Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

PR články - Bývanie

RRFS plávajúca základová doska Gerix

RRFS plávajúce základové dosky: budúcnosť stavebníctva

Datum: 26.02.2024

V súčasnom dynamickom svete stavebníctva, kde technologický pokrok neustále posúva hranice možného, sa objavuje nový hráč, ktorý má potenciál zmeniť pravidlá hry: RRFS (Rapid Response Floating Slab) plávajúce základové dosky. Táto inovatívna technológia predstavuje nový prístup k základovej konštrukcii, ktorý prináša viaceré významné výhody oproti tradičným metódam. V tomto článku sa pozrieme bližšie na to, čo RRFS plávajúce základové dosky sú, ako fungujú a aký majú potenciál v oblasti moderného stavebníctva.

Zateplenie domu - Styrodur ako jasná voľba

Zateplenie domu - Styrodur ako jasná voľba

Datum: 07.02.2024

Zateplenie domu patrí medzi najefektívnejšie spôsoby, ako zvýšiť energetickú účinnosť vášho bývania. Prináša viacero benefitov – nižšie výdavky za energie, lepšia akumulácia tepla a termoregulačné vlastnosti.

Ako vybrať farbu na stenu podľa Feng Shui?

Ako vybrať farbu na stenu podľa Feng Shui?

Datum: 05.02.2024

Feng Shui je starodávne čínske učenie, ktoré sa zaoberá interakciou medzi človekom a jeho prostredím. Podľa tohto učenia má každá farba svoju vlastnú energiu. Jednotlivé farby môžu ovplyvniť naše fyzické a duševné zdravie, vzťahy a celkovú pohodu.

Rady na obnovu drevených dverí: Ako im vrátiť starý lesk?

Rady na obnovu drevených dverí: Ako im vrátiť starý lesk?

Datum: 21.01.2024

Drevené dvere predstavujú estetický a funkčný prvok v domácnostiach, no s časom môže ich pôvodný lesk vyblednúť a povrch sa opotrebovať.

Návrh interiéru domu - vízia v praxi

Návrh interiéru domu - vízia v praxi

Datum: 11.01.2024

Návrh interiéru domu alebo bytu nie je len o vyberaní farieb a nábytku. Je to o vytváraní životného priestoru, ktorý odzrkadľuje osobnosť a potreby obyvateľov.

Rady na údržbu PIR panelov a spôsoby predĺženia ich životnosti

Rady na údržbu PIR panelov a spôsoby predĺženia ich životnosti

Datum: 22.12.2023

Polyizokyanurátové panely známe skratkou PIR, majú v sebe zahrnuté množstvo pozitívnych vlastností a vďaka tomu sa stali popredným riešením v konštrukcii budov. Ponúkajú efektívnu izoláciu,  energetickú účinnosť a majú nízku hmotnosť.

Údržba okien a jej úloha pri zabezpečení vášho domu

Údržba okien a jej úloha pri zabezpečení vášho domu

Datum: 20.12.2023

Okná sú kľúčovým prvkom aj pri udržiavaní bezpečnosti vášho domova. Ich správna údržba môže výrazne prispieť k ochrane vašej domácnosti pred potenciálnymi hrozbami. Ako súvisí stav vašich okien s bezpečnosťou vášho domova?

Vylepšite svoje záhradné sedenie

Vylepšite svoje záhradné sedenie vďaka výpredajovej ponuke záhradného nábytku

Datum: 01.12.2023

Práve po skončení záhradnej sezóny prišla chvíľka pre všetkých milovníkov interiérového a exteriérového dizajnu. 

Nápady na úsporu miesta pre malé kuchyne

Nápady na úsporu miesta pre malé kuchyne

Datum: 29.11.2023

Malé kuchyne môžu predstavovať výzvu pri organizácii a efektívnom využívaní dostupného priestoru. Aj napriek tomu však existuje niekoľko inteligentných nápadov a riešení, ako maximalizovať priestor a využiť každý kúsok. 

Kuchyňa v štýle Provence: francúzsky vidiek u vás doma

Datum: 27.11.2023

Premýšľate o tom, ako vdýchnuť vašej kuchyni nový život? Štýl Provence, inšpirovaný francúzskym vidiekom, je perfektnou voľbou pre vytvorenie útulnej a elegantnej atmosféry. 

Izolácia Styrodur – pre komfortné a energeticky úsporné bývanie

Izolácia Styrodur – pre komfortné a energeticky úsporné bývanie

Datum: 12.11.2023

Voľba vhodného izolačného materiálu je kľúčovým krokom pri zabezpečovaní optimálneho teplotného prostredia v domoch. Jedným z najperspektív­nejších materiálov posledných rokov je Styrodur, ktorý sa vyznačuje skvelými izolačnými vlastnosťami.

Ako na čistú a hygienicky nezávadnú vodu v bazéne

Ako na čistú a hygienicky nezávadnú vodu v bazéne

Datum: 30.10.2023

Za horúcich letných dní nie je nič príjemnejšieho ako osviežujúce plávanie v čistom bazéne. Ako zabezpečiť, aby bol bazén hygienický nezávadný?

Kriedové farby na stenu – Krok k oživeniu interiéru

Kriedové farby na stenu – Krok k oživeniu interiéru

Datum: 29.10.2023

Pre oživenie interiéru alebo tiež pre celkovú zmenu vyžarovania vnútorných priestorov neexistuje lepší spôsob, ako premaľovať steny. Na trhu nájdete veľké množstvo interiérových farieb, z ktorých kvalitou i konzistenciou vyčnievajú kriedové farby na stenu.

klimatizácia do bytu

Nástenná vs. mobilná klimatizácia do bytu: ktorá je lepšia?

Datum: 05.10.2023

Keď stúpa teplota vonku, stúpa aj teplota v byte. Vymeňte bezsenné letné noci a hlučný ventilátor za kvalitnú tichú klimatizáciu. 

Oplotenie pre komerčné použitie

Oplotenie pre komerčné použitie

Datum: 02.10.2023

Prvý dojem je nesmierne dôležitý, či už sa jedná o zaujatie susedov alebo prilákanie zákazníka, vizuálny dojem tvorí veľkú výhodu v dnešnej modernej dobe. 

Pozvite hygge aj do svojej obývačky

Pozvite hygge aj do svojej obývačky

Datum: 26.09.2023

Leto sa s nami lúči poslednými slnečnými dňami, ale aj nadchádzajúca jeseň má svoje jedinečné kúzlo. Zvlášť, ak sa inšpirujete Škandinávskym kúzlom s názvom hygge . Práve Škandinávci so svojou dlhou zimou a ponurou tmou vedia, ako si život urobiť krajší. Poďte sa nimi inšpirovať a vykúzliť si atmosféru všeobjímajúcej pohody aj vo svojom domove.

Moderné obchody a ich ponuka nábytku

Moderné obchody a ich ponuka nábytku

Datum: 22.09.2023

Moderné obchody s nábytkom vás očaria svojím sortimentom nábytku, dekoráciami a domácimi potrebami v štýle polovice storočia. V tejto ére je moderný nábytok stále populárny vďaka svojmu klasickému a striedmemu dizajnu, ktorý je pre túto éru charakteristický. Kde môžete nájsť najlepšie obchody s nábytkom, aby ste si dopriali túto nádhernú dobu?

Výhody a využitie podomietkových batérií

Nenápadná elegancia: Výhody a využitie podomietkových batérií

Datum: 06.09.2023

Kúpeľňa je viac než len miestom pre osobnú hygienu. Je to útočisko, v ktorom sa odreagujeme a načerpáme energiu, zatiaľ čo si vychutnávame zaslúžený oddych. Miesto, kde sa náš štýl, individualita a estetické cítenie odrážajú vo výbere každého detailu. 

interiérové dvere

Vyberte si vhodné interiérové dvere do vašej domácnosti: Ako na to? Poradíme vám!

Datum: 17.08.2023

Poznáte to. Chcete si kúpiť čo najlepšie interiérové dvere, no na trhu je výber skutočne široký. Preto, vybrať si tie správne dvere je veľmi náročné. Existuje však niekoľko faktorov, ktoré je dobré pri samotnej kúpe zvážiť. My vám ich v tomto článku predstavíme a môžete sa nimi pri výbere riadiť.

Izolácia domu trikrát inak. Tipy, čím zatepliť nielen fasádu

Izolácia domu trikrát inak. Tipy, čím zatepliť nielen fasádu

Datum: 14.08.2023

Pri zatepľovaní fasády domu sa najčastejšie využíva polystyrén. Existuje niekoľko typov polystyrénu, každý má iné vlastnosti a každý sa využíva na rôzne časti domu.