Rozšírené hľadanie
Utorok 7. Máj 2024 |
meniny má Monika

Online hry pre fajnšmekerov

Datum: 28.05.2011

Ste hráč? Ste veľký hráč? Ste veľký hráč počítačových online hier? Tak to už ste určite navštívili online hry zdarma! Na veľkom hernom portáli nájdete to najnovšie, čo sa v oblasti počítačových hier vyskytuje. Na staré osvedčené „pecky“ sme tiež nezabudli. Stačí len zabrúsiť do priečinka adventúry či skákacie hry a určite tu nájdete tú svoju obľúbenú, možno aj trochu pozabudnutú hru.

Ak hráte radi vo dvojici a krátite si tak dlhé zimné večery, potom mnohopočetná kategória hry pre dvoch bude pre Vás tá pravá. Myslíme aj na menšie deti. Vytriedili sme stovky hier, ktoré neobsahujú žiadne násilie ani brutalitu. Deti aj dospelí ocenia starostlivý výber graficky prepracovaných jednoduchých hier, v ktorých sa stretnú so známymi rozprávkovými postavičkami, zvieratkami a filmovými kamarátmi. Vymaľovávanie obrázkov, skladanie puzzle či plnenie jednoduchých úloh, to sú online hry pre deti.

Keď Vaše ratolesti trochu povyrastú, potom určite neopovrhnú hrami z kategórii hry pre chlapcov, hry pre dievčatá, logické hry či športové hry. Online hry pre naozajstných fajnšmekerov si určite zahráte v časti akčné hry, 3D hry či bojové hry. Tu sa bez správnej mušky, dávky odvahy a šikovnosti žiadny hráč nezaobíde. Tak už zasadnite za počítač a dokážte, že ste veľký hráč!

Čítané: 859 x