Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek
Manželia sa chceli naraňajkovať, reštaurácia bola plná: O pár hodín neskôr zažili neskutočný šok

31.07.2019 20:00 MEADE - Manželia z amerického Kansasu vďačia za to, že reštaurácia, v ktorej sa chceli naraňajkovať, bola preplnená. Zastavili sa preto na inom mieste pre sendviče, ku ktorým si prikúpili aj zopár stieracích žrebov. Neskôr doma zistili, že vyhrali v lotérii.

Nenaleťte podvodníkom pri kúpe auta! Toto je dôležité ...

31.07.2019 20:00 BRATISLAVA - Auto z druhej ruky: viete ako nekúpiť mačku vo vreci?

Mnohí vôbec netušia: Konzumáciou jediného jablka do tela prijímate aj TOTO!

31.07.2019 18:03 GRAZ - Vedci z rakúskej univerzity v Grazi zamerali svoj posledný výskum na sledovanie mikroorganizmov v jablkách. Zisťovali, aký je pomer ich kvalitatívneho a kvantitatívneho zastúpenia v bio plodoch v porovnaní s plodmi z bežnej poľnohospodárskej výroby. Ich pozoruhodné zistenia boli zverejnené v časopise Frontiers in Microbiology.

Alergická reakcia: Vystriekajte ústa sprejom do nosa

31.07.2019 18:03 BRATISLAVA - Uštipnutie osou, včelou, sršňom či čmeliakom nie je nič príjemné, no ešte nepríjemnejšia je možná alergická reakcia. Viete, ako reagovať?

Plat 22-tisíc alebo 60-tisíc českých korún? Poďte si zarobiť do susedného Česka, tieto miesta sú voľ

31.07.2019 18:03 PRAHA - Hľadáte si prácu v susednom Česku? Alebo sa obzeráte po novom zamestnaní a nezáleží vám na tom, kde budete pracovať? Máme pre vás dve zaujímavé ponuky, ktoré sú slušne zaplatené a okrem zaujímavého platu ponúkajú aj zabezpečené ubytovanie. Pozrite si spomínané dve ponuky a nachystajte si životopis.

Jedinečný zážitok: Bývať budete v boeingu s výhľadom na tyrkysové more a džungľu

31.07.2019 16:30 BRATISLAVA - #Každý, kto si potrpí na perfektnom a dokonalom zážitku z dovolenky vie, aké dôležité je vybrať si správne ubytovanie. Nech si hovorí kto chce, čo chce, ubytovanie tvorí veľkú čas z celkového dojmu z dovolenky. Čo by ste ale povedali na to, keby ste lacné ubytko na vlastnú päsť alebo luxusný rezort vymenili za niečo takéto?

Sú v pohode a nechcú zničiť Zem: Týchto filmových mimozemšťanov milujeme

31.07.2019 16:30 BRATISLAVA - Mimozemšťania sa vo filmoch zvyknú zobrazovať ako nepriateľská skupina, ktorá chce obvykle zničiť Zem, našu civilizáciu a prípadne aj celý známy vesmír. Nasledujúci filmoví a seriáloví mimozemskí hrdnovia sa však u nás objavili náhodou, sú v podstate neškodní a navyše ich zbožňujeme.

HÁDANKA, ktorá má len jednu vetu: Ako rýchlo dokážete prísť na správnu odpoveď?

31.07.2019 14:42 BRATISLAVA - V snahe rozlúštiť nejakú hádanku sa mnohí z nás cítia hlúpo, pretože sa im to jednoducho nedarí. A keď vám niekto prezradí odpoveď, ste zas nahnevaní, že ste na to neprišli sami. Ako na tom budete v tomto prípade? Zaznamenáte úspech alebo zlyháte?

Takmer každý starý rodič robí jednu chybu: Viete, ktorá to je?

31.07.2019 14:42 BRATISLAVA - Svoje vnúčatá milujeme a chceme im ulahodiť. Dieťa však nie vždy vie, čo je preň najlepšie. Vy ako „dospelák“ by ste však na tom mali byť lepšie. S každým rokom percento ľudí trpiacich nadváhou až obezitou narastá – a to aj v kategórii najmenších detí. Niektoré sú podľa tabuliek obézne už vo veku 4-5 rokov.

Nová atrakcia Slovenska: Neuveríte, čo k nám láka turistov zo západu

31.07.2019 13:07 O pozorovanie medveďov vo voľnej prírode majú záujem predovšetkým turisti zo západnej Európy. TASR to potvrdil Erik Ševčík, ktorý má turistickú agentúru a návštevníkov zo všetkých kútov sveta sprevádza po regióne. Jednou z jeho služieb je aj pozorovanie medveďa hnedého v dolinách Západných Tatier.

Rytmus, No Name aj Fíha Tralala: Petržalka bude mať vlastný festival

31.07.2019 13:07 BRATISLAVA - Nový školský rok začne na najväčšom bratislavskom sídlisku prvým ročníkom Petržalského festivalu. Na hudobno zábavnom podujatí počas jedného víkendu - 7. a 8. septembra - vystúpia známe mená slovenskej rapovej scény ako Rytmus, Ego alebo Majk Spirit, ale aj popové stálice No Name a Gladiator či detský projekt Fíha Tralala.

Neodmietajte potraviny vo večerných hodinách: Štyri prekvapujúce dôvody, prečo jesť pred spaním!

31.07.2019 11:14 BRATISLAVA - Koľkokrát ste už počuli niekoho hovoriť, že ak chcete schudnúť, nemali by ste jesť v noci? Alebo že jedenie pred spaním je istý recept, ktorý vám zaručí zvýšenie telesnej hmotnosti? Napriek tomu odpoveď na otázku, či sa má alebo nemá jesť v nočných hodinách nie je celkom jednoznačná...

FOTO Tínedžerka sa potápala na dovolenke, skončila s obrím hnusom na chrbte: To nechcete vidieť!

31.07.2019 10:05 LEEDS - Tínedžerka z anglického mesta Leeds utrpela vážne popáleniny na celom chrbte. Stalo sa to pri potápaní na rodinnej dovolenke na Kube. Dievčina tvrdí, že použila krém na opaľovanie, ten jej však nepomohol. Na chrbte sa jej vytvorili dva obrovské pľuzgiere, ktoré nedokázalo zakryť ani tričko.

Veľký podvod menom spätný odkup vlastných akcií

31.07.2019 10:05 NEW YORK - Americké firmy míňajú bilióny dolárov na odkúpenie svojich vlastných akcií. Vďaka tejto praxi bohatnú generálni riaditelia na úkor všetkých ostatných.

HOROSKOP na august: Prečítajte si, čo vás čaká v poslednom letnom mesiaci

31.07.2019 05:32 BRATISLAVA - Prinášame vám horoskop na august, ktorý prezradí, čo vás čaká a neminie v poslednom prázdninovom mesiaci. Baranov čakajú veľké zmeny, zatiaľ čo od Rakov sa odlúčia ich priatelia a Panny zase získajú zaslúžený oddych. Pozrite sa, čo si pre vás pripravili hviezdy.