Rozšírené hľadanie
Piatok 14. Jún 2024 |
meniny má Vasil
„Vyhadzovač“ Knapp má prvý titul na PGA Tour.

26.02.2024 15:45 Turnaj Mexico Open at Vidanta mal v tohtoročnom kalendári PGA Tour poradové číslo osem. Zdá sa, že v tomto roku praje šťastena nováčikom. Titul z turnaja v Mexiku si ukoristil Jake Knapp, ktorý je nováčikom na túre a doteraz odohral len štyri turnaje. Štart v Mexiku bol jeho piatym, ale úspešným. Stal sa už tretím nováčikom s turnajovým titulom v tejto sezóne. Príspevok „Vyhadzovač“ Knapp má prvý titul na PGA Tour. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Darius Van Driel sa konečne dočkal titulu.

25.02.2024 19:45 Turnaj Magical Kenya Open sa dostal do kalendára DP World Tour v roku 2019 a veľkú obľubu si začína získavať medzi anglickými hráčmi. V tomto ročníku sa do štartovného poľa prihlásilo až 22 anglických profesionálov. Široké zastúpenie mala v turnaji aj hostiteľská krajina. Až trinásť hráčov, z toho štyria amatéri, reprezentovalo Keňu na tomto turnaji. Žiaľ, vo víkendových kolách sa Príspevok Darius Van Driel sa konečne dočkal titulu. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Výborný finiš priniesol Angličanke Bronte Law titul v Maroku.

25.02.2024 19:45 Ladies European Tour sa zo Saudskej Arábie presunula do Maroka, kde sa odohral turnaj Lalla Meryem Cup. Tento turnaj nám v minulosti priniesol radosť, keď na ňom svoj prvý profesionálny titul na LET získala Zuzka Kamasová a rovnako potešil o pár rokov neskôr aj našich západných susedov, keď tu rovnako prvý titul získala Klára Davidson Spilková, vtedy ešte Príspevok Výborný finiš priniesol Angličanke Bronte Law titul v Maroku. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Patty Tavatanakit sa tešila z domáceho titulu.

25.02.2024 19:45 Po úvodných dvoch turnajoch na Floride si LPGA Tour odskočila do Ázie, kde sa odohrajú tri turnaje. Prvým z nich bol turnaj Honad LPGA Thailand, ktorý hostilo ihrisko Siam Country Club. Hoci v prvom kole sa do vedenia dostala nečakane Peiyun Chien z Taiwanu, ktorá si s ihriskom poradila so skóre 64 rán , prenasledovala ju veľmi silná Príspevok Patty Tavatanakit sa tešila z domáceho titulu. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Paťka Tajcnárová bojovala už aj o svetový titul.

25.02.2024 19:45 Minulý rok ste mohli „fáro“ na obrázku k tomuto text, spolu s jeho šarmantnou pilotkou vidieť na vlastné oči na turnaji GolfZóna Tour Race to Cortina. Odvtedy Paťka Tajcnárová a jej ľadový kabriolet prešli krátku, ale veľmi zaujímavú a úspešnú cestu. Po skúsenostiach z dvojbobu si Paťka sadla do monobobu po prvýkrát súťažne na veľkom podujatí v novembri 2022 v Lillehameri, Príspevok Paťka Tajcnárová bojovala už aj o svetový titul. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Skvelé finálové kolo a titul pre Matsuyamu.

19.02.2024 14:00 Turnaj The Genesis Invitational pútal opäť veľkú pozornosť. Jeho hostiteľ, Tiger Woods, sa objavil v štartovnom poli a veľa sa hovorilo aj o jeho novej golfovej značke Sun Day Red, ktorú oficiálne predstavil pred turnajom. Woods však musel z turnaja kvôli chrípke odstúpiť v priebehu druhého kola a dokonca sa ani neobjavil na odovzdávaní ceny víťazovi turnaja. Tým sa prekvapivo stal Príspevok Skvelé finálové kolo a titul pre Matsuyamu. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Búrlivý Phoenix Open vyhral v play-off Taylor.

12.02.2024 20:00 Turnaj Phoenix Open je známy svojou búrlivou atmosférou. Tá sa v tomto ročníku dostala nielen na tribúnu okolo jamky číslo 16., ale prakticky na celé ihrisko a bolo to už skutočne cez čiaru. Zasahovala polícia, bolo možnosť vidieť bitky medzi podguráženými fanúšikmi, diváčka spadla z tribúny a všetci hráči si veľmi vydýchli, keď už mali turnaj za sebou. Vyrušovanie Príspevok Búrlivý Phoenix Open vyhral v play-off Taylor. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Japonec Rikuya Hoshino vydrel titul v Katare.

11.02.2024 23:45 DP World Tour pokračovala vo svojom programe turnajom Commercial Bank Qatar Masters. Po finálovom kole dvihol nad hlavu turnajovú trofej Japonec Rikuya Hoshino, ktorý v závere dokázal strhnúť víťazstvo na svoju stranu, keď skóroval na jamke 16. a 17., čo ho dostalo na celkové skóre -14. Jeho najväčší súper, Francúz Ugo Coussaud, s ktorým delil prvé miesto pri Príspevok Japonec Rikuya Hoshino vydrel titul v Katare. zobrazený najskôr Golf Zóna.

V Las Vegas sa zabojoval kapitán Johnson a aj 4Aces GC.

11.02.2024 23:45 Druhý turnaj tohtoročnej LIV Golf nasledoval hneď po premiére v Mexiku a hral sa v netradičnom čase od štvrtku do soboty. Dôvodom bolo finále Super Bowlu, ktoré opantalo USA v nedeľu. Po slabom úvode na prvom turnaji v Mexiku dali o sebe vedieť favoriti, hlavne družstvo 4Aces GC a ich kapitán Dustin Johnson. Ten sa Príspevok V Las Vegas sa zabojoval kapitán Johnson a aj 4Aces GC. zobrazený najskôr Golf Zóna.

V Pebble Beach sa nakoniec hrali len tri kolá.

06.02.2024 01:15 Tradičný turnaj AT&T Pebble Beach Pro-Am sa v tomto ročníku nakoniec neodohral celý. Po troch kolách bol na čele turnaja profesionálov Wyndham Clark, ktorý v treťom kole atakoval hranicu 59 rán, ale nakoniec zapísal „len“ 60 rán , čo bol nielen jeho osobný rekord na okruhu PGA Tour, ale aj rekord turnaja. Clark sa tak Príspevok V Pebble Beach sa nakoniec hrali len tri kolá. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Niemann v klube 59 a aj s titulom.

06.02.2024 01:15 LIV Golf začala svoju tretiu sezónu turnajom v Mexiku. Ihrisko El Camaleón v Mayakobe bolo svedkom výborných výkonov, o ktoré sa postarali aj nové tváre tejto sezóny. V popredí výsledkovej listiny sa počas celého turnaja držal Španiel Jon Rahm, ktorý je aktuálne najväčšou posilou LIV Golf. Jeho výkon hlavne v úvodných dvoch kolách držal vysoko aj jeho nový tím Legion Príspevok Niemann v klube 59 a aj s titulom. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Dylan Frittelli si vychutnal titul po viac ako šiestich rokoch.

04.02.2024 18:30 Zo Spojených arabských emirátov sa DP World Tour presunula do Bahrainu, kde sa uskutočnil nový turnaj Bahrain Championship. V prvom kole si najlepšie s nástrahami ihriska Royal GC poradil Francúz Tom Vaillant, ktorý sa dostal do vedenia v turnaji vďaka skóre 64 rán . Vaillant bol prekvapujúcim lídrom turnaja, ale na vrchole výsledkovej listiny sa dlho nezohrial. V nasledujúcom Príspevok Dylan Frittelli si vychutnal titul po viac ako šiestich rokoch. zobrazený najskôr Golf Zóna.

LIV Golf v novej sezóne s trinástym tímom.

04.02.2024 18:30 Najväčším prestupom LIV Golf v sezóne 2024 je určite prestup Jona Rahma. O tom, ako veľmi ho chceli organizátori LIV Golf mať vo svojich radoch svedčí aj fakt, že kvôli nemu zmenili počet družstiev pre túto sezónu. Z pôvodných 12 tímov sa LIV Golf rozšírila na 13. Nový tím má výstižný názov Legion XIII a jeho kapitánom je samozrejme Príspevok LIV Golf v novej sezóne s trinástym tímom. zobrazený najskôr Golf Zóna.