Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel
Dominika dobyla Ameriku chutným biznisom: Doma si jej umenie nevážili, za veľkou mlákou si ju nevedia vynachváliť!

31.08.2022 19:01 Doma sa jej o takom úspechu ani nesnívalo! Krásna Dominika Karcolová z Martina má povolanie ako stvorené pre maškrtné jazýčky - robí obložené misy, po ktorých je v Amerike obrovský dopyt. Paradoxne, kým na Slovensku predala za víkend ledva dve, v Chicagu sa o ne doslova trhajú a spraví ich aj 40. V čom tkvie tajomstvo jej úspechu za veľkou mlákou?

Igor Kmeťo ml. má doma talent: Jeho dcéra dobýva hudobný svet, na konte má však aj iný megaúspech

31.08.2022 19:01 V hudobnom klane Kmeťovcov doslova spieva celá rodina. V šľapajách najstaršieho Igora Kmeťa šiel aj jeho syn Igor Kmeťo ml. a hudobnú scénu sa rozhodla dobyť aj jeho dcéra Rebis. Jablko teda nepadlo ďaleko od stromu a pyšný otec nešetrí na svoju dcéru chválou. Otvorene však priznáva, že hoci v súkromí nie je prísnym otcom, v štúdiu išli rodinné väzby bokom a nastala tvrdá drina. Rebis sa však nepýši len speváckym talentom, obrovský úspech zožala aj v inej oblasti. Zo slov známeho hudobníka vám padne sánka, wau!

Ukrajinský prezident Zelenskyj: EÚ by mala zakázať všetky ruské štátne médiá

31.08.2022 19:01 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v stredu vyzval Európsku úniu, aby zakázala všetky ruské štátne televízne kanály a "propagandistov".

Kužmová si grandslamové maximum nevylepší: Na US Open ju vyradila domáca tenistka

31.08.2022 19:01 Slovenská tenistka Viktória Kužmová neuspela v 2. kole dvojhry na grandslamovom turnaji US Open.

SaS sa tvrdo pustila do Matoviča kvôli navrhovaným požiadavkám: Rozhodné vyhlásenie strany

31.08.2022 19:01 Strana Sloboda a solidarita sa v statuse na sociálnej sieti vyjadrila k vládnej kríze a požiadavkám ministra financií Igora Matoviča, ktoré predstavil v stredu, teda v deň, keď minister hospodárstva Richard Sulík podal demisiu.

Mužovi sa snívalo o krájaní mäsa: Hrôza, čo v spánku vyviedol! Jeho život už nikdy nebude ako predtým

31.08.2022 19:01 Prebudenie ako z najhoršej nočnej mory! Presne také zažil farmár z južnej Ghany, ktorému sa snívalo o zabití kozy a následne krájaní jej mäsa.

Misia MAAE už pricestovala do Záporožia, v elektrárni možno zostanú aj natrvalo

31.08.2022 19:01 Generálny riaditeľ Medzinárodnej agentúry pre atómovú energiu Rafael Mariano Grossi uviedol, že misia jeho tímu expertov v Záporožskej jadrovej elektrárni „nie je bez rizika“, ale musí sa uskutočniť.

Mačke z misky vyjedala hladná príživníčka: Že uvidíte napchávať sa granulami práve ju, by vám nenapadlo

31.08.2022 19:01 K mačke sa počas kŕmenia pridala ďalšia príživníčka. Bola ňou hus, ktorá bola zrejme skutočne hladná. Granule mačke jedla bleskovou rýchlosťou, až ju majiteľ mačky musel vyhnať.

Talentovaný Slovák si Ligu majstrov nezahrá: Plzeň ho posiela na hosťovanie

31.08.2022 19:01 Slovenský futbalista Matej Trusa odišiel z Viktorie Plzeň na hosťovanie do tímu FC Hradec Králové. Informovali o tom webové stránky oboch klubov.

Podľa Lipavského je pozastavenie vízovej dohody s Ruskom len prvý krok: Čo na to šéf diplomacie EÚ?

31.08.2022 19:01 Pozastavenie platnosti dohody o zjednodušení vydávania víz medzi EÚ a Ruskom je len prvý dôležitý krok. Po zasadnutí ministrov zahraničných vecí členských štátov Únie v Prahe to v stredu uviedol šéf českej diplomacie Jan Lipavský.

Vodiči, pozor! Polícia upozorňuje na zmeny v platnosti technickej a emisnej kontroly

31.08.2022 19:01 Predlžovanie platnosti pravidelnej technickej a emisnej kontroly sa k strede končí. Bratislavská polícia na to upozornila na sociálnej sieti. Platnosť kontroly bola pre pandémiu ochorenia COVID-19 predĺžená o tri mesiace.

Toto ste o Vladovi Voštinárovi určite netušili: Je to pre neho hotové trápenie!

31.08.2022 19:01 Moderátor Vlado Voštinár , známy z relácie Inkognito či Nové bývanie, priznal, čo ho v lete najviac trápi. Obdobie tepla a slnečných lúčov väčšina ľudí miluje, on má však úplne opačné pocity. V lete vždy, keď môže, vyhľadáva tieň a z vody uteká. Vylihovať na pláži ho tak pravdepodobne neuvidíte. 

Dodávky ruského plynu do Rakúska prudko klesli: Čo je dôvodom?

31.08.2022 19:01 Po tom, ako ruská štátna plynárenská spoločnosť Gazprom v stredu pre údržbu prerušila dodávky zemného plynu do Nemecka plynovodom Nord Stream 1 cez Baltské more, hlási menšie dodávky plynu z Ruska aj Rakúsko.

V tábore fínskych hokejistiek to vrie: Neférové konanie vedenia reprezentácie!

31.08.2022 19:01 V kabíne fínskych hokejistiek je pred ich štvrťfinálovou účasťou na MS poriadne dusno! Za všetko môže rozhodnutie vedenia reprezentácie, ktoré sa k dvom takmer totožným prípadom postavilo úplne rozdielne.

Desiatky obetí aj rozsiahle protesty: V prípade zrútenia výškovej budovy v Iráne odsúdili 21 ľudí

31.08.2022 19:01 Iránske justičné orgány v stredu oznámili, že v súvislosti s májovým zrútením budovy v iránskom meste Ábadán bolo odsúdených a poslaných za mreže 21 ľudí vrátane vysokopostavených miestnych predstaviteľov. TASR správu prevzala z agentúry AFP.