Rozšírené hľadanie
Streda 8. Máj 2024 |
meniny má Ingrida

Reebok vo 50 style - široká škála športových produktov

Datum: 18.04.2023

Hľadáte špičkové produkty za skvelé ceny? Oceňujete kvalitné a overené značky, na ktoré sa môžete spoľahnúť? My to dokonale chápeme!

Reebok vo 50 style - široká škála športových produktov

Ak ste milovníkom americkej značky Reebok alebo sa s ňou chystáte bližšie spoznať, oplatí sa pozrieť si ponuku 50 style - oblečenie, obuv a doplnky. Sortiment je dostupný v dámskych, pánskych a detských veľkostiach, takže po žiadaných modeloch Reebok môže siahnuť každý. Spoznajte známu športovú značku a vyberte si oblečenie, obuv a doplnky, ktoré nájdete vo 50 style!

História značky Reebok

Začiatky Reeboku siahajú do... 19. storočia! Značka začala ako malý rodinný podnik založený v roku 1895 vo Veľkej Británii Josephom Williamom Fosterom a jeho otcom a pôvodne bola podpísaná menom zakladateľov. Prelomom vo vývoji spoločnosti bola výroba obuvi, ktorú nosili anglickí bežci Harold Abrahams a Eric Liddell počas letných olympijských hier v roku 1924. Bol o nich natočený známy film Ohnivé vozy! V roku 1958 dvaja vnuci zakladateľa: Jeffrey a Joseph založili ďalšiu obuvnícku spoločnosť, ktorú nazvali Reebok. Názov pochádza od druhu juhoafrickej antilopy. V roku 1979 sa v Severnej Amerike objavili produkty Reebok, ktoré výrazne prispeli k rozvoju značky. Prelom v histórii Reeboku nastal v roku 1982 po tom, čo značka predstavila aeróbnu obuv pre ženy. Žiaľ, 90. roky priniesli spoločnosti finančné problémy, a tak ju v roku 2005 definitívne prevzal adidas. Postupom času Reebok prešiel do amerických rúk. V súčasnosti je jedným z najvýznamnejších hráčov na trhu športového oblečenia, obuvi a doplnkov.

Topánky Reebok – streetwearová klasika

Ideálne do školy, ideálne na prechádzku mestom alebo nákupy, perfektné ako doplnok ku každej súprave. O čom hovoríme? O topánkach Reebok, samozrejme! Tenisky tejto značky sú skvelou ponukou pre ženy aj mužov. Ako si vybrať dokonalý model? Ak dávate prednosť klasike, stavte na Reebok Glide a vychutnajte si nadčasový štýl spojený s pohodlím. Minimalistické tenisky v čiernej alebo bielej farbe sú skvelou voľbou na každodenné nosenie. Čo poviete na tenisky inšpirované retro bežeckými modelmi? Hovoríme o modeli Reebok Rewind Run! Nízky zvršok, mäkká textilná podšívka a podrážka pre vynikajúce odpruženie. Milovníci športového štýlu môžu siahnuť aj po teniskách v štýle basketbalových topánok, teda Reebok BB4500 Court. Obuv s vysokým zvrškom vám na jeseň poskytne nielen dokonalý vzhľad, ale aj výbornú oporu členku a tepelný komfort. V ponuke značky bude aj niečo pre fanúšikov aktivity - hovoríme o bežeckých topánkach Reebok! Vo 50 style čakajú modely ako Rush Runner alebo Sprinter 2.0, ktoré zaručujú optimálnu podporu a odpruženie počas bežeckého tréningu.

Športové oblečenie - základ každého šatníka!

Tenisky nie sú všetko, čo značka Reebok ponúka! Ak hľadáte nohavice, ktoré perfektne padnú na každý deň, siahnite po pohodlných pánskych joggers Rebook. Sú vyrobené z bavlnenej látky, ktorá je mäkká a príjemná na dotyk. RI Left Leg Jogger je dostupný v čiernej a námorníckej modrej. Tlmené tmavé farby z nich robia univerzálne nohavice, ktoré sú ideálne na mnohé príležitosti: počas odpočinku doma, na víkendovom výlete mimo mesta, ako aj na tréning alebo do posilňovne. Zlaďte ich s tričkom Reebok vo vašej obľúbenej farbe a najlepšie s veľkým logom na hrudi! Nevyhnutným prvkom počas chladnejších mesiacov je aj teplá mikina. Mäkký materiál poskytuje pohodlie a teplo. Praktický strih zaisťuje úplnú voľnosť pohybu. Vo 50 style nájdete klasické pánske mikiny Reebok s kapucňou aj modely na zips. Široká škála farieb znamená, že každý milovník značky Reebok nájde dokonalý strih.

Každý outfit potrebuje vhodné doplnky. Aké oblečenie a topánky Reebok si vybrať? Samozrejme doplnky rovnakej značky! Vsaďte na 50 style a vyberte si značkové

Čítané: 3205 x