Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

PR články - Oblečenie, móda

Dodajte vašim outfitom módny nádych s pánskou koženou bundou

Rozbite monotónnosť a dodajte vašim outfitom módny nádych s pánskou koženou bundou

Datum: 19.02.2024

Ak sa pozrieme na pánsku módu, nájdeme v nej niekoľko kúskov, ktoré by nemali chýbať v šatníku žiadneho muža. Jedným z nich je kožená bunda, ktorá vám dodá štýl v každom veku.

Aké topánky najlepšie doplnia zimné šaty?

Aké topánky najlepšie doplnia zimné šaty?

Datum: 14.12.2023

Zima vôbec neznamená zrieknutie sa nosenia šiat. Je to obdobie, kedy môžete vytvoriť výnimočné outfity, spojivšie teplo a štýl. Dámske členkové topánky a čižmičky sa stávajú kľúčovými prvkami zimných outfitov, pridávajúc eleganciu a funkčnosť každej štýlovej kombinácii. Stačí pridať kabát a elegantnú kabelku a môžete vytvoriť dokonalý outfit.

Móda North Face - čo očakávať v najnovšej zimnej kolekcii?

Móda North Face - čo očakávať v najnovšej zimnej kolekcii?

Datum: 04.12.2023

Značka North Face je známa tým, že dokáže vytvárať oblečenie na šport, ktoré je možné nosiť aj počas bežných dní. The North Face nie je len značkou, ale tiež legendou medzi outdoorovými športovcami. Tí dychtivo očakávajú každú novú kolekciu, aby si vybrali tie najlepšie kúsky. Akými novinkami vás North Face prekvapí v najnovšej zimnej kolekcii?

dámske zimné kabáty

Novinka vo svete módy - kabáty značky MEDICINE

Datum: 31.10.2023

Keď lístie začne padať a chladné vetry začnú tancovať, mnohí z nás siahajú po teplejšom vrchnom oblečení. Je dôležité nájsť niečo, čo v sebe spája štýl a funkčnosť, najmä v sezóne jeseň/zima. MEDICINE, známa značka oblečenia, predstavuje svoju najnovšiu kolekciu zimných kabátov pre ženy. 

Kapsulový šatník na jeseň – zostavte ho s oblečením TATUUM

Kapsulový šatník na jeseň – zostavte ho s oblečením TATUUM

Datum: 27.09.2023

Jeseň je ročné obdobie, ktoré upúta svojou paletou farieb a jedinečnou atmosférou. V tomto období je dobré premyslieť si svoj šatník a vybrať kúsky, ktoré zabezpečia komfort, ale tiež vyjadria individuálny štýl. 

Pánsky streetwea

Pánsky streetwear – ako vyzerať trendy aj na jeseň?

Datum: 30.08.2023

Jeseň je obdobím, kedy príroda zmení svoje farebné odtiene a s ňou sa mení aj módny svet. Pre pánsky streetwear to znamená nové príležitosti na prejavenie štýlu a kreativity.

Najmódnejšie štýly sukní na leto

Najmódnejšie štýly sukní na leto: Od mini po maxi

Datum: 30.05.2023

S príchodom leta je čas osviežiť svoju garderóbu a zaviesť do nej nové trendy. Sukne sú jedným zo nenahraditeľných prvkov letnej módy a v sezóne 2023 sa objavilo množstvo noviniek, ktoré určite upútajú pozornosť módnych nadšencov. Od krátkych mini po dlhé maxi, tu je prehľad najmodernejších štýlov sukní na leto.

Ako kombinovať značkové a neznačkové kúsky pro dokonalý outfit

Ako kombinovať značkové a neznačkové kúsky pro dokonalý outfit

Datum: 02.05.2023

Neviete, ako si dokonale skombinovať svoj outfit? Možností je skutočne veľa, obzvlášť v dnešnej dobe.

Plážový štý

Plážový štýl: Ako počas leta vyzerať v plavkách trendovo?

Datum: 21.04.2023

Letná sezóna je tu a s ňou prichádza čas na dovolenky pri mori, bazény a víkendy pri vode. Ako sa však obliecť tak, aby ste v plavkách vyzerali štýlovo a atraktívne? Ponúkame vám zaujímavé tipy a rady, ako v letnej sezóne vyzerať v plavkách módne a štýlovo.

Reebok vo 50 style - široká škála športových produktov

Reebok vo 50 style - široká škála športových produktov

Datum: 18.04.2023

Hľadáte špičkové produkty za skvelé ceny? Oceňujete kvalitné a overené značky, na ktoré sa môžete spoľahnúť? My to dokonale chápeme!

Čiapka bucket hat

Bucket hat - pre koho je "rybárska čiapka"?

Datum: 14.04.2023

Čiapka s charakteristickou strieškou populárna v 90. a 00. rokoch, ktorá pripomína pokrývky hláv rybárov, sa vracia spolu s módou na vtedajšie trendy a v streetweari si našla stále miesto. Čiapka bucket hat sa stala obľúbeným doplnkom outfitov sneakerheadov v rôznom veku a musíme uznať, že sa hodí prakticky každému. 

Hľadáte výnimočné tenisky k jarnému outfitu

Hľadáte výnimočné tenisky k jarnému outfitu? Máme pre vás skvelý tip!

Datum: 21.03.2023

Ženy si módu užívajú až natoľko, že v nej každý prvok zastupuje inú funkciu. Aj keď ich kombinujú, nepostupujú spontánne, ale uvážlivo s ohľadom na štýlový a sezónny horizont.

S čím kombinovať sukne?

S čím kombinovať sukne?

Datum: 26.01.2023

Krátke, dlhé, s volánmi, rovné, priliehajúce k telu alebo trapézové – sukne môžu byť v mnohých verziách a všetky môžu vyzerať skvele, len ak sa vhodne skombinujú s ostatnými prvkami outfitu. 

Módne hodinky Michael Kors

Cluse alebo Michael Kors - aké dámske módne hodinky si vybrať?

Datum: 04.01.2023

Módne hodinky sú čoraz obľúbenejšie medzi tými, ktorí oceňujú pohodlie a dbajú na to, ako doplnok dopĺňa ich každodenný outfit. 

Šaty v zime

Šaty v zime? Poradíme vám, po akých kúskoch siahnuť

Datum: 21.12.2022

Dámske šaty sú obľúbené celoročne. Problémom ani nie je vybrať si konkrétny model, ale vhodne k nim zvoliť ďalšie vrstvy a obuv. 

šperky a doplnky

Neži mimo trendov! Vytrendi sa týmito pánskymi doplnkami

Datum: 17.12.2022

Kto povedal, že pre mužov neexistujú trendové doplnky, ten ešte nevidel trendhim šperky a doplnky. Módne maličkosti dokážu spraviť veľké divy.

Oblečenie na nadchádzajúcu zimu

Oblečenie na nadchádzajúcu zimu

Datum: 02.11.2022

Táto zima môže byť extrémne chladná. Vzhľadom na to, že čoraz viac ľudí sa rozhoduje pre zníženie spotreby paliva a zníženie nastavenia termostatov.

Trendy v pánskej móde na sezónu 2022/23

Trendy v pánskej móde na sezónu 2022/23

Datum: 31.10.2022

Na módnych mólach sú stále nové ponuky oblečenia a obuvi, vďaka čomu nie je problém vytvoriť zaujímavé štylizácie na rôzne príležitosti. Samozrejme, nemusíte sa striktne držať najnovších trendov. 

Zdražie túto zimu oblečenie?

Zdražie túto zimu oblečenie?

Datum: 28.10.2022

Po dvoch rokoch stagnácie svet módy dobieha. Ľudia sa vrátili do „normálu“ a to ich prinútilo obzrieť sa, vyskúšať a obnoviť svoj šatník. Spolu s miernejšími opatreniami COVID-19 sa však vo väčšine západných krajín na obzore črtá nový zloduch – inflácia.

 

Teplé oblečenie na zimu – čo by ste mali mať v šatníku?

Teplé oblečenie na zimu – čo by ste mali mať v šatníku?

Datum: 25.10.2022

Príprava zimného šatníka sa zdá byť o niečo zložitejšia ako vybavenie šatníka na leto. V prvom rade je potrebné zabezpečiť, aby naše oblečenie bolo v období mrazov a snehu teplé a pohodlné. Ako doplniť svoj zimný outfit? Čo by ste v tomto ročnom období mali mať vo svojom šatníku?