67,3 miliardy dolárov. A hoci nedávno prišiel o pekný balík peňazí, stále zostáva neskutočným boháčom.

Zvuk for Štiavnica predstaví zaujímavé projekty súčasnej európskej hudby

31.05.2019 13:37 BANSKÁ ŠTIAVNICA - Nové tváre, ale aj ostrieľaní hráči domácej a európskej scény vystúpia počas štvrtého ročníka hudobného festivalu Zvuk for Štiavnica, ktorý aj tento rok prinesie prierez toho najzaujímavejšieho zo žánrov jazz, fusion a crossover. Hudobný maratón v najkrajších zákutiach Banskej Štiavnice sa uskutoční od 21. do 23. júna.

Srdervúce memento strašnej katastrofy: Pripiať mladým ponúkol skvelý život, no stal sa ich prekliatí

31.05.2019 12:36 Bolo to výstavné mesto socializmu. Moderné sídliská, školy, športoviská, obchody aj kaviarne - to všetko mali k dispozícii rodiny robotníkov pracujúcich v neďalekej elektrárni. Až kým neprišiel osudný 26. apríl 1986 a nezmenil tvár mesta Pripiať aj osud každého jedného obyvateľa navždy. Dnes toto mesto duchov svojou zvláštnou atmosférou láka mnoho zvedavcov a s obrovským úspechom skvelej televíznej minisérie Černobyľ ich bude čoskoro zrejme ešte oveľa viac.

Týchto päť kúskov by mala zo svojho šatníka vyhodiť každá žena po päťdesiatke

31.05.2019 11:34 BRATISLAVA - Dilemu „čo si obliecť“ rieši väčšina žien po celý svoj život. Zatiaľ čo v mladosti neváhame podľahnúť extravagantným modelom, v zrelom veku si skôr vyberáme také kúsky oblečenia, v ktorých sa cítime predovšetkým pohodlne.

Čerstvá mamička sa chcela pochváliť FOTKOU so synom: Ale čo ten pikantný detail vľavo dole?!

31.05.2019 10:37 MELBOURNE - Abby Gilmorová zdieľala na sociálnej sieti fotografiu, na ktorej drží svojho dvojtýždňového syna Masona v sprche. Jej fanúšikovia si však všimli malý detail, ktorý ona sama prehliadla. Zdá sa, že fotografia zachytáva viac, než by sa na prvý pohľad zdalo.

Ako najlepšie rozpoznať migrénu od bolesti hlavy? Krátky TEST, ktorý ukáže pravdu!

31.05.2019 10:37 BRATISLAVA - Niektorí ju považujú za výhovorku, iní ani len nevedia, že ňou trpia! Migréna je choroba, ktorú si mnohí zamieňajú s bolesťou hlavy. Migréna však nie je len bolesť hlavy. Je to choroba, ktorá je v spoločnosti málo akceptovaná a tolerovaná. Celosvetovo sa toto ochorenie vyskytuje u približne 12 % populácie a trikrát viac postihuje ženy ako mužov.

KVÍZ Ako dobre poznáš polohu slovenských miest? Slepá mapa Slovenska II

31.05.2019 09:33 BRATISLAVA - Zdá sa, že čím sme starší, tým nás viac bavia slepé mapy. Už sme tu mali rôzne slepé mapy, či už obrysy štátov, alebo slepú mapu Slovenska. Hádanie polohy miest sa vám natoľko páčilo, že sme si pre vás pripravili ďalšiu časť, kde môžete overiť svoje znalosti geografie Slovenska. Tak poďme na to!

Tajomstvo dlhovekosti Japoncov spočíva v jednom slove: Stojí na týchto piatich pilieroch

31.05.2019 05:31 NEW YORK - Novinár Dan Buettner analyzoval životný štýl v piatich mestách na svete, kde ľudia žijú najdlhšie. Zistil, že oblasť s najväčším počtom dlhovekých obyvateľov je japonský ostrov Okinawa. Pri pátraní po recepte na dlhovekosť zistil, že miestni ľudia sa riadia jednoduchou filozofiou, ktorú predstavil počas konferencie Technology Entertainment Design .

Z tohto idú zamestnanci do vývrtky: 15 vecí, ktoré ich najviac vyrušujú pri práci

30.05.2019 22:00 BRATISLAVA - Teplota v kancelárii, ktorá nevyhovuje každému, vyzváňanie kolegovho telefónu či hlasné ťukanie do klávesnice – čo z toho by najviac prekážalo vám? Nedávny prieskum agentúry Future Workplace ukázal, čo zamestnancov najviac obťažuje pri práci. Uhádnete, čo dokáže človeka v zamestnaní otráviť najviac?